Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - turisti

Pages: [1]
1
Sekalaista juttua / Suomalaiset nuoret laiskoja?
« on: April 14, 2012, 20:29:20  »
Tämmönen pystyy, kertokaa oma mielipiteeenne

2
Sekalaista juttua / Boulderointi
« on: March 31, 2012, 16:52:34  »
Elikkä, harrastaako kukaan kyseistä lajia? Lyhyesti boulderointi on kiipeilyä irtolohkareilla pienillä kallioseinillä, korkeus ei ole päätä huimaavaa, yleensä kiivetään suunnileeen max 5m. Kyseistä lajia voi harrastaa kiipeily keskuksissa, missä on matalat seinät tai luonnossa, tässä ei ole köysiä varmistamassa vaan kiipeilykeskuksissa on paksut patjat varmistamassa alastulon ja luonnossa epätäsaisissa tai kivikkoisissa paikassa pädi, jos on tasainen alastulo, voi uskaltaessä mennä ilman pädiä. yleinen varustus on kiipeily tossut ja magnesium pussi. itse olen soveltanut lajia, lenkkarit jalassa vaan kiipeilemään ilman pädiä ja magnesium pussia.

E. ja luonnossa myös pieni harja on joillakin mukana otteiden puhdistamiseksi esim. sammalesta

3
Perhokalastus / perhokalastuksesta kysymyksiä
« on: March 20, 2012, 15:53:34  »
Elikkäs, onnistuuko perhokalastus järvellä kuinka hyvin, jossa ei ole virtaavaa vettä. Kannattaako olla esim neljä eri laista vapaa mitä ne lukemato ovatkaan. Ja pystyyko melkeen mistä vaan karvasta sitomaan perhon? Esim. eikös hirvenkarva ole onttoa? siitä sais aika hyviä puntureita

4
Rakentelu / Piirrustukset pikkuplaanariin
« on: March 08, 2012, 16:26:57  »
Olisiko kellään piirrustuksia pikku plaanareihin? ajattelin että voisi koulussa teknisentyön tunnillla tehdä semmosen. Ei ne ainakaan kauhean vaikelta näytä.

5
Rakentelu / Siimaan laitettavien lyijjypainojen valaminen
« on: February 28, 2012, 14:19:15  »
elikkäs tuttuni sanoi että kannattaa otta ilmakon ammutut lyijjy panokset talteen, niistä kuulema pystyy valamaan painoja. Kellään kokemuksia lyijjypainojen tekemisestä?

6
Vetouistelu / Järvitaimenen ja järvilohen uistelu keskellä kesää
« on: February 27, 2012, 18:36:05  »
Kertokaa kokemuksia, omasta mielestänne paras sää, mikä uistimen väritys, mille ajankohdalle, pellit vai vaaput, missä syvyydessä milloinkin järvilohi/-taimen viihtyy, suositeltava vapa määrä, paras aika järvilohen/-taimenen uisteluun?
Ja turinoikaa myös omia kokemuksia.

7
Sekalaista juttua / Rubikin kuutio
« on: February 09, 2012, 10:56:56  »
Onko kukaan täällä onnistunut ratkaisemaan rubiikin kuution? Itse olen saanut parhaimmillaan 2 sivun palikat oikeeseen järjestykseen.

8
Vieheet / Storm, chug bug
« on: February 05, 2012, 11:28:07  »
Onko teillä kyseinen uistin? Onko tullut kalaa? Mikä on paras väri? Missä kannataa kalastaa eri vuoden aikoina? Ja kertokaa myös omia kokemuksi ja tarinoita jos semmosia vaan sattuu olemaan.

Itse ostin kysesisen uistimen hintaa 3.33e kokemuksia ei ole, varmaan johtuu tosta lumesta ja vähäisestä jäästä järvillä.

9
Heittokalastus / Pintakalastus järvellä
« on: February 02, 2012, 07:35:41  »
Elikkäs kertokaa omia kokemuksia pintakalastamisesta järvellä. Parhaat paikat ? Luodot, kaislikot? Värityksellä väliä? Mitä kalaa saa parhaiten ja millon? yms.

10
Rakentelu / erikoisin materiaali
« on: February 01, 2012, 20:12:09  »
Mitä erikoisin materiaaleja olette käyttänett uistinten tekemiseen, tai erikoisin asia mistä olette tehneet uistimen?

11
Rakentelu / vaaapunvalmistuksen aloittaminen
« on: January 30, 2012, 16:14:46  »
Paljonko maksaa harrastuksen alottaminen? Mitä puuksi? Balsa, apassi, haapa vai joku muu? Paljos kyseiset puut maksaa? Entäs runkolangat, mistä saa ja paljon maksaa? Lakat ja maalit osaan itsekki hankkia mutta jos on vinkkejä niin antaa tulla. Kirjottelen lisää kysymyksiä jos tulee mieleen.

E. ihan mielenkiinnon ja urheilun kannalta että paljon semmonen käytettavä kynäruisku maksaa? semmonen joka kestää ja jonka hinnat ei oo tähtitieteellisiä.

