Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Havu

Pages: [1]
1
Länsi-Suomi / Kokkolan pilkki paikat?
« on: February 15, 2015, 23:50:39  »
Tervehdys!

Lähin tänne kirjittelemaan jos jotain vastausta sais kysymyksiin! Eli tosiaan kenelläkään tietoa Kokkolan hyvistä pilkki paikoista? 10v sitten tuli komeaa ahventa sama mihin öjan järvillä porasit reijän...

Tänä talvena on nyt käyty hickkarön edustalla, vatungin sillan edustoilla ja kauempana, Elban edustalla ja saaliina on ollut muutama paisti ahven ja silppua... Silppua tulee melkein joka reijältä mutta isot ahvenet täysin hukassa nykyään, ei tahdo millään löytyä.

Tuleeko iso ahven vasta keväällä paremmin? On koitettu syvänteitä, syvänteen reunoja, rantoja eikä tahdo vain hyvää pilkki paikkaa löytyä.

Kertokaa arvoisat kalamiehet vähän niitä salaisuuksia että missä körmyniskat piilottelee itseään ja kavereita niin pääsis edes kerran tänä talvena kunnon otti paikoille!

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Havun sinkkuturnee!
« on: November 15, 2014, 12:00:40  »
Elikkäs jos pitäisin sinkkuturneeta tossa alkaen klo 19:00 sinkkuturnee ihan siksi kun itsekkin olen sinkku vink vink hehe.. Nojoo

Mapit 4x15min ja 2x30min voittajan huudoilla ja alotetaan vaikka Iso Ruuhijärvi 312 KL

Ip: 84.248.251.159

Aukeaa viimeistään kello 18:45

Tervetuloa

-Havu

Pages: [1]


center>