Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Erho

Pages: [1]
1
Nyt se on myynnissä, taimenkalastajan unelmapaikka, eli kesämökkimme. Laavuvaaran hirsimökki 3mh+parvi+tupakeittiö+s, 72m2, jopa 10 makuupaikkaa!. Teuronjoen rannalla, Helsinki 105km, Lahti 28km. Taimenia omalta laiturilta (erittäin runsas luonnonkanta). Vain yksi rantasauna, muuten 3km "omaa" jokiosuutta. Separet sähkövessa, sähköliesi, jääkaappi, pakastin, telkkareita ym ym, täysin kalustettuna. T 2880m2. H. 129t.
Myydään ensisijaisesti kalastuksesta ja kalastusvesien hoidosta kiinnostuneelle tai kalastusseuralle. Pyydä kuvia sähköpostitse ([email protected]) ennen kuin mökki menee yleiseen myyntiin. Jos tiedätte kiinnostuneita niin viestiä vaan eteenpäin.
Ps: eilenkin tunnissa 10 taimenta, suurimmat 45 ja 46cm.

2
Hieman erilainen kysymys tällä kertaa. Eli paljonko yksi harmaahaikara pistää tammukoita suuhunsa vuorokaudessa. Teuronjoella olen päässyt ihailemaan tämän uljaan linnun ruokailua muutaman kerran lähietäisyydeltä.

Tuollaisen 25 cm taimenen sieppaus ja nielaisu kestää vain pari sekunttia. Jos ko "kalastaja" syö vaikkapa pari kiloa kalaa päivässä, se tarvitsee kymmeniä pikkutaimenia vuorokaudessa. En tiedä kuinka isoja kaloja se pystyy nielemään, toivottavasti ei niitä kutukypsiä yksilöitä.

Onko teillä muilla kokemuksia haikaroista "kalastusalueellanne" :?: .

3
Kertokaapa meille muille YKSINKERTAISIA "reseptejä" joilla valmistatte maistuvia kalaruokia.

Tässä omani:
Perattu, ei suomustettu, kala suolataan karkealla merisuolalla (+ mahd. rannalta löydetyllä ruohosipulia) ja kääritään kasteltuun paksuun sanomalehteen. Sitten vaan sytyttämään kunnon nuotio ja hiillosvaiheessa koko paketti hiilloksen keskelle muhimaan. Jos mukaan tuli perunoita, sama resepti tai laitetaan ne suoraan hiillokseen.
Puoli tuntia-tunti ja ei muuta kuin syömään, nam, nam.  :P

4
Veneet ja veneilytarvikkeet / Kajakilla tai inkkarilla kalaan
« on: October 07, 2004, 13:55:50  »
Onko teistä kuinka moni käynyt kajakilla tai inkkarikanootilla kalassa. Mulla on joella (heitto- ja perhokalastukseen) Dagger Blackwater 13,5 kaksikko, sillä liikkuu parikin kalastajaa ongelmitta.
katso esim www.bearwater.fi ja sieltä monitoimikajakit,

Mieleni tekisi kuitenkin hankkia esimerkiksi Wilderness Systemsin Tarpon 140 Angler-"sit-on-top" malli, joka olisi helppo pitää puhtaana ja sopisi parhaiten yhdelle henkilölle + kalastusvälineille.
Katso www.wildernesssystems.com/kayaks/sporting.php

Onko kokemuksia kajakkikalastuksesta ja mitä tuumitte tällaisista maailmalla erittäin suosituista "kalapaateista". :wink:

5
Etelä-Suomi / Porvoonjoen latvoilla kalakuolemia, miten muualla
« on: August 09, 2004, 10:04:38  »
Luhtikylässä Porvoonjoen "puhtaimmilla latvavesillä" oli eilen runsaasti kaloja henkihieverissä, osa jo kuollut. Miten on muualla Porvoonjoessa ja muissa Lahden seudun joissa kuten Teuronjoki/ Puujoki, onko kellään tietoa. :(

Pages: [1]


center>