Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Toimitus

Pages: [1] 2
1
Tein pienen, mutta monelle hyödyllisen toimenpiteen. Laitoin tämän foorumin toimimaan hyvin myös kännykällä selattaessa. Ohjelma tunnistaa automaattisesti, että kyseessä on kännykkä ja sen jälkeen vaihtaa teeman näytölle sopivaksi. Kokeilkaa! :)

2
Nonniin, teimme pienen harharetken uusien foorumisoftien viidakossa ja palasimme vanhaan paskaan softaamme, josta väki tuntuu tykkäävän. Nyt taas toistaiseksi siis saamme nauttia tästä tutusta alustasta bottiongelmineen ja muine bugeineen. Minä jatkan tutkimista jos tälle löytyisi parempi korvaaja, mutta koetetaan seuraavalla kertaa sitten julkaista se valmiimpana.

3
Tervehdys,

Serveri ei lähetä maileja tällä hetkellä ohjelmien käskystä ja siksi ennätyslistoilla on salasanojen liikkuvuuden kanssa ongelmia. Uusi sivusto on rakentumassa ja sitämyöten tulee uusi, parempi serveri. Sen sijaan, että käyttäisin aikaani vanhan serverin korjaamiseen, niin teen uuden sivun valmiiksi ja siirrän koko helahoidon sinne. Kiitän ymmärryksestä ja hienosta suhtautumisesta ongelmaan. Otan aiheesta vastuun ja palautteen, huomioin vain kehut.

4
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Uusia sääntöjä keskusteluun
« on: January 07, 2014, 13:22:07  »
Morjesta,

Teen nyt muutaman säännön tännekin, koska ne ovat parantaneet kaikissa medioissamme keskustelun laatua merkittävästi ja tehneet siitä mielekkäämpää. Ne ovat myös lisänneet ylläpidon työrauhaa, joka on tässä vapaaehtoistyössä tärkeää.

Tästä kirjoitushetkestä eteenpäin:

-Kaikenlainen ylläpidon kritisointi, moittiminen ja vittuilu on kiellettyä foorumilla. Ylläpidolle voi palautetta lähettää yksityisviestillä, jolloin ylläpito pyrkii asian edellyttämällä tavalla vastaamaan. Vittuilua ei kuitenkaan sallita yksityisviesteilläkään. Tämä pelkästään siksi, koska emme ole mikään puna-armeija jossa päätökset tehdään huuto-äänestyksellä. Ylläpito käyttää ylinnä harkintavaltaa kaikessa ja on tässä sfäärissämme aina oikeassa. Ylläpito pyrkii kuitenkin olemaan oikeudenmukainen ja valistunut, mutta sekin perustuu ainoastaan ylläpidon omaan oikeudentajuun. Kritisoinnista moittimisesta ja vittuilusta rangaistuksena on viikon porttikielto. Nokkelasta vittuilusta, eli piilovittuilusta rangaistus on 2 viikon porttikielto. Harkitessaan ylläpito voi myös antaa varoittamatta pysyvän porttikiellon ja poistaa käyttäjän tunnuksen.

-Ylläpidon tai muiden käyttäjien uhkaaminen rikosilmoituksella tai edes äidille kantelemisella on ehdottomasti kiellettyä. Verorahojeni tuhlaaminen teettämällä poliisilla tai viranomaisilla turhaa työtä nettipelleilyjen selvittämiseen on erittäin rangaistavaa. Ylläpito voi jakaa poikkeuslupia järkevien ilmoitusten tekemiseen oikeista rikoksista. Näistä kaikista rangaistuksena on pysyvä porttikielto sinulle ja perheellesi, lapsia ja vanhuksia säästämättä.

