Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Fisumiäs

Pages: [1]
1
Länsi-Suomi / Isojärvi, Kuhmoinen
« on: February 18, 2018, 16:13:21  »
Onko porukalla kokemusta Isojärvestä? Tänään käytiin kaverin kanssa siika pilkkimässä mutta tuloksena vain muutama ahven. Kaatselän karikoiden ympäryksiä pilkittiin mutta ei löydetty siikaa. Olisiko kellään heittää vinkkiä mistä kannattaa siikaa lähteä kokeilemaan ensi reissulla? Jos ei halua julkisesti kertoa niin yksityisviestikin käy. Tarkoitus ei ole tyhjentää järveä vaan saada yksi kala lisää kokemuksiin.

2
Veneet ja veneilytarvikkeet / Lowrance Elite-5
« on: July 09, 2015, 19:32:49  »
Tuossa suunnittelin uutta kaikua ostavani ja selailin nettiä niin lowrance elite-5 näyttäisi olevan ihan toimiva peli kalastus käyttöön, sitten kahtelin verkkokaupoista niin niitä on aika monta eri mallia. Löytyy HDI ja DSI sitte löytyy joku chirp malli ja pelkkä elite-5. Mikäköhän noissa nyt on eroina? Koitin lueskella mutta tuotekuvausista päätellen kaikissa samat ominaisuudet hinnoissa vaan eroja.

3
Veneet ja veneilytarvikkeet / Veneilyn kustannukset.
« on: May 31, 2013, 12:08:19  »
Paljonkohan veneen ylläpidossa tulisi kustannuksia jos on traileri ja ja vene jossa on 40hp 2T moottori.
http://www.nettivene.com/moottorivene/taifunx/510579 tuommoista olen katellut mutta isä kertoi että trailerin ylläpitäminen maksaisi 100€ vuodessa jos pitää katsastaa ja vakuuttaa. Tuommoinen vie kuulemma menovettäkin aika paljon.

4
Länsi-Suomi / Iso-Rautavesi
« on: March 31, 2013, 19:44:43  »
Iso-Rautavesi
Onko kukaan käynyt koskaan kalassa tuolla? Mistä tuolta saa kalaa?
Kaverin kanssa käytiin pilkkimässä muttei nyppyäkään, oltiin kesällä myös uistelemassa muttei silloinkaan tullut mitään. Onko joku saanut tuolta kalaa?

5
Pilkintä / Pilkkimään vieraaseen järveen ensimmäistä kertaa?
« on: February 28, 2013, 20:34:27  »
Ajattelin tehdä tälläisen aiheen jossa voitaisiin neuvoa mistä kannaittaisi aloittaa pilkintä kun on menossa jollekkin järvelle ensi kertaa.
Itse jaan tässä aluksi tosi hyvän neuvon: Kannattaa katsoa mistä muut ovat pilkkineet eli missä on vanhoja reikiä.

Olen menossa pilkkimään ekaa kertaa tälle järvelle. Mistä kannattaisi aloittaa körmyniskojen/kuhan etsintä? Tuolla on myös taimenia ja kirjolohia mistäköhän niitä löytää?  Onkohan muilla foorumilaisilla kokemusta tuosta paikasta?

6
Rakentelu / Puukkon teko
« on: July 29, 2012, 22:50:48  »
Kuinkas moni teistä on tehnyt puukon? Itse olen koulussa joskus sellaisen tehnyt ja nyt kun aloin sillä vuolemaan vaappuja niin huomasin että se on perkule ihan neliö ja kätöset tulevat kipeäksi. No tänään olen työstänyt siitä vähän parempaan muotoon mutta koska kahva on omenapuuta niin se on vähän kovaa. Nyt se on siinä vaiheessa että se sopii mahtavasti käteen, mutta se kaipaisi jotain komistusta? Ajattelin jos kaivertaisi kahvaosaan joka tulee ulos tupista jonkin näköisiä suomuja. Toisella puukolla kokeilin kaivertaa, mutta tuli aika tökerön näköiseksi.
 Keksisikö joku miten saisin suomukuvioinnin puukkooni?

7
Kaikkea kalastuksesta / Suurimmat UL-kalat
« on: June 10, 2011, 18:45:07  »
Mikä on isoin kala minkä olette saaneet UL kamoilla itselläni on 1.5kg hauki kaamasjoesta. Veti vähän enemmän kuin sellainen järvi hauki. :) Oma UL setti on Shimano Nexave 1000 ja Shimano ForseMaster 1.65m, 2-8g vieheille.

8
Länsi-Suomi / Jämsän alueen kosket?
« on: April 03, 2011, 20:40:49  »
Olisi tarkoitus kalastaa kesällä vähän koskilla. Missä olisi suhtkoht hyviä koskia Jämsän, Jämsänkosken ja Koskenpään alueella? Ja mitä kaloja on niissä.

9
Muut kalastusvälineet & Retkeilyvälineet / Syvyyskartat
« on: January 04, 2011, 17:03:04  »
Miten pitää toimia jos haluaa jostain järvestä syvyyskartan. Haluaisin Yläsestä syvyyskartan.

10
Kaikkea kalastuksesta / jigirasia?
« on: June 28, 2009, 22:30:13  »
niin olen miettinyt että pitääkö jigeille hommata jokin erityinen rasia, kun kaveri jotain höpötti että ne sulaa jos laittaa muiden uistinten sekaan tavalliseen rasiaan, pitääkö tämä paikkansa?

Pages: [1]


center>