Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - -heikki-

Pages: [1]
1
Uutiset ja pelin kehitys / Propilkki2 nyt myös pelikaistalla
« on: March 21, 2019, 17:40:30  »
Moi

ProPilkin opas alkaa olla melkein valmis, kommentteja siitä mikä on väärin, mitä pitäisi vielä lisätä jne.

PP2 pelaaja ja team  ranking myös odottaa lisää tuloksia, jotka saa Kalapistelaskurilla

Näissä projekteissa mukana olleet minun lisäksi Kilohauli ja Kasparov. Kiitos heille.

Sitten hiukan uutta asiaa:

Olen tehnyt alustavia tiedusteluja pelaajayhteisön liittymisestä Pelikaistalle, etuja jotka saavutettaisiin: saataisiin yhteinen TeamSpeak kanava, jossa olis jokaiselle tiimille oma "huone", puheluja ei tarvitsisi kenekään aloittaa, se olis aina auki, kaikki paikalla olevat pelaajat näkyisi esim. listassa. Pelikaista toimii lahjoitusten perusteella, eli pelaajille ei olisi kustannuksia ainakaan tällä vuodella ja jatkossa vapaaehtoisin lahjoituksin. Myös pelille saataisiin valtavasti lisää näkyvyyttä. Pelaajien pitäsi valtaosin liittyä pelikaistan foorumille, liittyminen on vapaaehtoista. Pelikaistan foorumilla on hiukan erilainen kansiorakenne (selkeämpi) kuin kalassa.netissä joka jäisi edelleen yhdeksi kommunikointi kanavaksi.

Seuraava juttu:

Olemme miettineet peliyhteisölle yhteisiä kotisivuja joissa pääsivulla olisi yleiset peliin liittyvät asiat, esim. opas. liigan tulokset, pelin kehitykseen liittyvät asiat jne.
Jokaisella tiimillä olis aladomain jonne voi laittaa oman tiimin asiat julkisesti tai piilotettuna, toki julkisuus lisää avoimuutta. esim päädomain propilkki.net sitten aladomain tkn.propilkki.net, kronos.propilkki.net jne.
Kustannukset: 5 vuoden erissä noin 41€/vuosi, eli pelaajaa kohti vajaa euro

Pelintekijät ovat näistä ajatuksista tietoisia ja näyttäneet vihreää valoa.

Toivottavasti saahaan asillinen keskustelu näistä syntymään.

Lisätietoa saa minulta tai Kilohaulilta, toki vastaamme myös skypen, facen tai tälle foorumille tulleisiin kysymyksiin.


t. -heikki-

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / PP2 SM-2019 Hostien ilmoitukset
« on: January 30, 2019, 14:28:12  »
Tähän viestiketjuun hostit laittavat oman lohkonsa, myös lohkon tulokset, mahdolliset linkin liveseurantaan jne. Skypessä on hosti ryhmä jossa lisätietoa.

Pelaajat ilmoittautuvat sille hostille jossa nimimerkki näkyy, oikea nimi ja nimimerkki. Ilmoituksen voi tehdä myös muu kuin ko pelaaja.

Ensimmäinen kierros pelataan la 9.2.2019, 1 lohko ja  su 10.2.2019, 9 lohkoa, pelit alkaa pääsääntöisesti klo 20:00, pieniä poikkeuksia voi olla.
Hosti avautuu peli-iltana noin 30 min ennen pelin alkua, pelaajien toivotaan olevan paikalla viimeistään 10 min ennen pelin alkua.

Ensimmäisellä kierroksella on rajallinen määrä hosteja, varsinaisia varahosteja ei ole laitettu listaan. Varahosteina toimii 1 kierroksella -heikki- ja Jerchw .

Jos ei ole merkitty lohkoon valvojaa niin pelaava hosti valitsee lohkossaan pelaavien joukosta virallisen valvojan, joka myös pelaa ja seuraa tilannetta hostin lisäksi.
Ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon pääsee 9 parasta lohkostaan, ei varapaikkoja.

Pelaajat huomioikaa että 1 lohko pelataan la 9.2.2019. Myös säännöt kannattaa lukea ellei niitä ole jo luettu.

3
PP2 Suomen Mestaruus kisojen säännöt 2019

1.   Kisaan osallistumisoikeus on kaikilla määräaikaan ilmoittautuneilla. (kuitenkin SM- tittelin voi saada vain Suomen kansalainen, (ulkomailla asuvakin), myös osallistuvilta muilta kansalaisilta edellytetään riittävää Suomen kielen osaamista) Ulkomailla asuvat Suomen kansalaiset voivat myös osallistua, kisoissa noudatetaan Suomen aikaa. Palkintojen toimittaminen ulkomaille katsotaan tapauskohtaisesti. (Tulee ehkä liikaa kustannuksia)

2.   Kilpailu pelataan Propilkki 2 uusimmalla versiolla, joka on nyt v1.3 win xp, 7 ja 8 (lataus), win 10 saa Microsoft sovelluskaupasta. Mobiiliversioilla kisoihin osallistumen on myös mahdollista. Kilpailun ajankohta ja ilmoittautumisaika ilmoitetaan tässä samassa viestiketjussa. Pelipäivä on pääsääntöisesti Sunnuntai, (ensimmäisellä kierroksella myös joku toinen esim. la, mikäli ei saada hosteja riittävästi)

3.    Kaikki tiedottaminen tapahtuu kalassa.net foorumilla, jos foorumi kaatuu niin varafoorumina toimii tämä . Myös TKN sivuille tulee tarvittaessa infoa.

4.    Ilmoittautuminen tapahtuu YV:llä (yksityisviestit -heikille- tai Jerchw'ille, jossa pelaaja ilmoittaa pelissä käyttämänsä nickinsä, oikean nimensä ja kansalaisuuden, ellei ole Suomen. (älkää lähettäkö Mikolle ilmoittautumisia, koska niitä ei toimiteta eteenpäin, eikä hyväksytä mukaan). Avausviestiin tulee pelaajat näkyviin niin pian kuin ehdimme kirjata, (näkyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, ei lohkojaoteltuina). Kisaan osallistuneiden tiedot säilytetään ja arkistoidaan pelintekijöiden ja kisajärjestäjän taholta tulosdokumentteina. Huom! Ilmoittautuessasi sitoudut luovuttamaan tietosi kisan järjästäjille ja pelin tekijöille, tietoja ei jaeta minnekkään muualle. Toimitaan henkilötietolain mukaisesti.

5.    Kun ilmoittautuminen on päättynyt ja virallisessa tiedotus-threadissa ilmoitetaan alkulohko, jossa pelaaja on mainittuna, pelaajan on mahdollisimman nopeasti lähettävä alkulohkon hostille YV, jossa kertoo oman nickinsä ja oikean nimensä. Tiimi-tunnuksia ei käytetä mestaruuskisoissa. YV:n lähettämisen jälkeen pelaaja saa vastineeksi viestin, jossa kerrotaan pelin IP-osoite ja salasana. IP-osoite voi muuttua vielä ennen peliä. Tästä tiedotetaan erikseen joko YV:nä tai pikaisissa tapauksissa tiedotus-threadissa. Salasanaa ei julkaista julkisesti, eikä sitä saa missään tapauksessa kertoa kenellekään muulle.

