Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - huju

Pages: [1]
1
Ajattelin laittaa tälle kamalle oman kivan pikku topicin. Jos jotain mielessä tai sydämellä nii tänne saa vapaaasti raapustaa aatoksiaan ja kaikkee muuta aiheeseen liittyvää kreisii tarinaa. Pysytään kuintekin asia linjalla :x

Äkkäsin vasta tänään tämän tulevan SM-mittelön topicin. Jännityksellä avasin ja rullasin hirveetä kyytiä säännöt osioon. Salaa toivoin, että oltaisi palattu tähän vanhaan 10vs10 systeemiin jossa 2 tiimi kerrallaan ottaa kisaa kairauksien tiheydestä  :-D Olin myös pyörittänyt mielessä variaatiota tähän 3 tiimin seikkailu systeemiin. Jos olisin nähnyt siellä 5vs5vs5 jää kokoonpanon niin olisin innostunut niin että olisin perustanut oman tiimin! 6vs6vs6 olis mennyt harkintaan ja arvon tiimi kaaverini olisivat joutuneet kuuntelemaan meikäläisen kerjäystä ja kiristystä että tonne on päästävä. Pilvilinnani siivilöitiin aika nopeesti kun huomasin sen edelleen olevan 8vs8vs8 systeemi. Ikävä kyllä en lähde meidän tiimiä tuonne edustamaa.. Olen hyvin kranttu ihminen ja ahdistun väkijoukoissa. Lisäksi minulla on aina täysillä hosteilla sellanen tunne kun pelaisimme suurin kala kisaa jollain uudela systeemillä. Olen pahoillani tästä vuodatukseta ja en itke enempää.

En lue kalanettiä juuri koskaan ja ylesillä en kykene pilkkimään. Näistä syistä minulla on mennyt nuo SM-liigan alotukset/suunnitelut/YMS täysin ohi. Ehkä parempi näin ettei mun haave toteutunut. Kauhee ressi olis tullut. Ensi vuonna uusi yritys ja ehä näihin joskus joku muutos vielä tulee. Sitä odotellessa. Harmikseni viime vuonna myös euroopan liigan toinen turnaus oli muutettu just tälle kyseiselle 8vs8vs8 ratkaisulle. Jätin väliin ja pilkkikausi loppui aika lyhyeen. Tosin pelattiiin Kharonin kanssa iso-söimi noi viisi kertaa loppu talven aikana. Jostain syystä meidän tiimiläiset eivät tykkää tuosta uudesta systeemistä. Mutta olemme vain 1 tiimi. Kiva jos valtaosa porukasta pytyy kisoista nuttimaan. "Jos ei dikkaa, ei ole pakko osallistua" - Katsellaan mihin suuntaan vuodet peliä ja pelaajakuntaa työntävät.

Menee jo vähän ohi aiheesta mutta toivon koko sydämetäni että se eurooppa cup on muutettu takaisin normaaliksi. Otin kyseisen eurooppaa cup muutoksen todela raskaasti . Kaikki vanhan hyvän systeemin fanit: Peukut pystyyn.


nm. Kerran ku häivää 40-0 niin paluuta normaaliin elämään ei tule tapahtumaan  :mrgreen:

Pages: [1]


center>