Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Tonnimiäs

Pages: [1]
1
Mainostus Sallittu! / Tmi Tarvaisen vaappu ja vehje
« on: June 11, 2015, 14:59:05  »
Heipähei kalastavat miehet ja naiset! Vanha aihe oli jokseenkin jumissa ja heitti virhettä ruudulle kirjoitinpa mitä tahansa, joten on aika uuden aiheen.

Edustamani yrityksen nimissä ilmoitan, että Tmi Tarvaisen vaappu ja vehje tarjoaa edullisesti laadukkaita vaappuja kalojen pään menoksi. Juhannusperjantaihin (19.6.2015) saakka on voimassa tarjous, joka oikeuttaa 20% alennukseen mistä tahansa tilauksesta. Esimerkiksi apassirunkoinen TAR11 8e/kpl ja balsarunkoinen TAR8 vain 6,4e/kpl!

Toimituskulut sisältyvät hintoihin. Jokainen tilaus pakataan siten, että se pääsee ehjänä perille.

Halutessaan voi vaappuja käydä hipeltämässä ja uittamassa välillä Jyväskylä-Äänekoski-Viitasaari, mikäli näin erikseen sovitaan.

Vaappuja on varastossa pieni määrä valmiina, ja valmiina olevien vaappujen värit löytyvät alta. Tilaamalla saat juuri mieleisesi värin mieleiseesi runkoon täsmälleen samaan hintaan kuin valmiina varastosta löytyvän.

Yhteyttä voi ottaa joko yksityisviestein tai osoitteesta www.tarvaisenvaappujavehje.com (sähköposti, puhelin).


2
Kirpputori / M: Polypropyleeninauhaa sitojille
« on: August 03, 2012, 13:41:24  »
Väri vähän tyyliä "ahven", mun värisokeat silmät sanoo että siitä löytyy vihreetä ja mustaa. Hiukkasen ohuempaa ku ns. normaali myytävä nauha, mutku kaksinkerroin kääntää ni saa ihan reilun tupsun vaikka klinkkeihin!

Hintaa alla.

20m - 5,00€
50m - 10,00€
80m - 15,00€
100m - 18,00€Yhteydet yksityisviestein tai osoitteeseen atte(ät)tarvaisenvaappujavehje.com

3
Mainostus Sallittu! / Tarvaisen vaappu ja vehje!
« on: June 27, 2012, 14:34:50  »
Tarvaisen vaappu ja vehje tuottaa nimensä veroisesti pääosin vaappuja ja sen lisäks vehkeitä kaikenkarvaisille kalamiehille vesiin lilluteltavaksi. Tuotantomäärä on melko pieni ja suuri osa tuotannosta päätyy omaan käyttöön. Paras tapa saada itselleen haluamansa väritys on ottaa reilusti yhteyttä ja toivoa väriä tehtäväksi. Toinen vaihtoehto on sinnikkäästi odottaa, että unelmiesi väri hyppää värikarttaani.

Verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tarvaisenvaappujavehje.com. Sieltä et löydä verkkokauppaa, et blogia, et saaliskuvia etkä palauteboksia - ainakaan vielä. Saaliskuvia voi jokainen oma-alotteisesti heitellä facebookin ihmeelliseen maailmaan, FACEBOOK, jonne lisäksi itse lisäilen kuvia silloin tällöin.

Jos mieltä painaa jokin, ota reippahasti yhteyttä! Yhteystiedot löydät sivuilta yllättäen yhteystiedot-nimellä varustetusta paikasta.


Pages: [1]


center>