Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Jarskimo

Pages: [1]
1
Mainostus Sallittu! / Mun perhokalastus ohjelma
« on: August 23, 2013, 22:22:33  »
Meikäläinen on aloittanut YouTubeen tekemään tämmöistä perhokalastus ohjelmaa. Ensimmäinen jakso on Youtubessa ja lisää tulee heti kunhan ehdin käydä kalastamassa ja editoida videot kasaan

LitinjokiEn keksinyt muutakaan paikkaa mihin tämän laittaa, jos on väärin niin olisi hyvä jos tämä koko viestiketju siirretään omaan paikkaan

2
Pilkintä / Ruokakaupasta saatavat pilkkisyötit
« on: January 19, 2011, 16:26:39  »
Onkos poruka kokeillut normikaupasta saatavia syöttejä pilkinnässä (esim. maissi, makkara). Ja onko tullut hyvin kalaa? Kaupasta saatavat syötit eivät ainakaan koteloidu, joten tekisi mieli hommata jokin maissipussi pilkkireppuun ja säilyttää sitä aina pakkasessa.

3
Muut talvikalastusvälineet / Kairan terän terävyyden kokeilu
« on: December 06, 2010, 14:19:21  »
Onko tuohon mitään konstia että tietää onko kaira terävä. Itellä oi 4 kairaa täällä kotona ja ne on 4" vihree UR, 6" punainen UR, 4" Ahvan Kaira ja Nordic Sea kaira. Lähin järvi sijaitsee noin 10 kilometrin päässä joten on aika turhaa raahata mopolla neljää kairaa ja kokeilla mikä niistä puree hyvin. Elikkä onko mitään kotikonstia tuon terävyyden kokeilemiseen?

4
Perhokalastus / Sameasta vedestä kalaa
« on: October 18, 2009, 11:02:26  »
Mitkä perhot olisivat hyviä ahvenelle, taimenelle ja erilaisille särkikaloilla savisameissa joissa/koskissa? Näkösyvyyttä ei ole kuin joku 5-10 cm. Joet joissa kalastelen sijaitsevat Artjärvellä. Jokien nimet ovat Litinjoki, Köylinjoki, Lanskinjoki ja Mustijoki. Vesi on lähes samanväristä kuin porvoon joessa. Ja mistä kohtaa jokea näin syksyllä kannattaisi kalastaa kyseisä kalalajeja?

5
Etelä-Suomi / Artjärven Köylinjoki
« on: October 03, 2009, 17:58:51  »
Onko joku käynyt kalassa? Onko tullut rasvaeväisiä? itse olen saanut vain tavallisia salakoita, ahvenia ja särkiä. Koskia on ainaskin Köylinkoski ja Sammalkoski, tietääkö joku muita koskia?

6
Mainostus Sallittu! / Hullua Perhokalastusta
« on: September 20, 2009, 12:11:37  »
Moi kaikki perhokalastajat. Tässä ovat minun sivut  http://kotisivuni.org/sites/hulluaperhokalastusta/index.php?pid=1
Sivut ovat vielä hieman vaiheessa, eli hulluja paikkoja ja kaloja on tuolossa lisää. Laittakaa palautetta ja kysymyksiä.

7
Perhokalastus / Kaloja ympäri vuoden. Mitä perhoja?
« on: September 13, 2009, 18:23:07  »
Moi! Mä kalastelen yhdessä purossa joka on suunnilleen täynnä taimenia (Isoin 2 kilonen) ja puronieriöitä. Kesällä on tullut hyvin pintaperhoilla taimenia, mutta nytten syksyllä en ole saanut. Mitä perhoja kannattaisi käyttää nyt syksyllä? Sitten vielä tuosta nieriästä, että missä kohtaa joessa niitä yleensä on? Koski, suvanto, mikä? Ja mihin perhoihin nieriä nappaa?

8
Etelä-Suomi / Kuivannon kalapaikat
« on: September 03, 2009, 19:14:09  »
Onko kukaan ollut Orimattilan kuivannolla kalassa? Itse olen saanut perholla Kuivannonjoesta Ahvenia, Särkiä, Salakoita ja pari kivennuoliaista. Tietäisikö joku jotain muita hyviä paikkoja jossa olisi kalaa? Joku sanoi jossain aiheessa että oli saanut Taimenen Köylinjoesta, mutta onko Taimenta mahdollisuus saada jostain muualta?

Pages: [1]


center>