Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - koutsi

Pages: [1]
1
Perhokalastus / Perhonsidonta materiaalit
« on: January 18, 2005, 20:05:27  »
Tulevaksi kaudeksi olen hommaamassa perhonsidontavälineitä, penkki, materiaalit yms. Voisitteko vaikka suositella jotai penkkiä n. 50 e hintaan, ei paljon yli eikä (ehkä) alikaan? Perhokulmasta katselin noita joitain, mutta kaikista ei ollu kuvia, esim. juuri niistä ~50e penkeistä...
Ja sitten sidontamateriaaleista. Mitenkäs paljon niihin pitää tuhlata tässä alkumetreillä? Entä mitä materiaaleja nyt ainakin kannattaa ostaa aluksi, että saa sidottua edes joitakin kymmeniä (kalastavia) perhoja kuten nalle, red tag ja muut vastaavat?

2
Heittokalastus / Vavan liitokset ja niiden muokkaus
« on: April 20, 2004, 21:18:15  »
Tähän voisi laittaa ohjeita vavan liitosten muokkaamisesta tiukemmiksi tai sitten löysemminksi jos vaikka liitokset eivät mene kokonaan päällekkäin.
Ostin juuri Shakespeare Pike Specialistin (3-osanen), ja siinä ei mene kelasta eteenpäin katsoen kauempana oleva liitos aivan pohjaan asti. Voiko sitä hioa vaikka vesihiomapaperilla? Siinä on vissiin ns. spigot-liitokset.
Sitten tuo liitosten tiukentaminen. Vanhassa vavassa on liian väljä liitos, ja joskus kalastaessa puolet vavasta lentää järveen. Miten sitä voisi taas tiukata?

3
Heittokalastus / Bomber Long "A"
« on: January 29, 2004, 21:08:09  »
Mitä mieltä olette kyseisestä uistimesta? Ostin se juuri Hesasta kympillä.. Ja onko kaikissa Bombereissa kuulat sisällä? Omia kalastuskokemuksia voi laittaa...

4
Etelä-Suomi / Kalastuskauppa Helsingissä?
« on: January 26, 2004, 18:22:04  »
Kertoisitteko jonkun hyvän kalastuskaupan Hesan keskustassa, kun olen menossa sinne tässä lähipäivinä suurin odotuksin..?   ;)

5
Heittokalastus / Halpa/hyvä viehekauppa netissä
« on: January 18, 2004, 09:10:41  »
Tietääkö kukaan tällaisista nettikaupoista?
Kun ei tahdo noista Lpr:n kalastuskaupoista löytyä oikein kunnon valikoimaa..
Tai löytyyhän niitä Kuusamon ja Rapalan uistimia, mutta kun eihän ne riitä, eh..?
;)

6
Heittokalastus / Hyrräkela ja vapa hauen heittokalastukseen
« on: January 18, 2004, 08:56:10  »
Olen hankkimassa tulevaksi kevääksi/kesäksi/syksyksi tällaista settiä (huom. hauen heittokalastukseen), joten voisitteko syytää kokemuksia tähän?? ;)
Kela voisi olla mielellään abun 5xxx ja vapa miel. 210-240cm pitkä.

Ja jos joku tietää vaikkapa jonkun Erä lehden numeron missä ne on testannu heittohyrriä/vapoja, niin tietoa saa laittaa...

Pages: [1]


center>