Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - H.G.D.

Pages: [1]
1
Rakentelu / Hämärässä näkyvät kohot
« on: June 23, 2010, 22:17:15  »
Olen monena kertana illalla onkiessani miettinyt että millähän konstilla sitä saisi kohonsa näkymään pimeässä. Haukikohoissa yleensä suuri koko helpottaa ja monesti värivalinnat ovat myös sellaisia että ne näkyvät hyvin hämärässä ja vaikka hieman kauempaakin. Mutta ongelmana ovatkin sitten nuo pienemmät kohot, jotka eivät meinaa aina näkyä lähempänäkään kalastajaa saati sitten heitto-ongella kauempaa ongittaessa tai lievässä aallokossa.
Muistelisin kuulleeni joskus että fosforijauhetta olisi ainakin joissain liikkeissä myyty, ja hatarasti muistelisin jopa että peräti apteekeissa, mutta silti tällaisesta ei tunnuta missään tiedettävän. Sellainenhan toimisi esimerkiksi lakkaan sekoitettuna hyvänä apukeinona. Entäpä sitten onko mahdollisesti vedenpitäviä pimeähohtoisia maaleja tai muita vastaavia vippaskonsteja? Kun ei sentään viitsisi ruveta leikkaa-liima-periaatteella niistä vanhoista lego-kummituksista raastamaan kohonpäällisiä.

Pages: [1]


center>