Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Hurttarautu

Pages: [1]
1
Mainostus Sallittu! / Project Fish Run
« on: October 01, 2012, 15:52:26  »
http://projectfishrun.blogspot.fi/

kerrankin urheilulaji, johon löytyy mielenkiintoa seurata. Pääasia, että tuotto menee itämeren lohen hyväksi. Hienosti saatu rakennettua tutkimustyöstä tälläista "hupia".

2
Kaikkea kalastuksesta / Kalabongaus "elämänpinnat"
« on: November 21, 2011, 20:46:50  »
En keksinyt parempaakaan otsikkoa, joten lainasin enimmäkseen lintuharrastuksessa käytettyä termiä.
Jokavuotisten kalabongaus-keskustelujen lisäksi sain idean tehdä aiheen, johon listattaisiin kaikki eri kalalajit jotka on saatu koko elämän aikana. Esimerkiksi kun ensimmäisenä vuonna saa kiisken eikä seuraavana sitten ollenkaan, niin on yksi laji vuosilistasta pois. (kyseisen kalalajin kohdalla tuskin kennelläkään on kovinkaan paljon ongelmia :-)

Oma listani. Vapavälinein, paitsi made ja kivennuoliainen käsin.
1. Hauki
2. Ahven
3. Kiiski
4. Made
5. Ruutana
6. Särki
7. Lahna
8. Turpa
9. Pasuri
10. Salakka
11. Toutain
12. Kivennuoliainen
13. Kolmipiikki
14. Kirjolohi
15. Törö

3
Suurin osa pistää äänestykseen varmaan että hauki. Itse kuitenkin epäilen, että on joku muu :wink:, vaikkapa kymmenen kilon kuha. :roll:
Isoja kaloja liikkuu, se on varma. Usein kuullaan juttua, että vahvimmasta vavasta paukkuu siimat ja että kala ei mahdu kuuden tuuman avannosta. Pienikin hauki kyllä voi katkaista siimat helposti, ja lahna on muotonsa ansiosta vaikea saada ylös. Nämä pätevät varmaan myöskin pro pilkissä, sillä onhan kyseessä maailman realistisin pilkkipeli.
Pelin suurimmat kalat ovat olleet yli viisikiloisia, ja väistämättä haukia. (korjatkaa, jos olen saanut aivan vääränlaista informaatiota)
Todistetusti myös harmaanieriä, kirjolohi, kuha, lahna, lohi, rautu, säyne, siika jai taimen kasvavat useamman kilon painoiseksi. Mikähän näistä on SE ISO?

4
Kaikkea kalastuksesta / Arvaatko kalan?
« on: July 31, 2011, 20:18:25  »
Tässä tälläinen aihe, eli homman nimi on siis se, että käyttäjät yrittävät arvata kuvassa olevan kalan lajin. Kuvan täytyy olla sellainen, että kala on jonkin seikan perusteella tunnistettavissa. Ensiksi oikein arvannut saa... No, ainakin hyvän mielen.
Huom! kalan lisääjän pitää olla myös itse tietoinen kalan lajista, tunnistusapua kaipaavia varten on tämä: http://www.kalassa.net/keskustelut/kaikkea-kalastuksesta/tunnistaako-kukaan-kalaa/
Kuvia saavat lisätä kaikki halukkaat.
Muistathan lisätä vastauksen yhteyteen seikkan, jonka perusteella tunnistit kalan. Näin kokemattomammat kalantunnistajat saavat apua eri kalalajien tuntomerkkeihin. Tämä ei ole aivan välttämätöntä, mutta kannattavaa.

No, aloitetaan. Anteeksi heti alkuun näin epäselvä kuva!


Uploaded with ImageShack.us

5
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Propilkki-lajibongaus
« on: December 20, 2010, 18:18:11  »
En keksinyt parempaakaan osastoa tälläiselle aiheelle. Jos jokin katsotaan sopivammaksi, siirrettäköön tämä sinne.

No aloitetaan:

1.ahven
2.kiiski
3.kuha
4.hauki
5.kirjolohi
6.taimen
7.rautu
8.puronieriä
9.siika
10.harjus
11.muikku
12.kuore
13.särki
14.lahna
15.pasuri
16.sorva
17.säyne
18.seipi
19.sulkava

vähän lisäystä saatujen listaan:
20.harmaanieriä
21.ruutana
22.salakka
23.miekkasärki

harmaanieriää en ole onnistunut koskaan tavoittamaan, vaikka olen ahkerasti jahdannut. En myöskään läheskään kaikkia version 0,8 uusia lajeja, mutta niiden perässä en ole keskittynyt vielä pahemmin juoksemaan. Tuo ensimmäinen muikkuni tuli tänään.

6
Etelä-Suomi / Toutainta loimijoesta?
« on: November 29, 2009, 14:13:06  »
Onko kukaan koskaan saanut loimijoesta toutainta :? Kerran löysin kuolleen toutaimen rantavedestä jokioisilla

Pages: [1]


center>