Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - yugular

Pages: [1]
1
En oikein tiedä mihin tämän olisin laittanut, mutta kokeillaan täällä. (Modet: Saa siirtää.)

Eli olen lähdössä Pelkosenniemen Pyhäjärvelle (retkikartta.fi -> WGS84: lat 67.04684 lon 27.21117) kalaan ensi viikoksi. Järven rannalla on oma mökki ja kalapaikka on tuttu. Kirjolohia ja Taimenia on viimeisen viiden vuoden aikana noussut 150-200kpl ja pyyntimuotona toimii soutu-uistelu tai sähkömoottorilla verkkainen uistelu.

Tarjoan tässä mahdollisuutta antaa itse tekemäsi viehe testiin pohjoisen kirkkaille ja puhtaille kalavesille. Eli jos olet valmistanut mielestäsi sopivia vieheitä kyseiseen touhuun ja kaipaat testikokemuksia niin voin mielelläni sitoa sinun vieheesi yhteen vapaan. "Peliaikaa" vieheesi tulisi saamaan useita tunteja, riippuen ottavuudesta ;) Kyseinen viikko on erittäin varma kirjolohiviikko järvellä kun rauhoitus päättyy, mutta on järvessä "vanhojakin" kirjoja ja taimenia. Syksyllä sitten menen taas taimenjahtiin ja samalla vaivalla voin viehettä testata vielä silloinkin.

Jos kiinnostaa niin ota yv:llä yhteyttä ja sovitaan tarkemmin. Reissurapsaa taitaa tulla vaikkei vieheitä testiin löydy. Omaan pakkiin on sen verran luottoa.

-Matti/yugular

2
Kelat & Vavat & Siimat / Uusi kalastussetti - Pyydetään neuvoja
« on: August 04, 2008, 08:25:10  »
Moi,

Nyt olisi aika marssia kauppaan ja ostaa uusi kalastus-setti. Jätän tämänhetkiset vavat pysyvästi lappiin taimenensoutua varten ja ostan kotia uuden setin.
Onko foorumilaisilla antaa neuvoja minkälaista kannattaa katsoa?

Toiveet: Kela+vapa+siimat
Hinta: Halpa. Mitään tarkkaa hintarajaa ei ole mutta edullista settiä kuitenkin kun kalastelen aika vähän.
Käyttötarkoitus: Lähinnä hauenpyynti heittelemällä. Jonkin verran myös ahvenen jigaamista ja silloin tällöin reissu kirjolohia joesta narraamaan.
Tiedän että on jo liian iso skaala, mutta en tarvi sitä parasta vaihtoehtoa, vaan toimivan.
Muuta: Kaksi puolaa ehdottomasti! Hauelle oma ja muuhun tarkoitukseen oma. Aikaisemmin olen käyttänyt lähes poikkeuksetta vain Shimanon vehkeitä ja
mielellään Shimanoa taas ostaisin. Ei liian "raskasta" settiä, vaikka haukea kalastelenkin.

Linkkejä suosituksiin saa laittaa ja jos on tietoa että Erä-lehdessä on ollut sopivaa vertailua niin kerrohan numero ja käyn lukaisemassa.
FatHammer oli saanut hyviä vihjeitä, toivottavasti tähänkin tippuu!

3
Lappi / PYHÄ-tunturi / Pelkosenniemi alue
« on: May 16, 2006, 20:37:03  »
Onko kellään jakaa kokemuksia tuolta suunnalta? Mökki on siinä Pyhäjärven rannassa ja uusia kalapaikkoja etsiskelen lähimailta.. Vois vaihtaa mielipiteitä jos joku kalastelee sillä suunnalla..

4
Kaikkea kalastuksesta / Kalapäiväkirja tms. ohjelma PC:lle
« on: December 28, 2005, 19:44:49  »
Onhan noita ohjelmia muutama kalassanet sivuillakin, mutta tiedättekö mitään hyviä kalastus aiheisia pelejä tai ohjelmia joihin kannattaisi tutustua? Ja propilkkiä ei tarvi mainostaa.. Kiitos!

5
Vetouistelu / taimenta soutamalla
« on: September 22, 2004, 13:05:46  »
mitä uistimii käytätte? ite vedän pikku vaappuja ja kyllä saalista tulee.. haluisin vaan tietää minkälaiset lusikat toimis soudussa..

6
Länsi-Suomi / Lestinjoki
« on: May 10, 2004, 13:32:50  »
millon lestille kandee lähtee kalaan? - eli milloin sinne istutetaan ja millon rauhoitus päättyy

ja mistä luvat ostetaan?

Pages: [1]


center>