6.    Mahdolliset peruuntumiset tai aikataulumuutokset (viivästymiset yms.) kerrotaan tässä tiedotus-threadissa heti kun niistä tiedetään. Tekniikka ei aina pelaa ja perheessä olevat lapset, sairastumiset yms. voivat vaikeuttaa kilpailun järjestämistä. Hosti ilmoittaa, jos ajankohta pelille muuttuu. Hostit voivat myös keskenään sopia, jos jollekin toiselle kyseinen isännöintivuoro sopii paremmin, (tämä vain silloin kun hosti ei pelaa)

7.    Kisaan osallistumiseen vaadittavat tiedot pyritään toimittamaan viimeistään 60 min ennen kisan alkua. Host-kone avataan 30 min ennen kisan alkua, jolloin peliin tulee liittyä. Myös varasijoilla olevien tulee liittyä, koska peliin valitaan mukaan varasijoilla olevat viimeisen 5 min aikana ennen starttia. Peliin pitää liittyä viimeistään 5 min ennen pelin alkua, ellei ole hostille ilmoittanut esteestä. Host-kone avataan klo. 19.30 ellei toisin ilmoiteta. Kisat alkavat aina 20.00 (ellei toisin ilmoiteta). Kisassa pelataan 4 järveä, kisojen keston ollessa 2x 15min ja 2x 30min. Kisojen välissä pidetään lyhyt tauko (n. 5min). Tulokset julkistetaan heti kun ne on laskettu ja tämän jälkeen on 30 min protestiaika, (mahdollinen protesti toimitetaan hostille)Jos protesteja ei tule, tulokset ovat lopullisia (ellei host itse huomaa tehneensä suurta virhettä). Mahdolliset protestit käsittelee ensin pelin järjestäjät ja jollei siinä päästä sopuun niin loppullisen päätöksen tekee Procyon Products. Päätöksestä ei voi valittaa

8.    Jos pelaajan yhteys syystä tai toisesta katkeaa pelin aikana, pelaaja voi liittyä peliin uudestaan. Kierroksella jo pelatusta/pelatuista mapeista saadut pisteet säilyvät. Ennen yhteyden katkeamista saadut kalat tulkitaan menetetyiksi. Kisoja ei uusita pelaajien yhteyden katkeamisten vuoksi. Jos host-kone menee nurin, niin kyseinen kisa pelataan uusiksi. Pelaajien tulee liittyä peliin takaisin mahdollisimman pian. Jos jotain muuta tapahtuu (kuten vaikka kone yksinkertaisesti hajoaa), siitä tiedotetaan mahdollisimman pian tiedotus-threadissa. Samalla ilmoitetaan myös se, miten toimitaan loppujen kisojen suhteen.

9.    Kisoista 3 on muotoa "normaali" tai "kaikki lajit". Jokaisessa erässä pelataan yksi erikoiskisatyyppi, joista todennäköisimpiä ovat "suurin kala", "kappalemäärä" ja "vain ahven". Myös muita kisatyyppejä saatetaan pelata. Jokaisella kierroksella on kaikilla pelaajilla samat järvet. Järvet ja kisatyypit kerrotaan 1 kierroksen osalta heti ilmoittautumisen päätyttyä. Seuraavien kierrosten vesistöt kerrotaan myös ennakkoon, (finaali kierroksen mappeja ei kerrota etukäteen). Lyhyet kisat pyritään pelaamaan pienemmillä järvillä ja pitkät isommilla.

10.    Kisoista jaetaan pisteet seuraavalla tavalla:

1 = 10 pst
2 = 8 pst
3 = 6 pst
4 = 5 pst
5 = 4 pst
6 = 3 pst
7 = 2 pst
8 = 1 pst


+ Suurin kala = 1pst.

Pistelaskusta huolehtii host, joka tallentaa tulokset play.log tiedostoon myöhempää tarkistusta varten, (Buddyn käyttäminen on myös mahdollista, ei pakollista. Jos hosti käyttää Buddya, niin lähettäisittekö minulle sen html tiedoston, linkitän sen kaikkien katsottavaksi, hosti voi myös itse linkittää Buddyn tiedoston). Alkuerissä on mukana 10-20 pelaajaa/lohko + host . Esimmäisellä kierroksella voi myös hosti pelata, silloin lohkolla on mukana hostin valitsema pelavaava valvoja, (ellei saada riittävästi pelaamattomia). Semifinaaleissa on mukana 16 pelaajaa + host (tämä tieto voi muuttua, riippuu ilmoittautuneiden lukumäärästä). Finaalissa pelaa 8-10 pelaajaa. Pistelasku voidaan myös suorittaa laskuri työkalulla.


11.    Jokaisesta alkuerästä pääsee jatkoon 8 parasta pelaajaa, (jatkoon pääsevien tarkka määrä päätetään sitten, kun tiedetään kisaan osallistuvien määrä), (1:seltä kierroksella ei ole tule varapaikkoja) + 2 varasijalle. Tasatilanteessa yksittäiset paremmat sijoitukset ratkaisevat. Täysin identtisen tapauksen kohdalla arpa ratkaisee. Välierät pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana, (välieristä pääsee jatkoon vähintään 8 pelaajaa + 2 varapelaajaa). Tasapisteissa korkeammat sijoitukset ratkaisevat jatkoonpääsyn, (jos sen kierroksen mapit/pisteet on menneet tasan, katsotaan tilannette edelliseltä kierrokselta) Jos sekään ei riitä, host- heittää arvalla voittajan. Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 9:s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 10:neksi sijoittunutta.

12.    Finaali pelataan 8-16 parhaiten sijoittuneen kesken; (tämäkin riippuu ilmoittautuneiden määrästä, finaalissa pelaa vähintään 8 Suomen kansallisuuden omaavaa). Hostauksesta huolehtii kisojen järjestäjät. Finaalipelissä voi olla paikalla myös puolueettomia valvojia, jotka ei tietenkään pelaa.

13.    Kisojen aikana saa käyttää chattia normaaliin tapaan maltillisesti, mutta häiriköivät tapaukset saavat häädön kisasta ja heidän suoritus hylätään. Oikein räikeissä tapauksissa voidaan myös foorumille antaa bannit, koska kisarauhaa tulee kunnioittaa. Nykyisessä versiossa pelaaja voi painaa F1, jolloin vain YV:nä lähetetyt viestit tulevat perille. Mikäli toisen YV-rauhaa häiritään, host tulee antamaan varoituksen. Varoituksen jälkeen häiriökäytöksen jatkaminen johtaa hylkäykseen

14.    Palkinnoille tulee oma threadi.

15.    Pelaajien/lohko, vesistöjen ja hostien arvonnassa käytetään Excelin satunnaisluku funktiota.. Kyseisellä tavalla saattaa tulla ns. kovienpelaajienkin mappeja, vesistöissä ei taas voi tulla ns. tuurimappeja. Jos pelaaja haluaa vaihtaa toiseen lohkoon siitä mihin on arvottu, vaihtoon pitää olla erittäin pätevät syyt, (syyksi ei riitä että "en minä tuossa pärjää")

Sääntöihin voi tulla vielä pieniä muutoksia, niistä ilmoitetaan ennen kisojen alkua

Hostaus

1.    Hosteiksi haluavat voivat ilmoittaa samassa ilmoituksessa hostaus- halukkuuden, jos kuitenkin haluat vaan hostiksi niin erillinen ilmoituskin käy, siinä ei tarvitse kertoa oikeaa nimeään. Hostit arvotaan jokaiseen lohkoon + 1 varahostia. (Ensimmäisellä kierroksella hostin pelatessa on myös virallinen valvoja, hosti valitsee valvojan lohkon pelaajista, joka myös pelaa, ellei saada riittävästi pelaamattomia valvojia.)

