Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - wewwer51

Pages: [1]
1
Lappi / tenon sääntöjä
« on: April 08, 2011, 07:04:21  »
tällästä etsi hausta ja eipä löytynyt joten päätin pistää. asia kertoo aiheen mukaa säänöistä joita kaikki ei varmaan tiedä.säänöt löytyy kyllä netistä ja niistä saa hyvää tietoo,mutta juttua niistä ei ole.
minulle on ihan sama onko kukaan kiinostunut aiheesta,mutta kysymyksiä minulla on ainakin näistä säänöistä.

esim:onko larva katkarapu jäljitelmä?
tenolla muistaakseni on kieletty katkarapu jäljitelmät,mutta onko larva katkarapun jäljitelmä sitten?
 tietoa löytyy säänöistä aiheen nimellä. eli tenon säänöt.


2
Länsi-Suomi / Hangasjärvi ikaalinen
« on: November 27, 2010, 10:14:58  »
joo täytyy kirjoitaa tämäkin tänne kun semmosta paikaa ei löytynyt kalassanetistä haulla. Eli kyseinen paikka siatsee ikaalisen lähellä tarkalleen ottaen mansoniemin sillan jälkeen tulee tie nimeltä hangasjärventie josta ajetaan suoraan järvelle. paikassa olen käynyt,mutta saalit ovat sitä yhätä kiloa. kisoja on yleensä muutama keväällä. paikassa elään haukia,ahvenia,särkiä ja muita. haukien koko on 0,200-10kiloon asti muut kalat ovat kääpiöityneitä ja muuta isokin saattaa löytyä minun ahven ennätys on 450g hauki ennätys vaan vaivaiset 500g tältä kyseiseltä järveltä.syvyytä on sinne 10m asti.

Asioita joita haluasin tietää ovat tässä:miten kannataa kairata reikiä paljon vai vähän?
pitääkö olla iso kirkas tasuri vai tumma?
lista olisi vieläkin pitempi,mutta nämä riitävät nyt.

Kirjoitakaa ihmeessä jos on tietoa. 

3
Ulkomaat / vestre jakobselv... annijoki...norway...norja
« on: June 21, 2010, 11:03:51  »
Eli yksi hienoimista joista on annijoki joka on norjaksi vestre jakobselv. Heinäkuu puolessa-välissä täytyisi mennä sinne käymään,mutta ensi täytyy saada vähän tietoa konkareita jotka ovat käynee siellä. 1.onko keli värejä jotka voisivat toimia sateella tai aurikoisella?
2. onko joessa  vain 4 poolia? 3. estävätkö korkeat putoukset portaiden rakentamista? laitakaa vastauksia jos tiedätte. jos aihe on poistetava poístakaa vaan.

4
Länsi-Suomi / Mateita Kyrösjärveltä
« on: February 04, 2010, 13:08:03  »
Joo tämä todellinen Kyrösjärvi.Olen aloitanut tämän vuoden mateen pyynin ja en itse ole saanut mitään Kartun nokasta tai ryhiöstä.Mutta jotkut ovat jo saaneet mateita. kuvia voi laitella ja kirjoitelkaas onko tullut mitään jos on niin siten taitaa olla aika mennä mateele. tässä yksi hyvä viehe.                                       nyt on parempi.


Edit: Oli hiukan turhan iso joo, pienennä kuvaa, jos sen suoraan viestiisi aiot liittää
-Timpe

5
Länsi-Suomi / jalasjärven särkijärvi
« on: January 19, 2010, 21:35:50  »
 noniin laiton tälläisen aiheen kun ei löytynyt tältä kalassa netistä. eli minkäs moisia kokemuksia tuolta itse ole koitanut ja saanut paljon kaloja. joten kuvia ja kertomuksia tästä kyseisestä järvestä. :-)

Pages: [1]


center>