Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - kalakaveri13

Pages: [1]
1
Pilkintä / Kiireinen kysymys!
« on: December 25, 2012, 15:24:29  »
Olen huomenna lähdössä ostaan pilkkisettejä, kun olen pilkintää aloittelemassa. Tarkoitus olisi ostaa yks pystypilkkisetti, yksi tasurisetti, jonkinlainen ootto-onki ja nostokoukku. Budjetti on 100-120e, riittääkö tämä summa ja saako sillä laadukkaat pilkkikamat? Entä olisiko jotain suosituksia näihin setteihin liittyen? Kiitti vastauksista ja  kireitä  :wink:

2
Pilkit & Pilkkivavat & Pilkkisiimat / Suspilla pilkkiminen?
« on: December 01, 2012, 13:17:21  »
Aloitin kesällä kalastaan näillä suspeilla, ja niistä tui heti ylivoimaisia ykkösiä hauen kalastukseen. Mutta onko kukaan koittanut niitä pilkinnässä? Kalastetaanhan niillä kylmässä avovedessäkin hitaasti ja pysäytellen, joten luulisi toimivan..kokemuksia?

3
Pilkintä / Kaksi avantoa vierekkäin?
« on: November 30, 2012, 22:45:37  »
Elikkäs minulla on 4" kaira ja olen aloittamassa hauen täkykalastusta, ja olen kuullut että 3 kiloisetkin hauet tulisivat sieltä nätisti ylös, mutta kun se iso nappaa niin ei hotsittaisi sitä menettää liian pienen avannon takia. Eli siis onko kukaan kokeillut kairata kahta avantoa vierekkäin,että niistä sitten tulisi yksi iso 8" avanto? Kuitenkin ne kairat on sen verta kalliita että ei viitsi turhaan ostaa..kiitti vastauksista! :)

Pages: [1]


center>