-Tällä palstalla pätee ainoastaan Ylläpidon Laki, jonka ylläpito on kirjoittanut ja ainoana tulkitsee. Kaikki kriittisessä mielessä osoitetut lakitulkinnat Suomen Lakiin liittyen ovat siis kiellettyjä, eivätkä kuulu tänne.  Jos tunnet jonkun rikkoneen jotain lakia, niin voit ilmoittaa siitä ylläpidolle. Eli kaikenlaiset epäilyt ja omat tulkintasi esimerkiksi kunnianloukkauksista, tietosuojarikoksista tai muista rikkeistä ovat kiellettyjä. Kunniaasi ei voi rikkoa, koska se kaikki on ylläpidolla. Näistä vinkumisista ja viisasteluista seuraa viikon porttikielto.

-Ylläpito voi harkitessaan antaa myös rajattomattomia kenttätuomioita ärsyyntyessään, joten älä ärsytä ylläpitoa millään tavoin. Ylläpito on jumalsukuista, erehtymätöntä ja kaikkitietävää.

Näillä eväin mennään siis jatkossa. Tämä ei ole demokratia. Tämä ei myöskään ole päiväkoti, jossa jokaisen puurossa on manteli.

5
Kaikkea kalastuksesta / Mitä kelluntahaalareita suosittelette?
« on: January 16, 2012, 22:11:59  »
Millaisia kelluntahaalareita suosittelisitte ostettavaksi? Tässä alkaa jo vanhat olla siihen malliin kulahtaneet, että aika olisi vaihtaa. Kirjo eri malleista näyttää olevan laaja, mutta uskon että niiden käytännöllisyyksissäkin on eroja. Haalarit tulisivat ympärivuotiseen käyttöön. Minkä merkkisiä itse käytätte ja oletteko olleet tyytyväisiä?

6
Olen tässä parina iltana huvikseni kikkaillut kalastajille suunnattua aloitussivua ja tämmöisen raakileen tekaisin:

http://www.kalassa.net/aloitus

Tuo siis perustuu siihen, että Googlen hakupalkin lisäksi on myös kalastajia kiinnostavaa sisältöä. Kokeilkaahan laittaa tuo selaimeenne aloitussivuksenne ja kertokaa että millaisia ideoita, lisäyksiä ja muutoksia toivoisitte selaimenne aloitussivulta?

7
Kalassa.net oli nurin koko viikonlopun johtuen Murphyn laista. Lähdin nimittäin Lappiin perhostamaan viikoksi ja tottahan saitti kämähti juuri silloin kun en päässyt nettiin käsiksi millään. Puolen vuoden yhtäjaksoisen pystyssäolon jälkeen se huomasi näköjään tilaisuutensa tulleen.

SUURKIITOS, HALAUKSET JA MILJOONA JOULUPUSUA JANNE OLKKOSELLE, JOKA KORJASI VIAN JA NOSTI SIVUN YLÖS SILLÄVÄLIN KUN OLEN LAPISSA! <3

Uskon kyseessä olleen hakkerointiyrityksen, koska kyseisen ongelman aiheuttaneen tiedoston ei pitäisi muuttua missään tilanteessa. Olin todennäköisesti jättänyt liikaa oikeuksia tiedostolle päivityksen yhteydessä ja jokin botti huomasi sen. Nyt kuitenkin kaikki toimii taas ja kesäiset keskustelut jatkukoon! Itse olen taas huomenna ruodussa mukana. :)

8
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Kauppahalli
« on: July 05, 2011, 00:04:33  »
Korjasin juuri Kauppahallin kuvanlisäyksessä olleen bugin, joten käykäähän lisäämässä kuvia ilmoituksiinne jos niitä löytynee! Bugi oli syntynyt Mahtisaaliin kehityksen yhteydessä, kuten tavallista... :)

Tässä threadissa voi muutenkin keskustella Kauppahallista ja antaa ideoita sen kehittämiseksi!