2.    Hostit ei saa käyttää /results toimintoa (väliaikatuloksia), /lures on (lisäpilkit pitää olla päällä), myös ennätys hostaus sallittua.

Kireitä kaikille osallistuville :

-heikki-, Jerchw, Mikko -Procyon- ja Janne -Procyon-

4
Verkkopelaaminen ja turnaukset / PP2 SM-Liigan 2018-19 tulossivut
« on: October 22, 2018, 16:09:43  »
Moi

Olemme vääntäneet käynnissä olevan SM-liigan tulossivuja jo joitain viikkoja. Nyt alkaisi olla jo jotain näytettävää, vielä sieltä pieniä bugeja voi löytyä, kunhan usemmat silmät sitä katselee.

Tein tälle oman ketjun johon voi laittaa kommenttia, parannusehdotuksia jne. Kun saadaan varmasti toimivaksi niin siirretään suoraan PP2 SM-liiga aiheen alle.

Tulossivu

Kilohauli kertoo projektista lisää

6

Tähän viestiketjuun hostit laittavat oman lohkonsa, myös lohkon tulokset, mahdolliset linkin liveseurantaan jne.

Pelaajat ilmoittautuvat sille hostille jossa nimimerkki näkyy, oikea nimi ja nimimerkki. Ilmoituksen voi tehdä myös muu kuin ko pelaaja.

Ensimmäinen kierros pelataan su 12.2.2017 10 lohkoa ja 14.2.2017 3 lohkoa, pelit alkaa pääsääntöisesti klo 20:00, pieniä poikkeuksia voi olla.
Hosti avautuu peli-iltana noin 30 min ennen pelin alkua, pelaajien toivotaan olevan paikalla viimeistään 10 min ennen pelin alkua.

Ensimmäisellä kierroksella on rajallinen määrä hosteja, varsinaisia varahosteja ei ole laitettu listaan, niistä tulee erillinen tiedote myöhemmin.

Pelaava hosti valitsee lohkossaan pelaavien joukosta virallisen valvojan, joka myös pelaa ja seuraa tilannetta hostin lisäksi.
Ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon pääsee 8 parasta lohkostaan, ei varapaikkoja.


7
Verkkopelaaminen ja turnaukset / PP2 Suomen Mestaruuskisat 2017
« on: January 16, 2017, 11:39:00  »
PP2 Suomen Mestaruus kisojen säännöt 2017

 1.   Kisaan osallistumisoikeus on kaikilla määräaikaan ilmoittautuneilla. (kuitenkin SM- tittelin voi saada vain Suomen kansalainen, (ulkomailla asuvakin), myös osallistuvilta muilta kansalaisilta edellytetään riittävää Suomen kielen osaamista)Ulkomailla asuvat Suomen kansalaiset voivat myös osallistua, kisoissa noudatetaan Suomen aikaa.Palkintojen toimittaminen ulkomaille katsotaan tapauskohtaisesti. (Tulee ehkä liikaa kustannuksia)

2.   Kilpailu pelataan Propilkki 2 uusimmalla versiolla, joka on nyt v1.1 (lataus), myös päivitetyllä v1.1.5 (päivitys v1.1.5) ja mobiiliversiot on sallittuja. Kilpailun ajankohta ja ilmoittautumisaika ilmoitetaan tässä samassa viestiketjussa. Pelipäivä on pääsääntöisesti Sunnuntai, (ensimmäisellä kierroksella myös joku toinen esim. la)

3.    Kaikki tiedottaminen tapahtuu kalassa.net foorumilla, jos foorumi kaatuu niin varafoorumina toimii SM-liigassakin ollut Holssin foorumi. Myös TKN sivuille tulee tarvittaessa infoa.

4.    Ilmoittautuminen tapahtuu YV:llä (yksityisviestit -heikille-hauen leualle (28.1asti) tai Kharonille), jossa pelaaja ilmoittaa pelissä käyttämänsä nickinsä, oikean nimensä ja kansalaisuuden, ellei ole Suomen. (älkää lähettäkö Mikolle ilmoittautumisia, koska niitä ei toimiteta eteenpäin, eikä hyväksytä mukaan) (Tämä muutos on tullut siksi että sillä pyritään estämään mahdolliset väärinkäytökset). Avausviestiin tulee pelaajat näkyviin niin pian kuin ehdimme kirjata, (näkyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, ei lohkojaoteltuina). Kisaan osallistuneiden tiedot säilytetään ja arkistoidaan pelintekijöiden ja kisajärjestäjän taholta tulosdokumentteina. Jos hosteja ei saada riittävästi, niin osallistujat valitaan ilmoittautumis järjestyksessä

5.    Kun ilmoittautuminen on päättynyt ja virallisessa tiedotus-threadissa ilmoitetaan alkulohko, jossa pelaaja on mainittuna, pelaajan on mahdollisimman nopeasti lähettävä alkulohkon hostille YV, jossa kertoo oman nickinsä ja oikean nimensä. Tiimi-tunnuksia ei käytetä mestaruuskisoissa. YV:n lähettämisen jälkeen pelaaja saa vastineeksi viestin, jossa kerrotaan pelin IP-osoite ja salasana. IP-osoite voi muuttua vielä ennen peliä. Tästä tiedotetaan erikseen joko YV:nä tai pikaisissa tapauksissa tiedotus-threadissa. Salasanaa ei julkaista julkisesti, eikä sitä saa missään tapauksessa kertoa kenellekään muulle.

