Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Pietari

Pages: [1]
1
Tekninen tuki ja bugiraportointi / PP2 hidas, tietoja hukassa
« on: August 27, 2009, 20:27:15  »
Elikkäs: eilen kun yritin liittyä hostiin ja pelata, tapahtui kaikki kuin hidastetussa filmissä. Järven latauksessa biisi saattoi soittaa samaa riffiä tai nuottia 5-10 krt peräkkäin, ennen kuin lataus nytkähti eteenpäin. Sitten pilkkiessä 3-5 s välein vavan liike jäätyi hetkeksi paikalleen, ja esim. toukan vaihdon jälkeen saattio kestää monta sekunttia ennen kuin peli reagoi siiman laskuun. Hostista lähteminen ja ohjelman sammuttaminen tapahtuivat hyvin hitaasti.

Ajoin Anti-Malwaren ja tein F-Securella täyden virustarkistuksen, mitään ei löytynyt.

Ajattelin että asentaisin koko pelin uudestaan, mutta kun yritin etsiä settings ja records tiedostoja Static-kansiosta oli ko. kansio tyhjä??? Muistelen kyllä tämän olleen asiantila aiemminkin. Täällä on esim. kirjoiteltu priorityn säätämisestä, niin siinä yhteydessä en myöskään löytänyt koko settings-tiedostoa.

Käyttis on Vista Home Premium 32bit, kone on alle vuoden ikäinen ja jos ei ihan tykki, niin meilkein kuitenkin.

Sanoisko nää oireet mitään jollekulle, joka ymmärtää jotain ProPilkistä ja/tai tietokoneista. Minä lakkasin ymmärtämästä näitä masiinoita sillä hetkellä, kun maccini vaihtui pc:hen :cry:

Tv Pietari

2
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Verkkopeliyhteys katkeaa
« on: May 30, 2008, 10:23:04  »
Eli kun pelaan ProPilkkiä kotona, voin pelata verkkopelissä esim. 30 min peliä alusta loppuun, mutta töissä yhteys katkeaa aina 15 minuutin pelin jälkeen.

Ymmärrän kyllä, että työaikana ei välttämättä ole tarvetta 30 min peliin  :-P, mutta silti - voisiko asialle tehdä jotain? Palomuurin asetus tms.?

Tv Abba

Pages: [1]


center>