Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Ammattilainen

Pages: [1]
1
Heittokalastus / VHS ja Dvd
« on: July 08, 2009, 22:33:34  »
Moro,

Eli tänne juttua kalastus aiheisista dvd:tä, ja Vhs:tä. Mistä mahtaisi saada jonkun jerkkaukseen liittyvän?

2
Heittokalastus / Tökötys kelatessa
« on: July 04, 2009, 18:32:44  »
Moro kaikille,

Hieman outo aihe, mutta koitan selittää mahdollisimman yksin kertaisesti. Katsotaan tajuaako kukaan :wink:.
Eli ; vieheen heiton jälkeen kun ryhdyn kelaamaan, niin kelatessa vavan kärki "tököttää" oudosti. Eikä tämä johdu uistimen uinnista koska käytän lusikka uistinta eikä se ennen ole tehnyt sellaista. Myös uistin ui ihan hyvin, eikä ole mitenkään sekaisin perukkeen kanssa tms. Mistä tälläinen mahtaa johtua? Kaverini epäili että on jotenkin siimasta kiinni - onko mahdollista? Siima on 0,40mm Strennin normaalia monofiili siimaa. Ja mikä oudointa tämä pahenee veneestä kalastetteasse. Laiturilta jos heittelee niin "tökötys" ei tunne yhtään niin vahvana. Amazing :roll:..

3
Heittokalastus / Miten sujuu heittokalastus suotuveneestä?
« on: June 28, 2009, 23:08:10  »
Eli miten kalastatte soutuveneestä? - seisaaltaan, istuvaltaan ... ? Itse tykkään jerkkikalastuksesta, ja ongelmana onkin se etten suotuveneessä viitsi seistä vaikka jerkkaus sen vaatisi kylläkin. Nyt olen joutunut sitten vain laiturilta jerkkaamaan lähes ilman tulosta. Olen ajatellut jotenkin korottaa veneen takapenkkiä, niin saisi vavalla edes vähän huiskittua kun nyt on laita edessä. :(

Pages: [1]


center>