Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Aakyhoo

Pages: [1]
1
Dragonfly Production perustettiin kesällä 2014 kahden henkilön toimesta. Tarkoituksena oli kuvata erähenkistä materiaalia kalavesiltä ja metsästysmailta. Videokuvauksesta kiinostuneita eräihmisiä kun olemme.

Tavoitteenamme on tehdä videoista katsojaläheisiä ja aidoista tilanteista koostuvia pätkiä, minne sekaan päätyy myös ohilaukaukset ja epäonnistumiset.

Dragonfly Production nimi tulee sudenkorennosta, sen mahtavan ulkomuodon -ja lentämisen mukaan. Mikä sen mahtavempaa, kuin kesällä kalastaessa seurata lähellä lentävää sudenkorentoa. Nimen valinnan viimeinen niitti oli huumorilla ajateltuna ”ei se meidänkään Dragonfly ole sen pitempi eläjä, kuin oikeatkaan sudenkorennot”, viitaten sudenkorentojen lyhyeen elinikään.

Dragonfly Productionin ensimmäinen kuvaus-syksy käynnistyi kyyhkyjahdista, minkä jälkeen videomateriaalia on kertynyt kanalinnustuksesta, kaurisjahdista ja ketunmetsästyksestä. Syksyn aikana kuvatuista materiaaleista julkaistiin videot nähtäville Dflyn Youtube kanavalle. Noin reilun kymmenen (10) minuutin mittaisia videoita julkaistiin vuoden 2015 tammikuusta lähtien lopulta yhdeksän kappaletta. Tämä yhdeksän videon mittainen sarja kulkee nimellä ”Menneen syksyn tapahtumia”. Keväällä 2015 julkaistiin myös ensimmäinen kalastuaiheinen video "Pannukarkeat ahvenet (Pilkintää kansallispuistossa)". Kaikki videot ovat nähtävillä Dragonfly Productionin youtubekanavalla.

Dragonfly Productionin kuvaukset jatkuvat myös keväällä kohti tulevaa syksyä kalastuksen ja eräilyn parissa. Tarkoituksen on myös vallata jäämeri ja pohjoisen tunturit kuvausvälineiden kanssa.

Syksyllä 2015 on tulossa mm. tammikuussa kuvattu lyhytelokuva ”Peurajahtia Salon takamailla”.

Dfly Production on valloittanut myös sosiaalista mediaa. Meidät löytää Facebookista, Instagramista (@dragonflyproduction) ja Youtubesta.

Tykkää, Seuraa & Jaa!

Viimeisin julkaistu video:
Dfly Production • PANNUKARKEAT AHVENET (Pilkintää kansallispuistossa)

2
Mainostus Sallittu! / Salmitunturi.com -metsästystä & kalastusta
« on: June 08, 2010, 09:20:06  »
Salmitunturi.com on vuoden 2009 loppuvaiheilla perustettu eräaiheinen nettisivusto. Salmicomin materiaali keskittyy pääosin metsästykseen ja kalastukseen. Sivuilta löydät reseptejä, erätarinoita, blogin, gallerian, foorumin ja videoita liittyen erämaailmaan.

"Kuvittele olevasi lokakuun pakkasaamuna teerisuon laitamilla. Maa ja puut ovat kuurassa, keli on selkeä ja teeren pulputus kantautuu suolta korviisi selvästi. Istut pienen kuusen näreen juurella ja otat samalla varovaisesti kuuraisen, jäisenkohmean karpalon mättäästä ja pistät sen suuhun. Mukavan raikasta karpaloa syödessä havahdut teeriparveen, joka laskeutuu viereisiin mäntyihin."

Tervetuloa Salmicomiin -> http://www.salmitunturi.com
Foorumille -> http://foorumi.salmitunturi.com

Salmicom myös:

Tervetuloa!

3
Keskustelua ennätyksistä / Suurin saamasi kuha?
« on: November 09, 2009, 14:35:32  »
Morjens!
Eipä näyttänyt olevan vielä kuha ennätyksistä juttelu topikia, jotenpas tein.

Elikkä, mikä on suurin saamasi kuha?

Minä sain eilen Linlolta 2279g painavan kuhan.

Oli kilpailu (keskivaikea) ja kenellä oli ahvenia eniten voittaa. Minulle tuli sen siaan kuha. :mrgreen:

Pages: [1]


center>