Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Zintti

Pages: [1]
1
Jätin keskustelusta pois metsästyksen koska siinähän maastopuku on ihan selkeä varuste koska pitää maastoutua saaliseläimiltä. Mutta mites, käytättekö maastopukua muuten kalalla ja retkellä? Itse käytän housuja ja ehkä käyttäisin takkiakin jos ei olisi mennyt pieneksi. Tuoko tämä kyseinen vaatetus sellaista "erätunnelmaa", jonka takia itse niitä pidän.
Jotkuthan sanovat, että maastopuvun käyttäminen muuten kuin metsästettäessä ei ole kannattavaa koska eksymis/loukkaantumistilanteessa auttajien löytämismahdollisuudet pienenevät.

Eli siis jos pidät niin miksi pidät/et pidä ja muuta aiheeseen liittyvää.

2
Joo tein itse kuksan ja mietin, että mihinköhän threadiin mä sen laittaisin. En löytänyt haulla sopivaa, tuli vaan "kalastuskuvat tänne" ja "kuvia itsetehdyistä uistimista" ym.
Eli: ensimmäisestä omasta kuksasta tuli aivan valtava :-D suunitteluvaiheessa piirrokset meni vähän sekaisin. Kuksa on tehty lepästä, koska se on pehmeää ja siitä on hyvä aloitella kuksan tekoa.

Mitat: kuppiosa on "ovaalin" muotoinen joten tarkkaa halkaisijaa en pysty sanomaan. Halkaisija on noin 12 cm. Syvyyttä kuppiosalla on n. 7 cm. Itse kuksa on n. 8cm korkea. Tilavuutta arvioisin olevan n. 0.5 L. Tässä vielä kuvat:

E: Kommentteja saa antaa

3
Sekalaista juttua / Kerro avatarestasi!
« on: February 07, 2010, 15:08:16  »
Kertokaa omasta avatarestanne täällä. Niitä on hauska lukea sen jälkeen kun joskus päätätte vaihtaa niitä :-D Itse piirsin omani gimpillä, jossa lukee oma nickini koristettuna tähdillä.


4
Sekalaista juttua / Suunnistussimulaattori
« on: November 18, 2009, 20:29:26  »
http://www.suunnistussimulaattori.net/portal/index.php

Kaikki lyötämiin peleihin sopivat aiheet liittyivät löydettyihin kalastuspeleihin, no tämä ei ole kalastuspeli, mutta hyvä peli silti. Tämä on ilmainen suomalainen peli. Jos ajattelit ladata tämän niin ensimmäisellä kerralla kun käynnistät peliä se kysyy avauskoodia. Sen saat pistämällä siihen sähköpostiosoitteesi ja saat koodin sinne. Sitten laitat avauskoodin peliin ja alat pelaamaan :-)Mukana tulee oma ratojen teko ohjelma, jolla voi tehdä valmiiden maastojen lisäksi omia maastoja ja reittejä. Kannatta lukea pelin ohjeet huolella koska sieltä löydät kaikki näppäimet ja muut peliin liittyvät ohjeet. Pelistä on tullut neljä eri huoltopäivitystä jotka voi ladata kyseiseltä sivulta. Mulla on peli toiminut hyvin vistassa. Jos ei kukaan rupea kiinnostumaan niin poistan tämän aiheen parin päivän kuluttua :wink:

5
Järvikohtainen keskustelu / Meri
« on: September 14, 2009, 21:26:19  »
Aloitetaampas nyt uudelle mapille uusi aihe. Kaikki tietääkin mitä tänne kirjoitetaan :-) Ite sain eka yrittämällä hyvin ahventa.

6
Mainostus Sallittu! / Nokia Sports tracker
« on: September 06, 2009, 20:56:14  »
sportstracker.nokia.com/
Onko joku ladannut ton puhelimeensa? Mun mielestä aika kätevä lenkillä kalalla tai marja reissulla. Se näyttää kuljetun ajan, matkan, korkeuden merenpinnasta, nopeuden, kartalla mistä kuljettu ym. Lisävarusteen kanssa se näyttää myös sykkeen. Mulla on toiminut tosi hyvin toi ohjelma.
E:Linkkiä parantelin

7
Itä-Suomi / Kyyvesi
« on: June 30, 2009, 14:55:04  »
Yritin etsiä haulla jo olevaa aihetta mutta kun ei löytynyt niin tekasin uuden. Eli onko kukaan käynyt kalastelemassa kyyvedellä. Meillä on oma mökki sen järven rannalla ja on tullut kalaseltua siellä aikas paljon. Omia kokemuksia järvestä on että siellä on aika paljon kuhia. Kertokaa ootteko käyny tuliko kalaa Jne.

Pages: [1]


center>