Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Panze

Pages: [1]
1
Kelat & Vavat & Siimat / Daiwa Tornado Max...
« on: April 25, 2009, 16:52:23  »
Moro!

Ensi kesäksi oli ajatuksissa hankkia Dumpin kanssa kyseiset vavat 210cm:nä. Vapaa ei päästä kädessä oikeastaan missään kokeilemaan, joten pieni informaatio kokemusten pohjalta olisi tarpeen.

Kiitoksia kaikille vastaajille!

2
Heittokalastus / Ensimmäinen kalasi virvelillä
« on: December 05, 2008, 19:10:48  »
Juu ajattelin tällaisen aiheen tässä tekaista, eikä nyt ihan samanlaista näkyny hausta löytyvän, muuta kuin toi: http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=133.0 , ei ole hirveän laaja kysely (niinkuin noista vastauksista näkyy...) ja jo vanha, kukaan varmaan edes muista tuota  :wink: ,mutta jos modet erimieltä, niin poistakaa, älkääkä asiasta turhia jaaritelko. Eli aihe kertoo jo mistä on kyse, ja vain virvelillä (avo-,umpi-.hyrräkela) saadut kalat lasketaan mukaan. Tässä yksi esimerkki vastauksesta ja tiedot, jotka olisi mukava tietää:

1. Milloin?
- vuosi 2003, ikää 8v.

2.Mistä?
- Haukivesi, Rantasalmi

3. Kalan koko ja laji?
- puntarin mukaan n. 1.5kg hauki

4. Millä ja miten sait?
- Ukin vanhalla Abumaticin umpparilla minnow spoonia heitellessä

6. Mitkä fiilikset kalaa kelatessa?
- Eka kommentti varmaan aika yleinen kaikille: "Nyt on kala! Nyt on kala!" Isoveli kavereineen sanoi siihen: "Taitaa pojalla taas olla lumme..." Mutta kyllä sitten, kun pinnassa kävi, niin alkoivat uskoa ja haavilla ylös
Tässä nyt jonkinlainen esimerkki vastauksesta, eli ei mielellään pelkkiä: 7.5kg särki...vastauksia

Ps. Kuva on aina plussaa, niitä olisi mukava katella

Pages: [1]


center>