Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Hagge

Pages: [1]
1
Kaikkea kalastuksesta / Tavoitteet avovesikaudelle 10.
« on: April 16, 2010, 15:34:17  »
Nyt kun toiset on jo avovesikauden avannut niin pistetääns tänne sitten tavoitteita.

Omalla kohdalla:

- taimen pitäisi saada,

- haukienkkaa ylemmäs.

2
Mainostus Sallittu! / TM United Forever...
« on: December 18, 2009, 18:38:47  »
Elikkäs ajopeli jossa mikään ei ole realistista. Pelaako täällä kukaan kyseistä peliä, itse olen vuoden verran pelannut ja Nations Foreveriä tupalsti kauemmin. Vaikka oikean vaikutelman saakin vain pelaamalla niin tossa video ja arvostelu:

Video:http://www.youtube.com/watch?v=EyXM5I4M6iA&feature=related

Arvostelu:http://www.peliplaneetta.net/arvostelut/962/

Edit: sen verran piti vielä sanomani että kyseisestä pelistä on myös saatavilla riisuttu (ns demo) versio eli TM Nations Forever joka on monipuolisimpia tietämiäni ilmaispelejä ja sen voi ladata esim täältä:http://www.peliplaneetta.net/tiedostot/pelidemot/urheilu-ajopelit/6124/

3
Kelat & Vavat & Siimat / Mistä varaosia shimano 4000 rh kelaan?
« on: May 23, 2009, 22:53:18  »
Otsikossa jo lukee tärkein, eli viimesyksyisen huolto-operaation jälkeen sain rikottua kelastani kaksi osaa jotka pitäisi korvata uusilla. Suurin ongelma koko asiassa on osien saatavuus. Jos joku tietää mistä osia saisi ostettua tai tilattua, tai jos jollain on kotona rikkinäisenä kyseinen kela(josta saisin kyseiiset osat ja olisi valmiina myymään sen/varaosia siitä halvalla vastatkoon ihmeessä tähän viestiin.

4
Etelä-Suomi / Ylä-Kivijärvi, Luumäki
« on: April 18, 2009, 13:02:06  »
Avataampa tänne tälläinenkin keskustelu, kun en tälläistä vielä löytänyt. On ollut mökki muutaman vuoden huopaisenvirran lähettyvillä, mutta kalaa ei ole paljon tullut. Keskikoon (200-400g) ahenia tulee jonkin verran, kun tietää paikat. Onkos kenelläkään kokemuksia kyseisestä järvestä? Millä ja mistä tullut kalaa(jos joku niitä nyt on kukaan onnistunut saamaan) Ensikesänä olisi taas tarkoitys kyseisen järven kalakantaa harventaa, mikä on melko vaikeaa ko. järvessä. :roll:

5
Vieheet / Ahvenlitka
« on: April 07, 2009, 22:35:44  »
Mitenkäs tuollainen pitäisi rakentaa, perusperiaatteen kyllä tiedän, mutta kaipaisin tarkempaa tietoja esim. koukkujen välimatkaa, tapsien pituutta, runkosiiman paksuutta jne. Toiseksi kysyisin vielä, että mikä merkitys noilla "tuteilla" on kaupan litkoissa. :?

6
Pilkintä / Haittaako perholukko uintia
« on: February 23, 2009, 18:37:47  »
Noniin pilkkijät, kysymys kuuluu haittaako pieni perholukko mormyskan uintia. :? (<--- pieni ja ytimekäs lause)

7
Kaikkea kalastuksesta / Onko kenelläkään kokemuksia tästä vavasta.
« on: February 14, 2009, 19:06:38  »
No nyt kun tuli kela ostettu, niin ostetaampa sitten vapa. Kaupassa (eri kaupassa, kuin mistä kelan ostin) oli -30% alennuksella shimanon ForceMaster 180L vapa. Viehepainosuisitus oli 3-15g elikkä juuri sopiva käyttööni. Kysymys siis kuuluu onko kenelläkään kokemuksia tästä vavasta. Itsellä on yksi force master, mutta siinä puhutaan aivan eri koko luokasta, joten sitä ja edellä mainittua ei oikein voi verrata keskenään. Erä lehtiä kävin lukemassa, eikä harmikseni (taaskaan) ollut kyseistä(kään) vapaa testattu. Toivottavasti joku nyt tietäisi jotakin. 8-)

8
Pilkintä / Mormyska pilkille 25 eurolla.
« on: December 08, 2008, 19:20:21  »
Tässä mormyska pilkki välineitten joululahjaksi pyyntiä harkitessa ajattelin kysyä teiltä, hyvät kalassa.netin käyttäjät, minkä vavan+siiman+morrit ostaisitte n25e. Ahvenia siis pilkkisin.
Saa laitta omia mielipiteitään siitä pitääkö olla monofiili vai punottua siimaa(minkä paksuista). Minkä kokoisia ja väräsiä morreja ja mikä vapa. Sen verran tiedän, että vavassa pitää olla säädettävä jarru ja herkkä vapa. Mutta haluaisin enemmän tietoa miksi juuri se kuusi kertaa kalliimpi Karismax on juuri niin paljon parempi vai onko siinä kuitenkaan suurta eroa kalastavuuden ja kalastusmukavuuden kannalta.

9
Heittokalastus / Haspelin huolto
« on: October 10, 2008, 21:38:47  »
Tässä on kolme vuotta kalastettu Shimanon Solstace 4000 haspelikelalla ja nyt tuli eteen huolto.Kela on jo puoliksi purettu ja  mikäli purkaminen sujuu ongelmitta on kohta vuorossa puhdistus ja sen jälkeen se vaikein (ja ehkä mahdoton) eli kokoaminen. Olisi kenelläkään antaa vinkkejä tähän haastavaan toimenpiteeseen :-)
Siis huoltoon ylipäätänsä ei pelkästään kokoamiseen.

10
Etelä-Suomi / Kouvolan seudun kalaspaikat.
« on: September 20, 2008, 13:03:22  »
Yleensä olen kalastellut hiukan kauempana Kouvolasta ja pääosin kesällä ja viikonloppuisin syksyllä ja keväällä nyt tyli kuitenkin mieleen kalastella täällä hiukan lähempänä Kouvolaa.   
Etsin siis (ainakin toistaiseksi) maksuttomia kalapaikkoja pyöräilymatkan päästä Kouvolasta  :-)
Kiitos vastauksista jo etukäteen. :wink:

Edit: Kirjoitin tuon noin kello 13:00 vaikka tuossa muuta väitetäänkin

Pages: [1]


center>