Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Kona19

Pages: [1]
1
Veneet ja veneilytarvikkeet / Alumiinivene
« on: November 23, 2010, 13:55:51  »
Tuli kaverin kanssa mieleen, että alumiiniveneellä saisi kalastettua pienet järvet/isot lammmet kätevästi. Alumiiniveneellä en tarkoita mitään Busteria, vaan tämäntapaista: http://www.bluefinboats.com.au/catfish.htm
Meillä kävi niinkin hyvä tuuri, että kaverin isä työskentelee firmassa, joka valmistaa mm. alumiiniveneitä. Ja kun näytimme kaverin kanssa kuvaa hänen isälleen, vastaus oli, että hän teettää sen nopeammin kuin teemme vaapun. (Lakkaa pitäisi tilata, on ollut lopussa jo 2 viikkoa) Kysyn siis, että tekeekö tuollaisella veneellä mitään? Pitäisikö yrittää vetouistella, vaiko pelkäästään heittokalastusta harrastaa. Uusia venetyyppejä saa myös ehdottaa(Alumiinista). Moottoriksi olisi vanha akulla toimiva sähkömoottori. Ajattelimme käyttää sitä isoihin metsälampiin ja täysin rannasta rehevöityneisiin lampiin/järviin, joissa kalaa (haukea) riittää, mutta heittokalastus on miltei mahdotonta. Ja tietenkin tässä lähellä on pieni siikakannan omaava järvi...
Kaikki vastaukset otetaan mielellään vastaan!

2
Perhokalastus / Putkiperhon kohdekalat lammilla??Apua tarvitaan!!
« on: October 26, 2010, 14:56:41  »
Eli sain lahjaksi mustan Eumerin putkiperhon. Käyn paljon kirjolohi, ja taimenpitoisilla lammilla, mutta en tiedä miten käyttää tuota siellä. Onko se liian iso kirjolohille tai taimenille?
En omista perhovehkeitä ja se painaa 3g, joten olen käyttänyt spinflunga-virityksiä. Kaikki neuvot otetaan mielellään vastaan!!
Tuossa kuva:3
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Mistä puronieriää?
« on: May 25, 2010, 18:23:08  »
Itse en ole yhtään p.nieriää Niemisjärviltä saanut,mutta ne jotka ovat voisivat pistää kalapaikat tänne.

Pages: [1]


center>