Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Ruttuliisa

Pages: [1]
1
Pitkän pelitauon jälkeen (ProPilkki1:n jälkeen) latasin uudelle koneelleni ProPilkki2 version 0.95. Kaikki on toiminut oikein hienosti. Minulla 32-bittinen versio Win7-sta, koska en halunnut niitä ongelmia, joita 64-bittinen olisi aiheuttanut käyttämiini ohjelmiin. Niistä ei ollut/ole 64-bittistä versiota toimivana.
Olen siis ollut erittäin tyytyväinen pelin toimintaan. Tosin en ole innostunut verkkopelaamisesta ja koska olen perusteellinen luonne, niin olen nyt ensin tutkinut tämän 2-version kaikki järvet ja niillä onkimisen ihan vain harjoitusmielessä. Virheitäkin olen havainnut järvinäkymän ja syvyyskartan kesken, vaikka vanhat virheet ovatkin korjautuneet.

Mieheni ottaa mielellään osaa kisoihinkin. Hän oli ladannut itselleen version 0.91 ja tehnyt sen päivityksenä vanhan 0.8:n päälle. Silloin häneltä oli hävinnyt alkuasetuksista mahdollisuus valita aloitusvarusteet. Se ei kiusannut häntä muuta kuin silloin, kun hän sai ison kalan, joka ei mahtunut pienellä kairalla tehdystä reiästä ja niin meni sekä pilkki että kala.

Houkuttelin hänet vaihtamaan samaan versioon kuin itselläni. Se asennettiin niin, että säilytetiin hänen entiset tuloksensa ja luultiin, että myös hänen yksinpelissä "tienaamansa" pari pilkkiä olisivat myös säilyneet. Ei suuri menetys, joten se ei haitannut.
Se kyllä sitten haittasi, kun asetuksista ei löytynytkään mahdollisuutta säätää alkuvarusteita kuten minä saatan tehdä. Eli hän joutuu vaihtamaan kairan isompaan joka pelin alussa sekä onki- ja pilkkivaihdot vasta, kun on ekalla avannolla.

Yritettiin korjata tilanne poistamalla ProPilkki kokonaan hänen koneeltaan ja aloittamalla ns. puhtaalta pöydältä. Tutkin kaikki mahdolliset paikat, joissa olisi voinut olla jäänteitä vanhoista versioista. Ladattiin vielä varmuuden vuoksi ohjelma uudestaan netistä. Tilanne ei muuttunut miksikään.

Johtuuko tämä nyt siitä erosta, että mieheni koneessa on Win7 64-bittisenä versiona?
Jotenkin se ei tunnu kovin loogiselta, mutta jostain ajatuksesta tässä kait olisi aloitettava.
Olisiko joku, joka tietäisi, miten ja mistä saadaan alkuvarusteiden asetus näkyville ja käyttöön?

Pages: [1]


center>