6.    Mahdolliset peruuntumiset tai aikataulumuutokset (viivästymiset yms.) kerrotaan tässä tiedotus-threadissa heti kun niistä tiedetään. Tekniikka ei aina pelaa ja perheessä olevat lapset, sairastumiset yms. voivat vaikeuttaa kilpailun järjestämistä. Hosti ilmoittaa, jos ajankohta pelille muuttuu. Hostit voivat myös keskenään sopia, jos jollekin toiselle kyseinen isännöintivuoro sopii paremmin, (tämä vain silloin kun hosti ei pelaa)

7.    Kisaan osallistumiseen vaadittavat tiedot pyritään toimittamaan viimeistään 60 min ennen kisan alkua. Host-kone avataan 30 min ennen kisan alkua, jolloin peliin tulee liittyä. Myös varasijoilla olevien tulee liittyä, koska peliin valitaan mukaan varasijoilla olevat viimeisen 5 min aikana ennen starttia. Peliin pitää liittyä viimeistään 5 min ennen pelin alkua, ellei ole hostille ilmoittanut esteestä. Host-kone avataan klo. 19.30 ellei toisin ilmoiteta. Kisat alkavat aina 20.00 (ellei toisin ilmoiteta). Kisassa pelataan 4 järveä, kisojen keston ollessa 2x 15min ja 2x 30min. Kisojen välissä pidetään lyhyt tauko (n. 5min). Tulokset julkistetaan heti kun ne on laskettu ja tämän jälkeen on 30 min protestiaika, (mahdollinen protesti toimitetaan hostille)Jos protesteja ei tule, tulokset ovat lopullisia (ellei host itse huomaa tehneensä suurta virhettä). Procyon Products päättää hostin lausunnon perusteella protestien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. Päätöksestä ei voi valittaa

8.    Jos pelaajan yhteys syystä tai toisesta katkeaa pelin aikana, pelaaja voi liittyä peliin uudestaan. Kierroksella jo pelatusta/pelatuista mapeista saadut pisteet säilyvät. Ennen yhteyden katkeamista saadut kalat tulkitaan menetetyiksi. Kisoja ei uusita pelaajien yhteyden katkeamisten vuoksi. Jos host-kone menee nurin, niin kyseinen kisa pelataan uusiksi. Pelaajien tulee liittyä peliin takaisin mahdollisimman pian. Jos jotain muuta tapahtuu (kuten vaikka kone yksinkertaisesti hajoaa), siitä tiedotetaan mahdollisimman pian tiedotus-threadissa. Samalla ilmoitetaan myös se, miten toimitaan loppujen kisojen suhteen.

9.    Kisoista 3 on muotoa ”normaali” tai ”kaikki lajit”. Jokaisessa erässä pelataan yksi erikoiskisatyyppi, joista todennäköisimpiä ovat ”suurin kala”, ”kappalemäärä” ja ”vain ahven”. Myös muita kisatyyppejä saatetaan pelata. Jokaisella kierroksella on kaikilla pelaajilla samat järvet. Järvet ja kisatyypit kerrotaan 1 kierroksen osalta heti ilmoittautumisen päätyttyä. Seuraavien kierrosten vesistöt kerrotaan myös ennakkoon. Lyhyet kisat pyritään pelaamaan pienemmillä järvillä ja pitkät isommilla.

10.    Kisoista jaetaan pisteet seuraavalla tavalla:

    1 = 10 pst
    2 = 8 pst
    3 = 6 pst
    4 = 5 pst
    5 = 4 pst
    6 = 3 pst
    7 = 2 pst
    8 = 1 pst


    + Suurin kala = 1pst.
    Pistelaskusta huolehtii host, joka tallentaa tulokset play.log tiedostoon myöhempää tarkistusta varten, (Buddyn käyttäminen on myös mahdollista, ei pakollista. Jos hosti käyttää Buddya, niin lähettäisittekö minulle sen html tiedoston, linkitän sen kaikkien katsottavaksi, hosti voi myös itsse linkittää Buddyn tiedoston). Alkuerissä on mukana 10–20 pelaajaa/lohko + host . Esimmäisellä kierroksella voi myös hosti pelata, silloin lohkolla on mukana pelaamaton virallinen valvoja, ( Semifinaaleissa on mukana 16 pelaajaa + host (tämä tieto voi muuttua, riippuu ilmoittautuneiden lukumäärästä). Finaalissa pelaa 8-10 pelaajaa. Huom! Jos kisoihin tulee myös kierros/kierroksia jotka pelataan kiloissa, niistä ei tule pisteitä, jatkoon pääsee lohkon kokonaiskilomäärien mukaan. (esim. 8 eniten saanutta)

11.    Jokaisesta alkuerästä pääsee jatkoon 8 parasta pelaajaa,(jatkoon pääsevien tarkka määrä päätetään sitten, kun tiedetään kisaan osallistuvien määrä), (1:seltä kierroksella ei ole tule varapaikkoja) + 2 varasijalle. Tasatilanteessa yksittäiset paremmat sijoitukset ratkaisevat. Täysin identtisen tapauksen kohdalla arpa ratkaisee. Välierät pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana, (välieristä pääsee jatkoon 8 pelaajaa + 2 varapelaajaa). Tasapisteissa korkeammat sijoitukset ratkaisevat jatkoonpääsyn, (jos sen kierroksen mapit/pisteet on menneet tasan, katsotaan tilannette edelliseltä kierrokselta) Jos sekään ei riitä, host- heittää arvalla voittajan. Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 9:s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 10:neksi sijoittunutta.

12.    Finaali pelataan 8-16 parhaiten sijoittuneen kesken; (tämäkin riippuu ilmoittautuneiden määrästä, finaalissa pelaa vähintään 8 Suomen kansallisuuden omaavaa). Hostauksesta huolehtii kisojen järjestäjät. Finaalipelissä voi olla paikalla myös puolueettomia valvojia, jotka ei tietenkään pelaa.

13.    Kisojen aikana saa käyttää chattia normaaliin tapaan maltillisesti, mutta häiriköivät tapaukset saavat häädön kisasta ja heidän suoritus hylätään. Oikein räikeissä tapauksissa voidaan myös foorumille antaa bannit, koska kisarauhaa tulee kunnioittaa. Nykyisessä versiossa pelaaja voi painaa F1, jolloin vain YV:nä lähetetyt viestit tulevat perille. Mikäli toisen YV-rauhaa häiritään, host tulee antamaan varoituksen. Varoituksen jälkeen häiriökäytöksen jatkaminen johtaa hylkäykseen

14.    Palkinnoille tulee oma threadi.

15.    Pelaajien/lohko, vesistöjen ja hostien arvonnassa käytetään Excelin satunnaisluku funktiota.. Kyseisellä tavalla saattaa tulla ns. kovienpelaajienkin mappeja, vesistöissä ei taas voi tulla ns. tuurimappeja. Jos pelaaja haluaa vaihtaa toiseen lohkoon siitä mihin on arvottu, vaihtoon pitää olla erittäin pätevät syyt, (syyksi ei riitä että "en minä tuossa pärjää")

Sääntöihin voi tulla vielä pieniä muutoksia, niistä ilmoitetaan ennen kisojen alkua

Hostaus

1.    Hosteiksi haluavat voivat ilmoittaa samassa ilmoituksessa hostaus- halukkuuden, jos kuitenkin haluat vaan hostiksi niin erillinen ilmoituskin käy, siinä ei tarvitse kertoa oikeaa nimeään. Hostit arvotaan jokaiseen lohkoon + 1 varahostia. (Ensimmäisellä kierroksella hostin pelatessa on myös virallinen valvoja, joka ei saa pelata)

2.    Hostit ei saa käyttää /results toimintoa (väliaikatuloksia), /lures on (lisäpilkit pitää olla päällä), myös ennätys hostaus sallittua.

