Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Kvaari

Pages: [1]
1
Länsi-Suomi / UR kairan teroitus Seinäjoella?
« on: February 16, 2012, 14:33:17  »
Osaako kukaan neuvoa, mistä löytyisi Seinäjoella teroittaja punateräiselle 4" UR:lle? Mielellään hommansa hyvin taitava. Hinta? Myös vaihto tehdasteroitettuun terään saattaisi käydä. Uutta ei huvittaisi ostaa kalliin hinnan vuoksi.

2
Pilkintä / Asseri -tuotteet?
« on: January 30, 2012, 18:16:15  »
Voiko kyseiseen merkkiin luottaa?

Onko sen kopiotuotteissa moittimista?

Oikeastaan pääsyy tälle ketjulle on se, kun huomasin Asserin tekevän plagioita Rapalan Pro Wear -pilkkihaalareista. Hintaero niiden välillä on huomattava, mutta onko laatueroakin samalla lailla? Luulisi Rapalassa brändin maksavan mukavasti ekstraa, mutta selittääkö se koko hintaeroa? Eli jos ei brändistä piittaa, onko väliä pukeeko ylleensä Rapalat vai Asserit?

3
Vieheet / Viehesaaliita kotikyläilyltä
« on: February 22, 2011, 23:05:24  »
Vierailin tänään äitini luona, ja kaivoin kaapista esiin lapsuuteni vieherasian. Sisältä löytyi mm. Abu Sonette, Abu Island 12g ja Veltic (koko 4). Kuinkas nyt suu pannaan? :evil:

4
Pilkintä / Toukan pujottaminen koukkuun?
« on: January 17, 2011, 23:40:43  »
En löytänyt haulla enkä selaamalla viestiketjuja kunnon vastausta tähän kysymykseen:

Onko olemassa oikeaoppista tapaa pujottaa toukka pilkkikoukkuun? Vanha oppimani tapa on ettei koukun terä saa näkyä, joten toukka pujotetaan koukun päälle. Viimeisessä Erä-lehdessä oli kuitenkin kuva, jossa morriin oli pujotettu roikkumaan kolme toukkaa koukun mutkasta. Kumpaa tekniikkaa käytätte ja miksi? Vai käytättekö jotain aivan muuta?

Pages: [1]


center>