Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Kala_Jökke

Pages: [1]
1
Vieheet / Pentin uistin?
« on: July 23, 2006, 19:32:36  »
Olen katsellut erillaisia myynti-ilmoitksia ym, joissa myydään pentin uistimia. Vaaput ovat olleet ihan ottavan näköisiä, mutta hinta on ollut karmea. Varmaan 40€ sellaseta pienestä uistimesta. Voi jumantsuikkelis!!

Niinpä kysyn, että miksi ne ovat niin kalliita? Mistä voin tunnistaa pentin uistimen? Milloin niitä on valmistettu? Sen verran tiedän, että ne on jotain lohi/taimen pulikoita ja niiden tekijä on legenda kaveri. :-)

EDIT: Senkin takia minua pentin uistin nyt kiinnostaa, sillä löysin isäni "lapsuudenkodista" yhden suht samannäköisen vaapun ja jos se olisi aito pena, niin siitä voisi saada hyvän hinnan. :lol:

2
Perhokalastus / Hyvä kelluva perhosiima?
« on: July 03, 2005, 20:23:52  »
Suositelkaa hyvää kelluvaa perhosiimaa. Hintaluokka mielellään 30-80e. Kysyn tätä sen takia, koska ostin valmissetin jossa oli siima valmiina ja nyt alan kalastaa visionin xla kelalla ja vision extreme+  vavalla. Mielellään ostaisin visionin siimaa

Ps: Älkää kyselkö mitään ihme kartio -juttuja, sillä en niistä paljoa tajua.

3
Perhokalastus / Mihin viedä Visionin perhokela korjaukseen?
« on: June 30, 2005, 22:40:43  »
Elikkäs voitin kerran kalastuskilpailusta sellasen visionin xla perhokelan, ja siitä meni levyjärru kummallisella tavalla rikki,joten mihin sen voisi viedä korjaukseen? Tietääkö kukaan ottaako sportia pekka sitä korjaukseen? Entä voisiko sen lähettää johonkin, tyyliin tehtaalle?!?

Kiitän, jos joku tietää/viitsii vastata

4
Onginta / Juusto ja nakki syöttinä?
« on: April 10, 2005, 12:24:18  »
Käytättekö koskaan nakkia tai juustoa syöttinä onginnassa? Itse käytän niitä usein sillä turvalle ne ovat vasustamattomia! Kyllä särkikin niihin nappaa ja ahveniakin on niillä tullut. Nakkia en ole niin paljoia käyttänyt kuin juustoa, mutta silläkin on tullut hyvin...Huonopuoli on, että nakit tahtoo mennä aina omaan suuhun kesken kalastuksen...  :lol:

Ennen muuten kalastettiin iskän kanssa vallan turpaa juustolla, ja aina sen kutuaikaan se toimii hyvin...Silloin kalastettiin kelaongella ja suurimmat turpat painoivat yli 1,5kg, siis jotka saatiin juustolla!

5
Kaikkea kalastuksesta / Sevylor Fish Hunter -kumivene
« on: March 21, 2005, 14:06:16  »
http://www.hobbyhall.fi/ ja tuolta urheilu ja vapaa-aika ja sieltä kalastus, veneily ja gps. Mitä mieltä olette tuollaisesta kalastuskäyttöön? Oon myös harkinnu jos iskän kanssa ostaisi tohon pikkujoelle joka on aika matala niin tasapohjaisen venee, että pääsisi vähän joka paikassa meneen, mutta entäs toi? Kovin ne sitä kehuu tuola sivulla...Elikkäs mielipiteitä!

Onkohan tuollainen ihan susi, kun hintakaan ei ole paha... :roll:

6
Rakentelu / Teetkö vaappuihisi uintilevyt itse?
« on: March 20, 2005, 14:17:29  »
Teetkö itsetekemisiisi vaappuihin uintilevyt itse vai ostatko kaupasta? Itse teen ne itse ja hyviä tulee! Ensin sahaan ihan sahalla sopivan palasen ja sitten hion viilalla. Niin, miten itse ne teet vai ostatko kaupasta? Ja vielä että teen ne konneveden eräpisteestä ostetusta 1,5mm uintilevymateriaalista

7
Länsi-Suomi / Kirjolohen pilkkipaikat länsi-suomen alueella?
« on: March 06, 2005, 11:44:33  »
Eli onko tässä länsi-suomen alueella mitään kunnon kirren pilkkimis paikkaa? Kiitän, jos joku tietää, tai viitti kertoo...:D

Taitaa olla ne parhaat paikat salaisuuksia... :P

8
Rakentelu / Kiillettä vaappuun?
« on: February 27, 2005, 21:45:59  »
Elikkäs miten sitä kiillettä laitetaan vaappuun? Millä se kiinnitetään? Entä voiko sitä ostaa vaikka tiimarista? Itse olen saanut käsityksen että lakkauksen jälkeen sitä ripotellaan kun lakka on vielä märkää....???

