Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - kesänen

Pages: [1]
1
Kelat & Vavat & Siimat / Vanhat Abut
« on: April 12, 2007, 15:25:56  »
elikkäs kysyisin että onko kukaa ostanu vanhoja Abun umppareita Huutonetistä yms nettikaupasta? itse ostin Abun Klassikon Abu Matic 110 umpikelan ja täydellisen huollon jälkeen omistan Lähes ikuisen umpikelan  :roll:  nuo uudet umpparit (kalliitkin) kestävät aktiivisella kalastajalla korkeintaan 2 kesää ja niitä on enää todella huonosti muutenkin myynnissä. Mielestäni umppari on ainut oikea kela pienille taimen puroille ja siksi ajattelin ostaa vähän parempaa. Tarkoitus olisi hommata vielä Abun 145 ja 170 mallit. tuo 110 on vm 65-75 ja toimii kuin uusi.!  8-)

2
Pilkintä / Joella Pilkkiminen
« on: March 04, 2007, 11:01:15  »
yritin etsiä haulla vinkkiä joki pilkintään mutta en Löytäny oikein sopivaa juttua kun olisin kysynyt että mitä pilkkiä suositellaan joelle kun ahventa olis tarkoitus pilkkiä ja joen vesi on melko kirkasta nyt ja kokeiltu ollaan pystypilkkiä hopeisena noin 4cm ja samaa pronssi värillä+ketjulla. sen verran vielä outoa tuo pilkintä ettei oo oikein mistää mitää tietoa. eli neuvoja kaivataan! olishan se kivaa pilkkiä kun saiski jotaki.. pilkki kalusto on erittäin suppea vielä meillä koska harrastus vasta aloitettu.

3
Länsi-Suomi / Lohen ongintaa.....???
« on: August 02, 2005, 14:20:22  »
olisinpa ollut tietoa vailla??!!mitä on tämä lohen kalastus kun virveliin laitetaan iso-koho ja 3-haarakoukku tahnalla sitten sitä juoksutetaan alavirtaan??eräällä joella pari ukkoa veti parissa tunnissa 4 kirjoa kyseisellä tyylillä?? Laughing uistimella tai madolla paikasta ei tule kun kerran 100:ssa vuodessa.

Pages: [1]


center>