Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Järväri

Pages: [1]
1
Millaista asiakaspalvelua olet saanut kalastustarvikeliikkeistä. Kirjoittakaa risuja ja ruusuja tähän tyyliin.

Joensuussa:
Tyrskytaimen
Hinnat korkeita, mutta tinkimällä hinnat saa samalle tasolle kuin muuallakin. Palvelu yleensä hyvää ainakin perhokalastus/sidontatarvikkeita ostaessa ja perhotarvikkeita on hyvä valikoima (mainostaa että olisi Itä-Suomen suurin).  Uistelu valikoima melko vaatimaton ja tällä saralla palvelu melko asiantuntematonta.

Sammutin ja kalastustarvike
Palvelu hieman kummallista. Myyjä haukkuu usein omia tuotteitaan eikä aina suostu myymään kaikkia tuotteita! "Ei kannata ostaa" kuulee aika usein :) Myyjän kanssa menee usein hermot ,mut kyllä siltä aina jotain tulee ostettua jos ei muualta saa. Hinnat korkeita, mutta valikoima suht hyvä, tosin perhovalikoima puuttuu lähes kokonaan.

Jokikone
Ei varsinaisesti kalastustarvikeliike, mutta myy myös uistelukamaa. Valikoima pieni, mutta yleensä löytää sitä mitä etsii. Palvelu erinomaista ja hinnat kilpailukykyisiä.

Helsingissä:
Salakala
Palvelu erinomaista. Hinnat edullisia, mutta perhotarviketta vähän. Pienet tilat pieni miinus, mutta ehdottomasti hyvä liike! Sijainti on myös aika vaikea muualla asuvalle mutta kyllä sinne aina löytää.

Muista liikkeistä vain yksittäisiä kokemuksia, joten niistä ei jaksa kirjoittaa.

2
Vetouistelu / vaihdatko siimasï vuosittain
« on: April 11, 2004, 21:01:47  »
Tuli tuossa juuri vaihdettua uudet siimat hyrriin. Olen ottanut tavaksi vaihtaa siimat kerran vuodessa, miten muut? Vaihdatteko siimanne harvemmin vai jopa useaan kertaan vuodessa. Tietysti riippuu siitä onko siima miten kulunutta.

Mitä siimaa käytätte? Itsellä Trilenen Big gamee 0.48 paksuisena.

3
Vetouistelu / mitä solmua käytät?
« on: February 25, 2004, 19:36:13  »
Mä käytän uni-solmuu. Helppo sitoo ja vieheen uinti säilyy hyvin ,kun jättää lenkin. Leikaria en käytä, koska vieheen uinti huononee ja vetolujuus kärsii. Isot kalat vääntää leikarit suoriks.

4
Vetouistelu / Vapojen määrä
« on: January 21, 2004, 18:11:36  »
Eli mitenkäs suurta vapa-arsenaalia porukat pitää mukana perus uistelureissuilla. Itellä tulee pidettyy 5-7 vapaa järvilohen ja -taimenen uistelussa. Ennätys on huikeat 9 vapaa. Ainakin syksyllä olen havainnut 5 vavan riittävän täysin pintauistelussa.

Pages: [1]


center>