Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - kala-ale

Pages: [1]
1
Perhokelat & Vavat & Siimat / Sonik SK4 perhosetti
« on: June 12, 2011, 21:45:32  »
Morjesta!

Nyt olen hankkimassa uutta perhosettiä ja olen vahvasti kallistunut britti valmistajaan sonikkiin. Tarkelleen ottaen Sonik sk4 #5/6 9`
Olisko kellään kokemusta moisesta setistä, tai edes kelasta tai vavasta erikseen? jopa siimastakin. Kaipaisin kipeästi apua sillä setin osto ajan kohta alkaisi olla käsillä.

-Kala-ale

2
Kirpputori / erä-2011 smoltti
« on: May 28, 2011, 11:32:16  »

Sattuisko kellään palstalaisella olemaan ylimääräistä erä lehden vuoden 2011 smoltti vuosi uistinta? Olisin halukas ostamaan uistimen , kunhan kohtuu hinnasta sovitaan. Osoittautui kyseinen uistin aikalailla toimivaksi, mutta kuinka ollakkaan pohjaanhan se sitten jäi..
Myös voisin ostaa ylimääräisiä Bete-lotto uistimia väreissä ambulanssi eli PH-70  ja kirkkaan punainen, jossa mustia täpliä eli PU-24 Koko tulisi olla 9g/3,5cm

-kala-ale

3
Rakentelu / Kynäruiskuista..!
« on: November 23, 2010, 07:06:55  »
Moro!

Olen tässä harkinnut jo pitkään kynäruiskun ostoa ja nyt alkas olla aika hankkia se. Maalit tulee olemaan CAB maaleja, aluksi varmaan pelkästään coatteja. Lakkana CAB regularia. Tuli tuossa muutama kysymys mieleen.. Olen katsellut Badgerin 150-7 ja 200-5 kynäruiskuja. En ole vielä osannut päättää, että kumman ottaisin. 150-7 olisi kaksivaiheinen mutta jonkin verran kalliimpi. 200-5 olisi yksivaihe, mutta hinta paljon mukavempi. Elikkäs mitä suurta hyötyä tuosta kaksi vaiheisuudesta siis on, kun maalaus kohteena olisi vaaput, morrit, leechit.. yms? Tiedän, että kaksi toimisessa värisuihkun leveyden saa säädettyä liipaisinta vetämällä, yksi vaiheisessa se täytyy säätää peräruuvista. itselläni ei tule mieleen miksi tuota väri suihkun leveyttä pitäisi saada säätää lennosta..? Kun kysessä on vain uistimet.. Elikkä mitä hyötyä on tuosta kaksi vaihe ruiskun ominaisuudesta? Sitten vielä toinen kysymys. Kuinka paljon olette ohentanennt regular lakkoja? Noin aluksi niinkun morrien ja leechien päälle? Ja paljonko vaappujen lakkaukseen?

Jos koette tarpeettomaksi lukkoon ja poistoon.

Kiitos ja anteeksi. Kala-ale

4
Pyydyskalastus / Siima/naru iskukoukku kalastuksessa?
« on: March 06, 2009, 21:39:28  »
Elikkäs yritin etsiä samoista aihetta mutta enpä löytänyt... Pyydän anteeksi etukäteen jos tällainen on.

Kyselisin tämmöistä että minkäs laista siimaa/narua käytätte iskukoukku kalastukseen?

Ja että minkä takia juuri sitä mitä käytät?

Ja että käytättekö samaa siimaa talvi ja kesä iskukoukuissa?

-Kala-ale

Pages: [1]


center>