Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Tyhjäntoimittaja

Pages: [1]
1
Oulun lääni / Kalajoki
« on: July 28, 2013, 14:47:46  »
Tällane Kalajoki topicci tuli tehtyä, joten tänne kaikki kalajokeen liittyvät jutut ja kysymyksiä jne.. Ensimmäisenä kysyisin Kalajoen kalapaikkoja kuten joitain metsälampia tai muita pieniä "järviä" ihan kalajoen alueella eli Tynkä, Rahja, Keskusta, Letto ja niin eteen päin. Kalajokihan on vissiin kaikilla tiedossa. (Nyt meinaan jokea.) Muutenkin pientä saalissaldoa voi tähän laitella jos tahtoo :wink:. Itse kun käyn vain joella kalassa niin olisi kiva tietää vähän muitakin paikkoja  :roll:. Ja kalajokiset milloin yleensä alotatte kauden? Modet voi poistaa jos on turha.

2
Rakentelu / Täysmetallinen vaappu
« on: June 26, 2013, 01:46:24  »
Tässä illalla kun omissa mietteissäni sain päähäni ainakin omasta mielestäni hulluimman idean ikinä. Täähän siis perustuu siihen että otetaan klöntti metallia ja sitten siitä ruetaan mallaamaan itselle sopivan oloista vaappua. Ei tarvitsisi tehdä runkolankaakaan kun porais vain reiät alareunaan sinne minne haluaa. Heittouisteluun itte ainakin meinasin kun lentää niin pitkälle (Vieheen koosta riippuen). Ja sitten olisi että selkään pienellä poralla reikä ja sinne tungetaan koukku ja sitten vähä hitsiä ympärille. Onko koskaan ikinä kukaan muu miettinyt edes mitään samankaltaista?

Pages: [1]


center>