Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - ssSSDD

Pages: [1]
1
Etelä-Suomi / Bodomilta kalaa?
« on: November 13, 2011, 21:15:48  »
Morjesta,

onko joku käynyt bodomilla kalassa, ja millaisin tuloksin ja missäpäin? Oloen itse käynyt ehkä 4-5 kertaa ja ainoa saalis pikkunen hauki minkä laitoin takaisin. Jotkut äijät oli veneellä liikkeellä noin pari viikkoa sitten ja pari haukea oli veneen pohjalla tosin aika pieniä nekin. Oon ollut paikassa jota kutsun "Nissen niemeksi" viitateen erääseen selvittämättömään rikokseen ja siitä vierestä se hauki tuli, ja myös kun nissen niemestä katsoo uimarannalle niin siitä oikealle on soutuvenepaikkoja ja kaislikkoa niin niissä väleissä oon ollut, kyllä siellä jotain loisketta kuuluu kaislikossa mutten ole mitään saanut. Tuo nyt vaan on Vantaalaiselle niin lähellä ja jos ei tule kesällä kalaa niin voi mennä uimaan!

Vähän pitkään ne kattoi, ajattelin että oliskohan mulla pitänyt olla jotkut luvat siihen järveen joten jos joku tietää mistä lupia saa niin pistäkää tuleen. Läänin luvathan mulla on ja KHMaksu muttei muita.

Pages: [1]


center>