Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Partis

Pages: [1]
1
Pilkintä / Hossa, Suomussalmi ja (Kostonjärvi, Taivalkoski)
« on: November 27, 2011, 22:10:56  »
Eli Hossaan on reissu tiedossa ensi viikonloppuna. Tarkoitus olisi käydä kattelemassa  Laukkujärveä, pientä ja suurta Hossalaislampea, Iso-Valkeista, Umpi-Valkeista, Saari-Hoiluaa ja Talasjärveä. Paikallisilta ja paikan päällä kalastamassa käyneiltä toivoisin neuvoja esim. uistinmieltymyksiin, väreihin... yms. Tavoitelajeina jalokalat, (Kirret ja Tanet). Kaipaisin myös tietoa istutusten määrästä, esim pienellä Hossalaislammella, joskus ovat istuttaneet kaloja viikottain suuren kalastuspaineen takia, talvesta en tiedä laitetaanko sinne mitään. Myös muitten mainitsiemini järvien istutuksista ottaisin mielelläni tietoa vastaan. Reissuun lähdemme perjantaina ja kalastamme lauantaista maanantaihin asti. Tiistaina palaamme takaisin.

Tarkoituis oli alunperin käydä myös Kostonjärvellä, mutta siellä ei luultavasti oli tarpeeksi jäätä, kun ei ole ollut pakkasia ja järvi on suhteellisen syvä niin se ei ole ehtinyt jäätyä luultavasti tarpeeksi hyvin. Paikalliset voivat korjata, jos sattuvat asiasta tarkemmin tietää.


Vastailkaa, jos tiedätte jäätilanteen, istutukset yms, neuvoista on suuri apu kun vasta aloittelija jalokalojen pilkinnässä olen.  :-D

2
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Poistaminen
« on: July 28, 2011, 23:44:21  »
Mistä kalassa.net tunnukse saa poistettua kokonaan? :? Mulla on sellanen ongelma että en nää ollenkaa viestejä, näkyy vaan pelkkää tyhjää enkä myöskään näe omia kirjotuksiani.

3
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Ennätysten kopiointi
« on: July 26, 2011, 11:36:06  »
Miten tuon records.dat kansion saa hotmailiin? En ole mikää tietokone insinööri joten en tiedä.  :-D

Pages: [1]


center>