Kireitä kaikille osallistuville :
-heikki-, hauen leuka, Kharon, Mikko -Procyon- ja Janne -Procyon-

8
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Sovellus admineille
« on: October 10, 2016, 12:45:14  »
Moi


Tässä pieni apulainen hostien admineille, toivemappien peluuttamiseen
(demo vielä, saa kommentoida, esittää paranussehdotuksia jne.)

Admin tools


-heikki-

9
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / PP2 pistelaskuri
« on: April 29, 2016, 18:51:53  »
Moi

Laitetaan julkiseen testiin pienimuotoinen pistelaskuri, sitä voi käyttää esim. erikoisturnauksissa ja toki ihan tavallisissakin.

Kommentti saa antaa.

10
Moi

Web sovellus autoscriptin tekemiseen

Olemme Kasparovin kanssa tehneet pienen web- sovellutuksen autoscirptillä hostaamiseen.
Käännöstyössä on myös Kharon auttanut.

Kielitiedosto on saatavissa jos joku haluaa kääntää sovelluksen muille kielille. Nyt Suomi ja Englanti.

Kommenttia ja toiveita saa lähettää. (esim. onko ohjeet kirjoitettu ymmärrettävään muotoon fi/en)

-heikki-


11
Moi

Nyt alkaa olla arvonnat tehty. Tähän viestiketjuun hostit laittaa omat ilmoituksensa. Lohkot ja pelaajat tulevat näkyviin heti kun saan puhtaaksi kirjoitettua.

Ensimmäisen kierroksen pelipäivät ovat la 13.2 ja su 14.2 (la 4 lohkoa, su 5 lohkoa)

Toinen kierros pelataan Sunnuntaina 21.2.2016 (hostit päättää kelloajan) Lohkot 10, 11, 12, 13, 14

Tiedotan tässä viestissä lisää...

12
Verkkopelaaminen ja turnaukset / PP2 Suomen Mestaruuskisat 2016
« on: January 31, 2016, 17:12:59  »
PP2 Suomen Mestaruus kisojen säännöt 2016

 1.   Kisaan osallistumisoikeus on kaikilla määräaikaan ilmoittautuneilla. (kuitenkin SM- tittelin voi saada vain Suomen kansalainen, (ulkomailla asuvakin), myös osallistuvilta muilta kansalaisilta edellytetään riittävää Suomen kielen osaamista). Ulkomailla asuvat Suomen kansalaiset voivat myös osallistua, kisoissa noudatetaan Suomen aikaa. Palkintojen toimittaminen ulkomaille katsotaan tapauskohtaisesti. (Tulee ehkä liikaa kustannuksia)

2.   Kilpailu pelataan Propilkki 2 uusimmalla versiolla, joka on nyt v1.1 (lataus). Kilpailun ajankohta ja ilmoittautumisaika ilmoitetaan tässä samassa viestiketjussa. Pelipäivä on pääsääntöisesti Sunnuntai, (ensimmäisellä kierroksella myös joku toinen esim. la)

3.    Kaikki tiedottaminen tapahtuu kalassa.net foorumilla, jos foorumi kaatuun niin varafoorumina toimii SM-liigassakin ollut Holssin foorumi. Myös TKN sivuille tulee tarvittaessa infoa.

4.    Ilmoittautuminen tapahtuu YV:llä (yksityisviestit -heikille-, tai hauen leualle), jossa pelaaja ilmoittaa pelissä käyttämänsä nickinsä, oikean nimensä ja kansalaisuuden, ellei ole Suomen. (älkää lähettäkö Mikolle ilmoittautumisia, koska niitä ei toimiteta eteenpäin, eikä hyväksytä mukaan) (Tämä muutos on tullut siksi että sillä pyritään estämään mahdolliset väärinkäytökset). Avausviestiin tulee pelaajat näkyviin niin pian kuin ehdimme kirjata, (näkyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, ei lohkojaoteltuina). Kisaan osallistuneiden tiedot säilytetään ja arkistoidaan pelintekijöiden ja kisajärjestäjän taholta tulosdokumentteina. Jos hosteja ei saada riittävästi, niin osallistujat valitaan ilmoittautumis järjestyksessä

5.    Kun ilmoittautuminen on päättynyt ja virallisessa tiedotus-threadissa ilmoitetaan alkulohko, jossa pelaaja on mainittuna, pelaajan on mahdollisimman nopeasti lähettävä alkulohkon hostille YV, jossa kertoo oman nickinsä ja oikean nimensä. Tiimi-tunnuksia ei käytetä mestaruuskisoissa. YV:n lähettämisen jälkeen pelaaja saa vastineeksi viestin, jossa kerrotaan pelin IP-osoite ja salasana. IP-osoite voi muuttua vielä ennen peliä. Tästä tiedotetaan erikseen joko YV:nä tai pikaisissa tapauksissa tiedotus-threadissa. Salasanaa ei julkaista julkisesti, eikä sitä saa missään tapauksessa kertoa kenellekään muulle.

6.    Mahdolliset peruuntumiset tai aikataulumuutokset (viivästymiset yms.) kerrotaan tässä tiedotus-threadissa heti kun niistä tiedetään. Tekniikka ei aina pelaa ja perheessä olevat lapset, sairastumiset yms. voivat vaikeuttaa kilpailun järjestämistä. Hosti ilmoittaa, jos ajankohta pelille muuttuu. Hostit voivat myös keskenään sopia, jos jollekin toiselle kyseinen isännöintivuoro sopii paremmin, (tämä vain silloin kun hosti ei pelaa)

7.    Kisaan osallistumiseen vaadittavat tiedot pyritään toimittamaan viimeistään 60 min ennen kisan alkua. Host-kone avataan 30 min ennen kisan alkua, jolloin peliin tulee liittyä. Myös varasijoilla olevien tulee liittyä, koska peliin valitaan mukaan varasijoilla olevat viimeisen 2 min aikana ennen starttia. Host-kone avataan klo. 19.30 ellei toisin ilmoiteta. Kisat alkavat aina 20.00 (ellei toisin ilmoiteta). Kisassa pelataan 4 järveä, kisojen keston ollessa 2x 15min ja 2x 30min. Kisojen välissä pidetään lyhyt tauko (n. 5min). Tulokset julkistetaan heti kun ne on laskettu ja tämän jälkeen on 30 min protestiaika, (mahdollinen protesti toimitetaan hostille)Jos protesteja ei tule, tulokset ovat lopullisia (ellei host itse huomaa tehneensä suurta virhettä). Procyon Products päättää hostin lausunnon perusteella protestien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. Päätöksestä ei voi valittaa

8.    Jos pelaajan yhteys syystä tai toisesta katkeaa pelin aikana, pelaaja voi liittyä peliin uudestaan. Kierroksella jo pelatusta/pelatuista mapeista saadut pisteet säilyvät. Ennen yhteyden katkeamista saadut kalat tulkitaan menetetyiksi. Kisoja ei uusita pelaajien yhteyden katkeamisten vuoksi. Jos host-kone menee nurin, niin kyseinen kisa pelataan uusiksi. Pelaajien tulee liittyä peliin takaisin mahdollisimman pian. Jos jotain muuta tapahtuu (kuten vaikka kone yksinkertaisesti hajoaa), siitä tiedotetaan mahdollisimman pian tiedotus-threadissa. Samalla ilmoitetaan myös se, miten toimitaan loppujen kisojen suhteen.

