Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Njasser

Pages: [1]
1
Lappi / Rovaniemi kalakaveria!?
« on: November 23, 2016, 10:23:31  »
Hei! Olen muuttanut Rovaniemelle opiskelujeni perässä, joten päätin täältä kysellä löytyykö kaveria jonka kanssa lähteä pilkille? Itsellä hienoista kokemusta vuosien varrelta kesäkalastuksesta Rovaniemen alueelta, mutta pilkkireissuja ei oo kerennyt tekemään kuin viikon kerrallaan keväällä.

Itsestäni hieman pilkkijänä etten kaihda kävelyä, tai pitkänkään matkan ajoa. Yleensä pilkin pelkästään tasapainolla ja pidän hauelle ootto-onkia elävällä kalalla. Aikaisemmin olen jahdannut pelkästään ahventa ja haukea, merellä joskus huonolla menestyksellä kuhaakin. Joten, jos tunnet että pilkkikaveriksi kelpaa tällänen 23 vuotias opiskelija mies, niin laita viestiä tänne ja sovitaan yhteydenotosta myöhemmin.

Kaikille jotka tämän lukevat niin voivat myös laittaa mahdollisia kalapaikkoja, ei tarvitse tarkkoja spotteja, koska pitäähän olla mielenkiintoa etsiä  :evil:

Kiitos ja hyvää pilkkikautta kaikille!

Terv. Njasser  8-)

Pages: [1]


center>