Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Tupa[THP]

Pages: [1]
1
Mainostus Sallittu! / Uistinsuodatin - Kalamiesten apuohjelma
« on: February 01, 2011, 10:25:00  »
Uistinsuodatin on helppokäyttöinen kalamiehille suunnattu apuohjelma joka auttaa viehevalinnoissa ja kertoo eri vieheistä infoa. Se on suosittu kalamiesten keskuudessa Kalasaalis.com sivustolla. Uistinsuodatin on kehitetty loppukeväästä 2010 ja siitä on ilmestynyt versiot 0.05, 0.10, 0.11 ja 0.12. Seuraava versio 0.15 ilmestyy kevään mittaan ja siihen tulee ainakin yksi uusi iso ominaisuus.

Uistinsuodattimen virallinen kotisivu ->   www.uistinsuodatin.webs.com
^ Tuonne kaivataan paljon lisää kävijöitä ja kirjoittelua foorumille. Jatkossa sinne tulee myös smf-foorumi.

Uistinsuodatin nyt myös naamakirjassa. Kirjoita hakuun Uistinsuodatin - Kalamiesten apuohjelma ja paina Tykkää! ja saat tilapäivityksiä etusivullesi.

Screenshotit

Päävalikko

VesistönmääritysLataus

Lataa tästä 0.12, eli uusin versio!


Parannusehdotuksia ja palautetta otetaan vastaan aina, lisäksi äänestykseen voitte kertoa mitä mieltä olette, kumpi on parempi ominaisuus niistä tämän hetken kahdesta. Eniten äänestetty ominaisuus saa lähiaikoina eniten parantelua. Uudesta versiosta otetaan pois tuo turhan räväkkä ulkoasu, taustakuvaa muutetaan tummemmaksi ja luultavasti myös fontin väriä. Kuten jossain mainittukkin, suunnitteilla on jotain hieman suurempaa ominaisuutta, joka nousee arvoltaan samalle tasolle noiden kahden kanssa. :)

Ohjelma on tehty Kalasaalis.comin murmeli14:sen ja Eriksen kanssa, ja Eris on ilmeisesti myös tänne rekisterissä. :) Toivottavasti edes jollekkin on hyötyä ohjelmastamme ja palautetta tulemaan vaan.

2
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Millä nousee haukea
« on: March 12, 2010, 17:09:12  »
Minoon saanu haukea vaan satunnaisesti. Mikä on paras PP2 -haukipilkki mielestänne? Auttakaa idioottia! :| PS Tämän voi sulkee heti ku mieli tekee tai parempi aihe löytyy :wink:

Pages: [1]


center>