9.    Kisoista 3 on muotoa ”normaali” tai ”kaikki lajit”. Jokaisessa erässä pelataan yksi erikoiskisatyyppi, joista todennäköisimpiä ovat ”suurin kala”, ”kappalemäärä” ja ”vain ahven”. Myös muita kisatyyppejä saatetaan pelata. Jokaisella kierroksella on kaikilla pelaajilla samat järvet. Järvet ja kisatyypit kerrotaan 1 kierroksen osalta heti ilmoittautumisen päätyttyä. Seuraavien kierrosten vesistöt kerrotaan myös ennakkoon. Lyhyet kisat pyritään pelaamaan pienemmillä järvillä ja pitkät isommilla.

10.    Kisoista jaetaan pisteet seuraavalla tavalla:

    1 = 10 pst
    2 = 8 pst
    3 = 6 pst
    4 = 5 pst
    5 = 4 pst
    6 = 3 pst
    7 = 2 pst
    8 = 1 pst


    + Suurin kala = 1pst.
    Pistelaskusta huolehtii host, joka tallentaa tulokset play.log tiedostoon myöhempää tarkistusta varten, (Buddyn käyttäminen on myös mahdollista, ei pakollista. Jos hosti käyttää Buddya, niin lähettäisittekö minulle sen html tiedoston, linkitän sen kaikkien katsottavaksi, hosti voi myös itsse linkittää Buddyn tiedoston). Alkuerissä on mukana 10–20 pelaajaa/lohko + host . Esimmäisellä kierroksella voi myös hosti pelata, silloin lohkolla on mukana pelaamaton virallinen valvoja, ( Semifinaaleissa on mukana 16 pelaajaa + host (tämä tieto voi muuttua, riippuu ilmoittautuneiden lukumäärästä). Finaalissa pelaa 8-10 pelaajaa. Huom! Jos kisoihin tulee myös kierros/kierroksia jotka pelataan kiloissa, niistä ei tule pisteitä, jatkoon pääsee lohkon kokonaiskilomäärien mukaan. (esim. 8 eniten saanutta)

11.    Jokaisesta alkuerästä pääsee jatkoon 8 parasta pelaajaa, (1:seltä kierroksella ei ole tule varapaikkoja) + 2 varasijalle. Tasatilanteessa yksittäiset paremmat sijoitukset ratkaisevat. Täysin identtisen tapauksen kohdalla arpa ratkaisee. Välierät pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana, (välieristä pääsee jatkoon 8 pelaajaa + 2 varapelaajaa). Tasapisteissa korkeammat sijoitukset ratkaisevat jatkoonpääsyn, (jos sen kierroksen mapit/pisteet on menneet tasan, katsotaan tilannette edelliseltä kierrokselta) Jos sekään ei riitä, host- heittää arvalla voittajan. Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 9:s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 10:neksi sijoittunutta.

12.    Finaali pelataan 8-10 parhaiten sijoittuneen kesken; (tämäkin riippuu ilmoittautuneiden määrästä, finaalissa pelaa vähintään 8 Suomen kansallisuuden omaavaa). Hostauksesta huolehtii kisojen järjestäjät. Finaalipelissä voi olla paikalla myös puolueettomia valvojia, jotka ei tietenkään pelaa.

13.    Kisojen aikana saa käyttää chattia normaaliin tapaan maltillisesti, mutta häiriköivät tapaukset saavat häädön kisasta ja heidän suoritus hylätään. Oikein räikeissä tapauksissa voidaan myös foorumille antaa bannit, koska kisarauhaa tulee kunnioittaa. Nykyisessä versiossa pelaaja voi painaa F1, jolloin vain YV:nä lähetetyt viestit tulevat perille. Mikäli toisen YV-rauhaa häiritään, host tulee antamaan varoituksen. Varoituksen jälkeen häiriökäytöksen jatkaminen johtaa hylkäykseen

14.    Palkinnoista kerrotaan threadin avausviestissä ja päivitetään tarpeen mukaan, jos uusia sponsoreita ilmoittautuu mukaan.

15.    Pelaajien/lohko, vesistöjen ja hostien arvonnassa käytetään Excelin satunnaisluku funktiota.. Kyseisellä tavalla saattaa tulla ns. kovienpelaajienkin mappeja, vesistöissä ei taas voi tulla ns. tuurimappeja. Jos pelaaja haluaa vaihtaa toiseen lohkoon siitä mihin on arvottu, vaihtoon pitää olla erittäin pätevät syyt, (syyksi ei riitä että "en minä tuossa pärjää")

Hostaus

1.    Hosteiksi haluavat voivat ilmoittaa samassa ilmoituksessa hostaus- halukkuuden, jos kuitenkin haluat vaan hostiksi niin erillinen ilmoituskin käy, siinä ei tarvitse kertoa oikeaa nimeään. Hostit arvotaan jokaiseen lohkoon + 1 varahostia. (Ensimmäisellä kierroksella hostin pelatessa on myös virallinen valvoja, joka ei saa pelata)

2.    Hostit ei saa käyttää /results toimintoa (väliaikatuloksia), /lures all (lisäpilkit pitää olla päällä), myös ennätys hostaus sallittua.

Pieniä muutoksia voi vielä tulla, niistä tiedotetaan ennen kisojen alkua.

Kohta 7. Muutos viimeisille kierroksille (4 ja finaali). Pelaajan tulee olla hostilla 10 min ennen pelin alkua, tai ilmoittaa hostille mahdollisesta myöhästymisestä. (Tällä saadaan varapelaajia mukaan tarvittaessa).

Kireitä kaikille osallistuville :
-heikki-, hauen leuka, Mikko -Procyon- ja Janne -Procyon-

13
Verkkopelaaminen ja turnaukset / PP2 SM-kisat 2016
« on: January 27, 2016, 17:25:53  »
Kysely PP2 Suomen Mestaruuskisojen 2016 kiinteästä pelipäivästä.
Kiinteää pelipäivää käytettäisi ainakin kisojen ensimmäisillä kierroksilla.

-heikki-

14
Verkkopelaaminen ja turnaukset / SM-kisat 2012-2013, hostit ilmoittavat
« on: December 11, 2012, 14:32:53  »
Hostit laittaa omat ilmoituksensa tähän ketjuun.

Pelaajille, lukekaa säännöt viimeistään nyt.

