Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Herra 47

Pages: [1]
1
Vieheet / Niukka- ja matalauintinen vaappu?
« on: December 03, 2010, 07:40:09  »
Hyvää iltaa!

Haen uisteluun 15-18 cm solakkaa niukkauintista vaappua, joka uisi noin metrin-puolentoista syvyydessä. Uintiliike saisi mielellään olla suunnilleen kuin 15 Nilsussa vakiona. Saahan esim. 15 cm normi-Nilsun uimaan vaikka pitkin pintaa tarpeeksi lyhyellä vapautuspituudella, mutta haravan vieheet helposti sotkeentuvat käännöksissä toisiinsa jos siellä on seassa lyhyellä siimalla uivia vaaputtimia.

Onkohan kaupallisissa valmisteissa tuollaista vai pitääkö viritellä? Matalamallin Nilsusta (laajempi uinti) saisi ehkä vain leukalappua sopivasti pienentämällä speksit täyttävän? Tai normi-Nilsusta / 18Karikosta leukalappua pienentämällä ja alaspäin taittamalla? Jos joku on toteuttanut tällaisen virityksen, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan etten tulisi pilanneeksi kovin montaa vaappua ennen kuin haluttu uinti (toivottavasti) löytyy.  :-D

Olen tutustunut Suomen haukiseuran sivuilla oleviin Nilsunviritysvinkkeihin http://www.suomenhaukiseura.com/valineet/uistimet/nilsu_kylmiin_vesiin.html , mutta tiedä sitten, miten noista heittokapulan viritysvinkeistä sitten suodattaisi oleellisen uisteluhommiin.

Herra 47


Pages: [1]


center>