Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Fiskarna

Pages: [1]
1
Jäin funtsimaan toisessa ketjussa sivuutettua ajatusta sektorijaon ja samalla henkkoht MM-kisojen yhdistämistä MM-joukkuekilpailuun. Päähän pälkähti seuraava ajatus ja heitän sen ilmoille ajattelemisen aiheeksi.

Joukkueen koko on sama 4+2. Jos kisoihin osallistuu vaikkapa samat 11 maata kuin tänä vuonna, arvotaan pelaajat neljään lohkoon niin että jokaisessa lohkossa on 11 eri maan edustajaa. 4 pelipäivää, joka kierrokselle uudet 3 (tai 4) 30min mappia ja myös lohkot voidaan tasapuolisuuden vuoksi arpoa joka kierrokselle uusiksi. Mapit voi olla joka lohkolle samat tai erit, ihan miten vaan. Itse olen joka lohkolle omien mappejen kannalla. Pisteytys sijoituksina tai käänteisenä pelaajamäärän mukaan, imo sijoituksilla helpoin. Yksilökisan voittaja on se joka saa vähiten sijoituspisteitä ja joukkue se jonka kaikkien neljän pelaajan yhteenlaskettujen sijoituspisteiden summa on pienin.

Esikuvana mallille on perhokalastuksen EM ja MM-kisat ja ymmärtääkseni myös pilkinnän ja onginnan puolella on vastaavanlainen formaatti.


Samaan pakettiin heitän päivitysehdotuksen SM-kisojen pisteytykseen. Nykypisteytyksen ongelmat tuurin ja yksittäisen voiton suosivuudesta tietää kaikki eikä niistä sen enempää. Uudeksi pisteytykseksi ehdotan samaa sijoituspistesysteemiä tai vain 10-9-8-7-jne, suurimman kalan pistettä voi harkita.

Olisi hienoa saada maailman parhaalle kalastuspelille myös pelin arvoinen pisteytys :)

2
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Ongelmat androidilla
« on: September 05, 2016, 14:14:34  »
Dodiih, kokoversio androidille on ladattu ja yhden turneen ja haastepelin verran testattu. Pääosin toimii loistavasti mutta pari juttua haittaa pelaamisen nautintoa.

Kokeilin eilen skypeä ja pilkkiä samaan aikaan. Ekat 5min toimi pilkki ja skypepuhelu loistavasti mutta sen jälkeen näyttö alkoi vähän väliä vilkkumaan mustana ja jouduin lopettamaan puhelun. Olisi mahtava homma jos molemmat saisi toimimaan samaan aikaan. Puhelimena on Oneplus2 jossa on käyttömuisti 4 gigaa ja tuo ei tullut täyteen vaikka oli pilkki ja skype päällä.

Toinen asia mikä haittasi pelaamista oli jatkuvat viiveet kairaamisessa ja yhteyden pätkiminen vaikka wlanverkko oli täysi,  samoin kuin puhelimen oma LTE verkko. Tosin muilla oli samaa viivettä kairaamisessa ajoittain joten voiko johtua myös hostista?

Viimeinen asia kuuluu kyllä toiselle aluellee mutta kaipaisin mahdollisuutta zoomata kauemmaksi pelihahmosta kävellessä. Samoin syvyyskarttaan ja koko alueen karttaan zoomit, meinaa olla pahuksen vaikeaa osua tiettyyn syvyyskäyrään onnettoman kokoisella kartalla 5,5" näytöllä.

Kokonaisuus jää roimasti plussan puolelle, huippuhomma että peliä on mahdollista pelata puhelimella!

3
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Verkkopelaaminen puhelimella
« on: September 01, 2016, 16:57:43  »
Onko jollakin kokemusta verkkopeleistä kännykällä? Onnistuuko chatin käyttö ja vaatiiko nopean wlanin toimiakseen kunnolla? Pähkäilen kokoversion lataamista puhelimeen kun kuulun siihen alle kahteen prosenttiin pelaajista jotka pelaa vielä Windows XP käyttiksellä ja sillä pelaaminen ei ymmärtääkseni tulevaisuudessa enää onnistu.

4
Uutiset ja pelin kehitys / Nostokoukku!
« on: January 19, 2014, 22:47:05  »
Tere!

Tulipa tämmöinen idea mieleen kun jälleen kerran katkaisi matikka siimat kun ei mahtunut avannosta. Nostokoukku peliin! Itellä kulkee aina pilkkirepussa nostokoukku, vaikka omilla sinteillä sille ei ole ollut tarvetta :-D Tai no iskukoukuilla kyllä. Elikkä jos iso kala kiinni ja epäilee ettei mahdu avannosta, niin esim. hiiren vasemman namiskan tuplaklikkauksella sen saisi valmiiksi. Jos kala sitten ei mahdu, nostokoukku avantoon ja kala ylös. Aina ei välttämättä koukku osuisi kunnolla tai kala voi vaikka suuttua ja tehdä vielä viimeisen syöksyn, mutta kumminkin tämmöinen pikku lisä olisi mukava. Siitä ei ole mitään hajua, kuinka hankala tämmöinen olisi toteuttaa, mutta heitän kuitenkin ajatuksen ilmoille.

Kommentoikaa vapaasti 8-)

Pages: [1]


center>