Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - El Samu

Pages: [1]
1
Onginta / Vs: Baittipallo onginta?
« on: October 20, 2007, 14:00:28  »
Joskus pienempänä mummon lammikolla tuli tuota koitettua. Onkena oli aivan tavallinen mato onki, jossa syöttinä baittipallo. Tuli istuskeltua tuossa rannalla muistaakseni noin viisi tuntia. Aivan lopussa näin (olin juuri sisällä, aktiivista kalastusta :-D) kun kirjo hyppäsi tuo pallo suussaan jäälle, josta takaisin lampeen, ja tottakai jätti sen koukun jäälle. Itsellä ei sen enempiä kokemuksia. Kuitenkin, kun on seurannut tässä pari kertaa näitä kirren onkijoita, niin kaikki ovat baittia käyttäneet. Ilmeisesti se siis toimii, mutta ei vaan kaikilla...

2
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: October 18, 2007, 15:58:06  »
Tuossa nyt pari testiä ja pari Nipsua. kokeilin siis isompaa ja pienempää mallia Nipsusta erilaisillä nokkalevyillä. Isompaan kuitenkin päätyi jälleen kerran Z ja pienempää pieni ja pyöreä levy.
3
Etelä-Suomi / Vs: forssan parhaat kalapaikat
« on: October 15, 2007, 21:36:02  »
Mitenkäs nykyään, onko kukaan noita pullakaloja ottanut syötäväksi. Ainakin Forssin Hannu (paikallinen kalastustarvikemyyjä) sanoi että ei mistään parhaimmasta päästä ole. Että hohtavatko kalat samalla tavalla kuin J-King:in mielestä kaikki Loimijoen kalat?  :-D

4
Kaikkea kalastuksesta / Vs: oletko jäänyt oikeaan koukkuun?
« on: October 15, 2007, 20:06:10  »
Onhan sitä oltu montakin kertaa koukussa kiinni, yhtäkään kertaa ei vielä pahemmin. Viikko sitten meinasi kuitenkin näin käydä, kun luin jotain foorumeita, ja jostain syystä, tiedä sitten mistä, pidin jigipäätä suussa  :roll:. No siinä sitten jotain pelästyin, ja koukku huuleen kiinni. Onneksi ei ollut kemiallisesti teroitettu koukku tuossa.

5
Polkupyörä ja rapumerta. Nousivat samalla kerralla. "Hieman" pisti UL:ässä vastaan tuo pyörä. Tosin sitä ei saatu veneeseen, kun potki niin lujasti. eipä sitä oikein muuta ole tullut. Eräs kaverini oli saanut pohjaongella aurinkolasit, villasukat, vaipan (käytetty), ja jotain muuta, mitä en muista. Nuokin tulivat samalla kerralla.

6
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Asuinpaikkasi suhde kalavesiin?
« on: October 13, 2007, 21:10:32  »
Forssan/Tammelan Pyhäjärvi on tuossa 150m päässä. Taitaapi olla melkein Etelä-suomen parhain kuha-järvi. Ja jos istutus kirreä haluaa niin matkaa on 5km. Ja Pyhäjärvestä suora yhteys Kuivajärveen, josta taas pääsee joelle jossa asustelee taimenta. Ja kun kolme kilometriä "jaksaa" polkea niin pääsee Kaukjärvelle sekä Mustialan-lammille, josta oma enkka ahven ja kuha saatu. Melko mukavalta siis tilanne tuntuu.

7
Sekalaista juttua / Vs: Tuttuja Kalassa.Netin foorumilla???
« on: October 13, 2007, 17:42:45  »
Kyllähän tuon Juhox:in tunnen. Myös J-King:in olen tavannut, ja samalta paikkakunnaltakin ollaan kotoisin. Voi tietenkin olla muitekin, mutta en vain tunnista nickien takaa.

8
Sekalaista juttua / Vs: Tupakka
« on: October 12, 2007, 21:14:07  »
Eipä ole kukaan onneksi edes tarjonnut. Lähes kaikki kaverit, tai ylipäätään koko ylä-aste tuntuu polttelevan. Tiedä sitten onko niin hienoa? Itse en myöskään tulevaisuudessa aijo aloittaa. Vielä kun astma on niin tulisi melko pahaa jälkeä.

9
Etelä-Suomi / Vs: forssan parhaat kalapaikat
« on: October 11, 2007, 07:53:19  »
Kaivoimpa tämän aiheen esille. Tuo heikentynyt kuhakanta taitaa olla enimmäkseen tätä "suur" verkottajien työtä. Kalaa verkotetaan todella suurella määrällä verkkoja, ja taitaapi myös paljon alamittaista lähteä mukaan. Tuskin kukaan saa elantoansa tääläpäin kalastamisesta, silloin jos saisi, olisi se jo jotenkin ymmärrettävää. Noh, se siitä. Kyllähän sitä kuhaa on noussut ihan hyvin kuitenkin, omiin tarpeisiin. Pyhäjärvi tuntuu parhaimmalta täältäpäin löytyvältä kalapaikalta.

10
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: October 10, 2007, 21:02:21  »
Kyllähän tuota on suunnitelmissa ollut, siinä on vain se että simmoisia ei täältäpäin pahemmin löydy. (Jos ei tuonne yhdelle kasvatusaltaalle mene  :-D)

11
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: October 10, 2007, 20:54:54  »
Tulipahan tännekkin rekisteröidyttyä. Eli tässä pari "Satasta". Vaaput tehty omaan aihioon, joka on noin 5cm pitkä. Mitään hienoja ne eivät ole, mutta on kelvannut kuhalle ja ahvenelle todella hyvin.


Pages: [1]


center>