Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - kuha kalle

Pages: [1]
1
Vieheet / Islure
« on: June 20, 2012, 13:24:06  »
Eikö Islurella oikeasti ole omaa aihetta, sen verran hyvä merkki kyseessä. Hmm... Ehkä johtuu siitä että Islure ei missään kovin kovassa levityksessä vielä ole.
No tässä nyt sitten aihe Islurelle.
http://www.islure.fi/islure/kalastus/etusivu

Islurehan tekee tällä hetkellä kahta erittäin hyvää vaappua, runKaria ja Tuikkaria.
runkKari on hauen puskauisteluun tarkoitettu syvälle uiva haukipallo. Varmasti kova luu hauenuistelussa.

Tuikkari taas on erälehden kuhavaappu 2011. Vaappu on siis muovinen, 10 senttinen satulalevyllinen vaappu ehkäpä hakevimmalla uinnilla mitä markkinoilla on. http://www.islure.fi/islure/kalastus/vaaput/tuikkari
Itse ostin erämessuilta 3 kpl/25 eurolla väreissä EV 6 ja 7 sekä HH2. Näistä keltainen ja muikku olleet sen jälkeen itsellä toiseksi parhaat vaaput heti X-värisen tail dancerin jälkeen. Ja vaikka nämä olleet vasta puolutoistaviikkoa käytössä, ovat nämä jo kalastaneet jo sen verran että luottoa on ja paljon.  Tämä ei ollut mikään yllätys, sillä näissä vaapuissa uinti on oikeasti erittän hakevaa ja herkkää.

Kyllä huomaa että on panostettu suunnitteluun, varsinkin kun ottaa huomioon että kyseessä on muovivaappu.
Jos itselleni tulee vielä kuhavaappuja ostettua aivan kärjessä on ehdottomasti Tuikkari, ja suosittelen sitä muillekkin.

Mites muilla, onko joku erehtynyt ostamaan Isluren tuotteita?

Pages: [1]


center>