9
Perhot & Perhonsidonta / Sidontavaha dubbaukseen....
« on: July 21, 2004, 12:01:18  »
Elikkä käytättekö dubbauksessa sidontavahaa? Kaikissa perhonsidontakirjoissa sanotaan että sitä pitää käyttää, ei muuten voi dubata...Itse en ole mistään sidontavahaa vielä löytänyt. Hyvin olen saaut dubattua sillai, että pieniä tukkoja kerrallaan vaan kierretään samaan suuntaan ja sitten koukun ympärille....Onko sitä pakko käyttää?Käytättekö te :?:

10
Rakentelu / Mitä liima/ainetta?
« on: June 30, 2004, 15:47:47  »
Kun tekee vaappua ja sen on tavallaan sahannut keskeltä melkein puoliks poikki ja pistää sinne sen väänneltyn rautalangan, mihin ne koukut ja siima kiinnitetään, niin mitä liimaa tai jotain ainetta olette pistäneet sinne väliin? Itse kun tein ekan vaappuni, niin pistin sinne vedenkestävää kontaktiliimaa. Ihan hyvä tuli, paitsi se on vaikea levittää tasaisesti. Nyt huomasin että peräpäässä oleva lenkki liikkuu hieman ja liima on pettänyt sen edestä. Siis miten TE sen kiinnitätte?

11
Perhot & Perhonsidonta / Onko muilla samanlaisia kokemuksia?
« on: May 23, 2004, 19:39:55  »
Nyt kun olen perhonsidonnan aloittanut, niin olen huomannut itsessäni selvän muutoksen. Aina kun näen jonkun eläimen fasaanin tai jonkun muun, niin aina tekisi mieli se haulikolla pamauttaa, että saisi kunnolla materiaalia perhonsidontaan. :) Onko jollain muulla samanlaisia kokemuksia?

P.s: En kertaakaan vielä ole eläintä ampunut, että saisin sidontamateriaalia. :)

12
Lappi / Rovaniemen lähellä sijaitsevat kalapaikat?
« on: May 18, 2004, 15:46:24  »
Missä olisi hyviä paikkoja rovaniemen lähettyvillä? Entä mitkä uistimet olisivat hyviä? Jotain jalokalaa olisi mukava saada. Mitä lupia tarvitsee?

P.s: Lähetään siinne jo huomenna, joten pikaiset vastaukset olisivat tarpeen.

13
Pilkintä / Pilkitkö kesäisin?
« on: May 07, 2004, 21:57:41  »
Elikkä pilkitkö kesäisin? Itse pilkin aika paljon. :D Laittakaa viestiin, että jos pilkit niin mistä ja milloin.

14
Pilkintä / Jätättekö te kalat lojumaan ja haisemaan
« on: March 07, 2004, 11:05:12  »
Aattelin vaan kysyä kun aina kun oon pilkillä niin kaikilla avannoilla on kaloja
haisemas....Ei oo hienoa pilkkiä siinä hajussa.Entä mites te?

PS:Onks se jotain hienoa..Laittakaa mielipiteitä


Kiitos :)

15
Kaikkea kalastuksesta / Turpa uistimia!
« on: October 13, 2003, 19:42:07  »
Onks tääl ketään turpan kalastajia?Jos on niin antakaa vinkkejä mihin ja minkä väriseen uistimeen turpa nappaa....Omasta kokemuksesta täkyyn,lippoihin ja erillaisiin syötteihin kuten juustoon ja matoihin.Onks mitään muita syöttejä tai uistimia???

16
Kaikkea kalastuksesta / Älkää ostako kuusamon perukkeita!!!
« on: September 02, 2003, 15:40:32  »
Alkää ostako kuusamon perukkeita!!!!!MEINASIN saada ihan sairaan ison hauen,mutta katkas perukkeen.......Peruke oli kuusamon ja se oli juuri vaihdettu.....Oon menettäny monta uistinta kuusamon perukkeitten takia.Sitten aloin ostaa abun perukkeita ja ne on kestäny vallan MAINIOSTI!

Pages: [1]


center>