Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Lihamylly

Pages: [1]
1
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Nettiennätykset rikki?
« on: September 08, 2015, 20:04:15  »
Peli näyttää, että ollaan kirjauduttu verkkoennätyksiin ok. Silti ennätyshosteilla tehdyt ennätykset ei näyttäisi kirjautuvan nettiennätyksiin? Parilla eri servulla ainakin tämä, liekö kaikilla?

edit: Eräs serverin admin osasi valaista tässä asiassa, eli taisi olla vain huonoa tuuria tms. :(

2
Pilkintä / Hauen ootto-onginta, milloin vastaisku?
« on: January 02, 2014, 18:37:25  »
Päivää.

Joku on joskus sanonut, että keskimäärin kolmasosa ootto-onkien hauista tulee jäälle asti. Itselläni varmaankin ollut kanssa tuon kaltainen tuo suhde. Korkeintaan :)
Tämä aihe voisi varmaan muitakin haukia ootto-ongesta karkuuttaneita kiinnostaa, enkä löytänyt aiheesta ketjua/äänestystä, joten tässäpä olisi sellainen.

Jos hauki toimisi kuten se on suunniteltu niin sen kai tulisi ensin iskeä saaliiseen poikittain, uida jonkun matkaa ja pysähtyä kääntämään ja nielemään saalis. Pääsääntöisesti olen itse koittanut malttaa siihen, kun hauki lähtee taas liikkeelle ekan pysähdyksen(ja on siis kääntänyt ja niellyt syötin). Menestys on ollut vaihtelevaa ja joskus tuntuu, että vastaisku olisi annettava jo aiemmin. Jospa se mötkö tunteekin kolmihaaran metallisen maun jo ekan vedon aikana ja sylkäisee poies.

Mitenkäs heimoveljet ovat saaneet parhaita tuloksia tässä asiassa? Maltti on valttia vai enempi fiilispohjalta?

Pages: [1]


center>