12
Etelä-Suomi / Nastola/Villähde
« on: August 31, 2011, 16:34:08  »
Kertokaas oletteko käyneet nastolan/villähteen järvissä kalassa? Ja jos on paikallisia niin lempi järvi/puro/joki, mitä tältä kylältä ikinä löytyyy. Itse hyvin vähän kokemusta täältä päin. Elikkä kertokaa ihmeessa kokemuksianne.

13
Perhokalastus / perhovavat, kelat, yms härpäkkeet
« on: August 02, 2011, 22:59:02  »
Elikkäs kertokaas, minkä takia mitäs aina ostaa se perho setti mikä maksaa 3-4numeroisia lukuja? Tuntumasta on puhuttu, mutta juuri se miksi se 50e setti on huono, olis kiva saada muutakin vastaukseksi kuin pelkkä tuntuma perhoon. Sitte viellä uppo ja kellu perhon uitto, kertökaa tapoja ja tyylejä samoin heittoon. Siimoja tarvittiin vissiin pohjasimma ja itse siima, ja peruke, mutta, mitä sillä pohja siimalla tekee? Ja entäs perhokalastus seisovassa vedessä? Pitääkö aina olla koski joki yms.? Siinn'ä taitaaa olla kysymyksia jo tarpeeksi.

Ps, olisi kiva saada tähän kunnon vastaus ennenkuin menee lukkooon.
pss, olen aloittamassa ensikesänä perhokalastusta, joten jos voitte autaa tietämätöntä

Edit. ja sitten viellä ne vapaluokat. tarkoitetaanko niillä vavan jäykkyyttä vai mitä, ja minkä numeroisia minkä kokosille kaloille.

14
Vieheet / Mitä viehemerkkiä suositte?
« on: June 12, 2011, 12:22:26  »
Eli mikä on teidän suosima viehemerkki ja miksi pidätte siitä?

15
Kaikkea kalastuksesta / Mikä siinä viehättää niin paljon?
« on: June 12, 2011, 12:11:25  »
Elikkäs tässä on ideana kertoa oma suosikki kala, ja mikä sen pyydystämisessä on mukavaa ja miksi sitä pitää pyydystää. Ajattelin perustaa tämösen koska en haun avulla löytynyt keskustelua missä puhuttaisiin siitä mikä siinnä kalassa niin kiinnostaaa.

16
Vieheet / Savage Gear 4play
« on: June 09, 2011, 09:48:24  »
Haun perusteella ei löytynyt, paitsi joku prologic 4play. Niin onkos teillä kokemusta näistä 4play vieheistä? Ostin yhden mutta en oo päässy viellä uittaaan.

17
Rakentelu / Tarvikkeet ja materiaalit
« on: May 30, 2011, 19:38:52  »
Elikkä, vaapunvalmistusta alottelemassa, ja olev balsasta värkkäillyt niitä jo hyvän määrän, tosin kaverilla. Nyt aattelin ostella kotiinki vehkeet moiseen puuhaan. Elikkäs eka kysymys, en jaksa hankkia balsaa kun omasta pihastakin saa puuta, niin mitä kannattaa käyttää? Koivua, mäntyä, kuusta.... kaikki käy mitä perus metsästä löytyy. Ja sitten nää maalit, lakat ja runkolangat löytyykö ihan k-raudasta tai kärkkäiseltä näitä maaleja lakkoja ja runkolankaa.

18
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Ongelma verkkopelin luomisessa
« on: February 24, 2011, 16:22:33  »
Eli kun luonverkkopeliä ja muut yrittävät liittyä siihen, niin se rupee valittamaan niille että "osoitteessa ei ole peleä tai yhteyttä ei voida muodostaa" Mikä avuksi, jos tarvitsee tarkempaa tietoa niin kyselkää niin kerron niitä sitte.

19
Perhokalastus / perhokalastus ja aloittelu
« on: January 17, 2011, 13:46:39  »
Elikkäs on alkanut kiinnostaa perho kalastaminen, olisi kiva ostaa perhovehkeet(mukaan lukien sidontavehkeeet) Niin paljonkos maksaa semmoinen perus setti? Miten sitä perhoa heitettään ja millasilla perhoilla mitä kaloja yms.

Jos joku kertos tietämättömälle

20
Vetouistelu / Mikä kela vetouisteluun?
« on: November 22, 2010, 16:17:22  »
Eli, suositelkaas hyvää kelaa vetouisteluun, hinnalla ei oo väliä, mutta mieluusti olisi kiva olla alle 80e. Kun olisi tavoitteissa ostaa uusi. käytän sitä lähinnämökkijärvellä mutta uistelen suht paljon, ei oo mitään merkkiväliä kuhan kestää useemman käuttö kerran, eika oo semmonen "seuraavan nurkan taakke" kestävyys. häukea lähiinä uistelen, eli ehdotelksaas sen mukaa.

21
Vetouistelu / Kalastusluvat
« on: November 02, 2010, 15:45:42  »
Elikkäs, olen viellä niin nuori etten tarvii kalastus lupaa, mutta kun suunnittelin että ostasin toisen vavan, ja joku tuttu sano että tartteisin kalastus luvan KAHDELLE vavalle, että saanko kalsataa ilman lupaa KAHDELLA vavalla niinku oon tehny yhdellä vavalla?

Kiitos jo etukäteen vastaajille

Pages: [1]


center>