Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Timky

Pages: [1]
1
Kaikkea kalastuksesta / Erä-lehti thread
« on: June 02, 2005, 16:49:33  »
Elikkä ajattelin avata tämmösen aiheen missä voidaan keskustella Erä-lehden artikkeleista, antaa mielipiteitä ja keskustella kaikesta muustakin Erä-lehteen liittyvästä.

Aloitan itse kysymällä mitä mieltä olitte uusimman Erän solmu artikkelista? Tuliko mitään yllättäviä tuloksia tai löysittekö itsellenne oikein huippu solmun? Itse sain löydettyä todella hyvän solmun siimalleni, finesselle, joka on melkein kaikilla solmuilla yllättävänkin hyvä. Onneksi honkkarista sai tuota loisto siimaa jolla on myös Erän artikkelista päätellen hyvä solmu kestävyys, hintaan 3,33 euroa.

Pistäkää muutkin keskustelua aikaiseksi kyselemällä muistakin (myös vanhoista) jutuista. :D

2
Otsikko on tuollainen, koska kyseinen järvi sijaitsee jokaisen noiden kunnan alueella eli on aikalailla rajapaikkana. Laitoin noin, koska joku voi kutsua sitä Iitin Pyhäjärveksi toinen taas Jaalan... Nyt kaikki ainakin tietävät mistä järvestä on kyse.

Asiaan.

Eli kokemuksia Pyhäjärvestä, vinkkejä, kalapaikkoja yms. Minulla on mökki siellä, joka on hankittu puolitoista vuotta sitten ja kalapaikat on vähän hakusessa. Olen kyllä löytänyt esim. "patakivet", joka on ihan ok ahven paikka kesästä talveen, mutta nyt tarviis enemmän...

Syvyyskarttaa järvestä ei tietääkseni ole, mutta jos se onkin ja joku tietää mistä saa niin olis apua.

Eli kokemuksia ja vinkkejä ko. järvestä. :wink:

3
Pilkintä / Pystypilkkien uinnit?
« on: March 16, 2005, 16:00:47  »
Siis minkä tyyppiset pystypilkkien uinti tyylit sopivat teidän mielestä tietyn laisiin olo suhteisiin?

Tyyliin: esim. värinä sopii huonolle syönnille, pilvisellä säällä ja vaikka sivuliuku matalaan veteen ahvenen ollessa kudulla. Selittäkää mahdollisimman tarkasti olosuhteet.

Eli millaisia uinteja te käytätte erilaisissa olo suhteissa ahvenen pilkintään?

4
Pilkit & Pilkkivavat & Pilkkisiimat / Talvi- ja kesäsiimat?
« on: March 15, 2005, 14:26:04  »
Niin onko talvi- ja kesäsiimoilla mitään olennaista eroa? Eli voiko kesäsiimaa käyttää pilkillä.

Ite ajattelin, että kyllä niilä ehkä on jotain pientä eroa, mutta onko se merkittävää vai onko talvisiimat vain rahastusta?

5
Rakentelu / Kuvia itse tehdyistä pilkki välineistä
« on: February 26, 2005, 12:45:20  »
Niin tossa on "kuvia itse tehdyistä uistimista", mutta tällästä ei varmaan ole. Eli jos olette tehnyt omia pystyjä, tasareita yms. pilkkejä niin laittakaahan kuvia. Laittakaa myös itse tehtyjen pilkki vapojen ja muiden pilkki välineiden kuvia.

ps. Ei maha tulla paljoo kuvia, mutta...

6
Heittokalastus / Rapala Sliver: kokemuksianne?
« on: August 10, 2004, 10:44:47  »
En tiedä onko aiheesta ollut jo keskustelua, mutta ei ainakaan haussa löytynyt. No asiaan.

Onkos kenelläkään kokemuksia kyseisestä uistimesta. Käsitykseni mukaan se tuli taas Rapalan viehevalikoimaan muutaman vuoden poissa olon jälkeen.

Että jos on kokemusta niin näpytelkäähän vaan kalastustilanteita,niksejä ym. ym. tänne päin. :D

7
Heittokalastus / KOKEMUKSIA Suspista
« on: July 17, 2004, 13:08:33  »
Ajattelin kysyä että onko kenelläkään kokemuksia Stomin suspending wildeye swim bait jigistä (ärsyttävän pitkä nimi), kun lueskelin tosta Erä- lehdestä jotain leikkimielistä testiä jossa oli vastakkain Nilsu, joku perho ja toi Suspi. Suspi pesi ne ihan mennen tullen ja kun yhessä vaiheessa Suspilla saatiin 3:lla perättäisellä heitolla 8kg, 9,2 ja vielä 3kg hauet niin kyllä tuli mieeleen että toi pitää ostaa :shock:

Pages: [1]


center>