Jos hostilla on buddy käytössä niin minulle voi lähettää sen htm tiedoston, linkitän sitten kaikkien nähtäväksi (hosti voi myös linkittää mahdolliselle omalle kotisivuilleen jos sellaiset on)

Tuloksia (Buddy) Huom! Buddy saattaa laittaa samoilla loppupisteillä olevat väärään järjestykseen. Sellaiset tapaukset pyritään korjaamaan lopullisiin tuloksiin. Säännöt kohta 10

10. Jokaisesta alkuerästä pääsee jatkoon 8 parasta pelaajaa (1:seltä kierroksella ei ole tule varapaikkoja) + 2 varasijalle. Tasatilanteessa yksittäiset paremmat sijoitukset ratkaisevat. Täysin identtisen tapauksen kohdalla arpa ratkaisee. Välierät pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Välieristä pääsee jälleen kerran samalla säännöllä finaaliin pelaajaa). Tasapisteissa korkeammat sijoitukset ratkaisevat jatkoonpääsyn, (jos sen kierroksen mapit/pisteet on menneet tasan, katsotaan tilannette edelliseltä kierrokselta) Jos sekään ei riitä, host- heittää arvalla voittajan.  Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 9:s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 10:neksi sijoittunutta.

Kierros 1

Lohko 1
Lohko 2
Lohko 3  (tein tämän hauenleuan logi tiedostosta)
Lohko 4
Lohko 5
Lohko 6
Lohko 7
Lohko 8
Lohko 9
Lohko 10  Suurin kiiski, Holssi 98g
Lohko 11
Lohko 12
Lohko 13

Kierros 2

Lohko 14
Lohko 15
Lohko 16
Lohko 17
Lohko 18
Lohko 19

Kierros 3

Lohko 20
Lohko 21
Lohko 22

Kierros 4

Lohko 23
Lohko 24

Kierros 5 (semifinaali)

Lohko 25

Kierros 6
(finaali)

Lohko 26

Tähän tulee sitten lisää jos ja kun saan niitä.

-heikki-

15
Verkkopelaaminen ja turnaukset / PP2 Suomen Mestaruuskisat 2012-2013
« on: October 29, 2012, 11:44:37  »
Tiedote PP2 SM-kisoista 2012-2013

Alustava ajankohta joulu-tammikuun alku. (kierros/viikko, jatkuen tammikuun puolelle)
Ilmoittautuminen sekä vapaaehtois hostien haku alkaa 1.11-2012 (toki mukaan otetaan vaikka ilmoittautuu heti)
Buddyn käyttö on mahdollista. (hosteiksi aikovat voivat halutessaan esittää mielipiteen asiasta esim. lähettämällä yv minulle)
Kilpailun säännöt ovat hiukan muuttuneet, ne kannattaa lukea ja jos kysyttävää niin viestiä vaan minulle
Mikko "hoitaa" (tulevat uuteen viestiketjuun) palkintopuolen joten niitäkin tulee olemaan :)

SM-kisa pelataan 0.91 versiolla (Jos versio 0.95 todetaan toimivaksi, niin kisa pelataan sillä) Latauslinkki Lue myös release notes.

Alla on lista kisaan ilmoittautuneista, jos nimesi ei näy listalla niin laitathan tarkennusviestin. (määräaikaan ilmoittautuneet 30.11.2012 klo 23:59)

Vapaaehtoiset hostit, ei osallistu kisaan (kisaan osallistuvat vapaaehtoishostit on lihavoitu)
* Körmy


Kisaan ilmoittautuneet : (Pelaajat myös maakunnittain ja lääneittäin)

1. Jugetzu
2. Rautujässikkä
3. LeaTee
4. OdeFish
5. Holssi (host)
6. jawi
7. markku mato
8. Partis
9. Seija
10. AMR
11. Läke
12. Tornio_River
13. pilkkiäijä
14. Jamppo (host)
15. sintti03
16. Pilkkijä99
17. Kuke
18. Arska
19. Qkkeli
20. Lape
21. Armine
22. Sergei Vitulenko
23. Soppa
24. Mii911
25. Nileksi
26. -Orava-
27.  File
28. Timpe
29. Happikato
30. KoiJari
31. Perza
32. Sami
33. mikkis
34. pasuripaavo
35. AlpoK
36. jonppa (tiimitunnus poistettu nikistä)
37. Samppa919
38. Mauno
39. kale-vaari
40. Emamsy
41. jontte
42. hannu 33
43. Sintti-Mikko
44. Papu15
45. alizeirmk
46. Tuomari
47. KT
48. Ozzman
49. Sevy
50. Ville
51. Micaz
52. NatoTaimen
53. TORO (host)
54. TuomasT
55. Jorppi
56. Valas
57. Pete.72
58. Trapant
59. LassiNou
60. Tintti
61. Kaizzu
62. ChristaNou
63. jukkazi
64. Lupu 10 (host)
65. Jerchw (host)
66. Ade (host)
67. Jymy
68. Salkki
69. Jankova
70. Jupsu
71. hauen leuka (host)
72. Kohma-73
73. Ketturi
74. -sla-
75. Perttu
76. Pelekone
77. HMK
78. Kännikala
79. Markus
80. Tu0mas
81. Kasparov (host)
82. Sande
83. ESME
84. Morripoika
85. Haukka
86. KuKa
87. Schape
88. Riipe
89. Aanrii (host)
90. [ks.com]mikael
91. jarza
92. kerzi
93. Pesukarhu
94. exte
95. Onicle
96. Taavi Tumpelo
97. Juuso
98. Anakondah Sr
99. Ylli
100. Tepsu
101. hema
102. Miksu
103. Kiintiökime
104. mr_asco
105. masa1
106. captainstar
107. Jake88
108. Juze
109. Vileria
110. KirrePirre
111. JamiDaMan
112. Anakondah Jr
113. Fransu
114. Mymmeli
115. Wade75
116. Kaisa
117. SJ
118. Jave
119. MICCONI
120. Jare
121. Ile69
122. Juho99
123. Nahkavaappu
124. 7anxt (host)
125. inge
126. PuliSher
127. Ejdi
128. kepe
129. Jesse k
130. TomKi
131. Varpunen
132. ari pilkkings
133. jugi
134. Upi
135. TukkaTapani
136.  Rampez
137. Kole
138. Kala-Vale
139. NoX
140. TunaBomber
141. RedRave
142. SAMMY
143. Havi
144. Marja
145. Jorchicca
146. Nita
147. ihis
148. tommi33
149. Koo
150. Kari Kalamies
151. Abb0re
152. Metu
153. Miettinen
154. KAIRAS-TAKKINEN
155. T-Bat
156. KuhaJuha
157. ekkuu
158. SirPaM
159. allu98
160. Termis
161. Flavo Flav
162. Shark
163. Kalapaja
164. nummi
165. bizze86
166. Makarooni
167. haaska
168. jl
169. fjogeli
170. _jarppa_
171. petel
172. Mursu
173. Köpi79
174. Nökerö
175. smirnoff
176. Vepatus
177. masaman7
178. jesse aikio
179. mianka
180. MadeMikko
181. ahven antti
182. Öwerhead
183. Kapa
184. pete
185. Uistin
186. kuhan narraaja00
187. J.A.R
188. Juho.I
189. Mrahven999
190. Himopilkkijä
191. jyry
192. lareman
193. jutapo
194. Lare
195. Ronvei
196. Haavikalle
197. tapsa77
198. Akkli154
199. TammaPieni
200. Jokinen
201. Anr
202. haverine
203. köpi
204. AppuraArtsi
205. Mice73
206. Teemu
207. Klapa
208. japi74
209. sartza
210. Topi 09
211. joku jannu
212. MTH
213. MarQu
214. Pata
215. BASA_HUJA
216. Maxel  (host)
217. Jake
218. JanneL
219. Litra
220. kekkonen
221. Timpe23
222. benqu
223. haakimestari
224. Smuge
225. kok
226. hurbertti
227. kala-eno
228. Aiki
229. Ruoska
230. Mika
231. Top
232. Weetmursti