9
Länsi-Suomi / Björkön silta (Raippaluodossa)
« on: May 14, 2011, 20:38:57  »
Kävin tuossa reipas kuukausi sukeltamassa Björköön sillan edustalla ja ei näkynyt ristin sielua veden alla. Olisikohan kellään tietoa tai arvelua, että josko sielä nyt olisi kalaparvet asettuneet sillan ympärille? Kesällä sieltä sai harppunalla ampua loputtoman määrän ahvenia, kun valtavat parvet olivat vallanneet sillan ympäristön.

Tässä muuten videota sukellukselta tuolloin:
http://vimeo.com/22166112

Millaisia saaliita olette sieltä tänä vuonna saaneet?

10
Noniin, siitä onkin melkein 10 vuotta aikaa kun ensimmäisen kerran mielessäni hahmottelin piirteitä kalastajien yhteisöpalvelusta, jonne jokainen voisi lisätä kalojaan ja seurata myös lähipiirinsä kalaonnea. Palvelusta, jonka kautta käytäisiin valtakunnallista kilpailua suurimmista kaloista ja monissa muissa vertailutavoissa pärjäämisestä. Yksinkin olisi hauska lähteä kalaan, kun saaliin esittelemisen riemun voisi jakaa netissä ja se jäisi sinne myös talteen.

Otin jokin aika sitten lopulta härkää sarvista, kun huomasin että kalenterista vapautui sopiva rako ja aloin kasaamaan tätä palvelua. Pitkään muhinut ajatus alkoi syntymään serverille piirtämättä viivaakaan suunnittelupaperille ja uusia toimintoja tuli mieleen samaan aikaan kun teki. Nyt palvelu on valmis julkaistavaksi testikäytössä ja nimesin sen Mahtisaaliiksi!

Mahtisaalis-rekisteri: http://www.kalassa.net/mahtisaalis

Palvelu sisältää muunmuassa:
-Voit lisätä kalojasi kuvineen ja tietoineen
-Sivustolta näet omien kalojesi menestymisen vertailussa muihin
-Voit tehdä helposti monipuolisia hakuja niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin ja etsiä haluamiasi tietoja suomalaisten suurkaloista
-Specimen-tilastot (Specimenissä kaloille lasketaan lajikohtaiset vertailupisteet ja yhteispisteet lasketaan ottamalla jokaisesta kalalajista suurimman kalan pistemäärä). Tämän avulla suuruuden voi voittaa myös kalastamalla monipuolisesti!
-Lisätä kavereita ja seurata erityisesti kaveripiirisi kalaonnea! Näet myös sijoittumisesi kaveripiirisi tilastoissa!
-Lisätä kaloille karttasijainnit
-Karttakooste kaikista hakukoneella haetuista kaloista yhdessä näkymässä
-Kommentoida saatuja kaloja
-Näet paikkakunnan ja jäsenen kaikki kalat samalla kartalla
-Voit tykätä kaloista Facebookissa
-Facebook-julkaisu lisätyille kaloille

Palvelu tarvitsee nyt kovaa testiä, ideoita ja bugi-ilmoituksia, jotta se voidaan julkaista virallisesti, joten lisätkää kalojanne palveluun ja kertokaa millaisia kommentteja tulee mieleen palveluun liittyen! Tällä hetkellä kaikki kommentit ovat tärkeitä, koska palvelu olisi tarkoitus saada pikimmiten julki myös virallisesti!

Näyttäkääs nyt, että millaisia kaloja olette saaneet! :D

HUOM! Muistakaa olla ehdottoman rehellisiä saalisilmoituksissanne ja lisätkää AINOASTAAN PUNNITTUJA kaloja ja ÄLKÄÄ LISÄTKÖ VERKKOKALOJANNE palveluun, koska toistaiseksi pyydysvälineille ei ole omaa sarjaa!

