Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Nipz

Pages: [1]
1
Itä-Suomi / Kuolimo
« on: October 08, 2013, 15:47:17  »
Kyseiselle järvelle en omaa threadia löytänyt, joten päätin avata uuden.

Kuolimohan ulottuu niin Ristiinan, Suomenniemen kuin Savitaipaleen kuntiin asti.

Tarkoitus olisi mennä käymään mökillä joko ensi tai sitä seuraavana viikonloppuna. Mökki sijaitsee Suomenniemellä ja kalastus paikkana toimii Kirvesselkä. Kohde kalat taas ovat tällä reissulla siika,ahven,muikku (ja särki purkkikalaksi).
Onko jollakin tietoa vedenlämpötilasta ja kuulo/pyyntikokemusta lähiaikoina, eli missä syvyydessä kalat liikkuvat?
Ajankohtana tämä reissu taitaa olla hieman liian aikasin jos mietitään kalojen kutua, mutta eiköhän siiat ja muikut pikku hiljaa aja kerääntyä kutupaikkojen lähistöille? Viime kesä oli erittäin heikkoa muikun kalastuksen suhteen, 3-4kpl 13-15mm verkoilla alle 50kpl/reissu, edellisenä kesänä sama tuotti melkeimpä joka kerta 200-500kpl.  :roll: Eli jos jollakin jotain tietoa kirvesselän muikun koosta ja sen liikkumisesta, sekä siioista niin kaikki tieto on tervetullutta.  :-D

2
Pyydyskalastus / Ankeriasta rysällä?
« on: September 21, 2013, 15:43:02  »
Elikkäs en löytänyt vastaavaa aihetta foorumeilta nopealla silmäilyllä.

Tarkotus olisi talvella parit 7,5m luokkirysät viritellä, ja muutama katiska samalla laittaa pyyntiin.
Ankeriasta täällä päin on kuulemman runsaasti ja paikkakin noin melkein tiedossa. Elikkäs mitä tulisi ottaa huomioon, kivikko vai karin vierusta? Entäpä syvyys onko noin 2-3m opimaalinen syvyys? toisen ajattelin viritella pienen montun viereen, laskee noin 3m->5m.

Jos jollakin jonkunlaista kokemusta ankeriaan pyydyspyynnistä niin vinkit ja neuvot tervetulleita, ettei ihan ahvenen ja lahnan pyyntiin mene vaan olisi edes teoreettinen mahdollisuus ankeriaan saantiin :-D

Pages: [1]


center>