Ilmoittautuminen on päättynyt, myös lohkot on arvottu. Jälki-ilmoittautuneita otetaan peruuntuneille paikoille.
Jos minulle on tullut virhe, eikä nimeäsi näy ja olet ilmoittautunut niin laita heti viestiä. Ko. virheet korjataan

-heikki-

16
Verkkopelaaminen ja turnaukset / PP2 Suomen Mestaruuskisat 2011
« on: November 03, 2011, 11:36:14  »
Ensitiedote PP2 SM-kisoista 2011

Alustava ajankohta liigan alkusarjan päätyttyä, eli 51 viikosta eteenpäin. (kierros/viikko, jatkuen tammikuun puolelle)
Ilmoittautuminen sekä vapaaehtois hostien haku alkaa piakkoin (1-2 viikon sisällä), (joitain vapaaehtoisia hosteja on jo ilmoittautunut)
Buddyn käyttöä myös pohditaan vielä. (hosteiksi aikovat voivat halutessaan esittää mielipiteen asiasta esim. lähettämällä yv minulle)
Sääntöjen muokkaaminen on hiukan kesken, tulevat olemaan samasuuntaisia kuin aiempinakin vuosina.

Mikko "hoitaa" (selvennys seuraavassa viestissä) palkintopuolen joten niitäkin tulee olemaan :)

SM-kisa pelataan 0.851 versiolla (0.853)

Alla on lista kisaan ilmoittautuneista, jos nimesi ei näy listalla niin laitathan tarkennusviestin. (määräaikaan ilmoittautuneet 6.12.2011 klo 29:59)

Hosteja kaivataan lisää

Kisaan ilmoittautuneet :
 • Kalle68
 • TammaPieni
 • Jarza
 • Morripoika
 • SirPaM
 • 7anxt, lupautunut myös hostiksi
 • -Orava-
 • PuliSher
 • Termis
 • Partakala
 • Holssi, lupautunut myös hostiksi
 • Vastarannan Kiiski, lupautunut myös hostiksi
 • Pata
 • Tu0mas
 • alizeirmk
 • Läke
 • exte
 • Jabetsu75
 • KT
 • Jymy
 • Lupu 10
 • Tintti
 • mikkis
 • Tornio_River
 • RAT
 • jukkazi
 • kuke
 • Jugetzu
 • pasuripaavo
 • kok
 • TukkaTapani
 • MaicK
 • Kännikala
 • SJ
 • Jamppo, lupautunut myös hostiksi
 • Mice73, lupautunut myös hostiksi
 • buti
 • Inge
 • Grizzly
 • Pelekone
 • Timpermanni
 • markku mato
 • Ade
 • TORO
 • Juze
 • Kaizzu
 • Vileria
 • Micaz
 • Salkki
 • Ketturi
 • Sande
 • Arska75
 • Kasparov, lupautunut myös hostiksi
 • Anakondah Jr
 • Wade
 • Anakondah Sr
 • Miksu
 • captainstar
 • Mii911
 • Körmy, lupautunut myös hostiksi
 • Tepsu, lupautunut myös hostiksi
 • Veikko
 • Jave
 • Soppa
 • RedRave
 • ESME
 • Jerchw, lupautunut myös hostiksi
 • Perza
 • Kalma
 • Mauno
 • LeaTee
 • TAKO
 • JamiDaMan
 • Ozzman
 • Makkeri
 • Julius Kiema
 • hauen leuka
 • Henri
 • Anr
 • -sla-
 • Joel
 • Tuikkuli
 • Lape
 • jare
 • Zarpov
 • Jankova
 • Tiguuri
 • Schape
 • mr_asco
 • Jesse
 • Jake88
 • Taavi Tumpelo
 • Buddha
 • {M}
 • Hunni
 • Kohma-73
 • Fransu
 • Eila
 • Litra
 • maxel
 • Aanrii
 • Pilkkijä99
 • File
 • Rautujässikkä
 • Mist
 • Valas
 • Jaz
 • Seija
 • Ejdi
 • Pete.72
 • UISTIN
 • Kole
 • kale-vaari
 • Qkkeli
 • sardiini
 • Ylli
 • pilkkiäijä
 • Jokinen
 • KoiJari
 • kerzi23
 • masa1
 • Jake, lupautunut myös hostiksi
 • KiiskiPeke
 • A-P
 • Jare
 • Kalastajanpoika
 • Tuomari
 • JiJa
 • Unski
 • Gunman, lupautunut myös hostiksi
 • ihis
 • jouni
 • Ile69
 • hema
 • Suvi
 • HcTornio
 • Kalja-Puikko
 • Venus
 • Sami
 • aaps
 • Nurdman
 • Jaatinen
 • Antti Lehtinen
 • Toivola
 • temez877
 • Kala-Vale
 • [ks.com]mikael
 • Janek  est
 • Robin est
 • Zekkeliini
 • Klapa
 • joohn
 • Abb0re
 • Ville
 • Eris
 • Fugu
 • jalo kala
 • Kottage
 • Jaketti
 • Jalmari
 • Petter
 • KuKa
 • allu98
 • Kalapaja
 • Jytky
 • Lutku
 • kalasa
 • Happikato
 • Dille
 • Makarooni
 • Tuominen, lupautunut myös hostiksi
 • jupsu
 • Antetuska
 • Kala Erkki
 • Tommi
 • Kylmä Fishy
 • Eppu
 • Himppa
 • jtm83
 • hujabasa
 • Topi 009
 • Holle
 • Heli
 • peltsi
 • Jankki
 • hsl-63
 • juide
 • Jesse
 • Mikko L (varmista YV:llä, nickki ?)
 • TuomasT
 • Ruoska
 • vpk, (nimi puuttuu)
 • myyrä
 • NoB4D
 • TomKi
 • Luupää
 • Heikki
 • Eevis
 • <fishhead(
 • vjesku
 • Migzu
 • Pesukarhu
 • Lahnaperse
 • Deeku
 • Roskax
 • -Salmo-
 • Puupää
 • Speedy Keinonen
 • AMR
 • Herra Alijohtaja
 • Keijo
 • [Ks.com]Janzzki
 • Valkoinen Valhe
 • kallep
 • Teemu
 • Shark
 • Ronvei, lupautunut myös hostiksi
 • haavikalle
 • juuso.h (nimi?, nicki?)
 • Samppa919
 • Reetu
 • Koo
 • Elmeri92
 • Vihtori kiivas
Jälki-ilmoittautuneet:

Forsman (pelaa lohkossa 11 Migzun tilalla)

-heikki-

Pages: [1]


center>