Mahtisaalis on ensimmäinen osa Kalassa.netin suurempaa uudistumista, joten paljon uutta on odotettavissa sen jälkeen kun tämä palvelu on saatu hyvin käyntiin! Tämä palvelu on tarkoitus ulottaa koko Suomen laajuiseksi ja pyrkiä tekemään siitä virallinen paikka, josta paikalliset ja valtakunnalliset saaliit löytyvät. :)

11
Länsi-Suomi / Hiirikosken (Kyrönjoki) padolta lahnoja
« on: April 25, 2011, 23:05:39  »
Tuossa ajattelin, että voisi mennä tänä keväänä onkimaan lahnoja Hiirikosken padolta. En ole sielä koskaan ollut, mutta käsittääkseni se lienee keväisenä lahnapaikkana olevan vertaansa vailla. Oletteko vielä olleet koittamassa ja millaisin tuloksin? Onko paras lahnasesonki sielä vielä edessäpäin?

12
Länsi-Suomi / Siian onginta Vaasan lähistöllä?
« on: April 17, 2011, 14:50:50  »
Onko kenelläkään tietoa, että mistä kannattaisi lähteä siikaa kokeilemaan keväisellä pohjaongella Vaasan lähistöllä?

Tänään kuulin, että Björkköön uimaranta saattaisi olla kova paikka siihen touhuun. Onko kellään kokemusta?

Näkisin, että siikaa pitäisi tulla Vaasan lähistöltä lähes Etelä-Suomen malliin, mutta kukaan ei vain ole vielä kartoittanut paikkoja ja aloittanut tuota hienoa villitystä. Paras aika siian pohjaongintaan alkaa olla käsillä nyt kun jäät tekevät lähtöään! :)

13
Joululahjaksi jäsenistöllemme julkaisimme uuden version foorumista ja chatistä!

Tämä uusi foorumin versio parantanee rutkalti bugeja ja tuo pikapuoliin myös uusia ominaisuuksia. Tutkikaa ja tutustukaa tähän ohjelmistoon, niin huomaatte sen parannukset. Uusi versio tuo myös parannusta moderaattoreiden työkaluihin ja estää botteja tehokkaammin. Alan nyt pidemmittä puheitta asentelemaan lisäosia uuteen foorumiimme.

Varmasti myös viilattavaa löytyy, joten ilmoitelkaahan niitä tännepäin. Tutkikaa kuitenkin ilmoituksen aiheellisuus ensin, koska osa jutuista saattaa löytyä nyt eri paikasta.

Loistavaa Joulua koko jäsenistöllemme! :D

14
Olen hieman entraamassa etusivua ja haluaisin tietää, että mitkä näistä palveluista haluaisitte etusivulla parhaiten näkyviin?

Kertokaahan myös kommenttejanne, että millaisia asioita etusivulla ylipäätään tulisi tuoda esille ja mitkä sielä tällä hetkellä on mielestänne tarpeettomia?

Koetetaan tehdä siitä semmoinen, josta heti selviää tärkeimmät asiat ja on mielenkiintoinen uusillekin kävijöille. Suunnittelussa on jo ajatus, mutta paras siitä saadaan kun kuulen vielä tarkemmin tarpeistanne.

15
Ilmoitus Suhdepäällikön virkaa varten

Kalassa.net kasvaa ja laajenee palveluidensa puolesta ja yhteistyö eri tahojen kanssa muodostuu jatkuvasti tärkeämmäksi osaksi toimintaamme. Hakukoneille on tärkeää, että meitä linkitetään ympäri internetin kalastussivuja ja meillä on myös tarjottavana paljon sisältöä muille kalastussivujen ylläpitäjille. Järjestämme kilpailuja, joihin tarvitsemme palkintoja ja erilaiset yhteistyömallit suurten kalastusalan tahojen kanssa saavat aikaan meille paljon mahdollisuuksia laajentaa toimintaamme.

Näiden kaikkien yhteistyömallien rakentamiseen tarvitaan kuitenkin yhteydenottoa ja aktiivista neuvottelua potentiaalisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Olen aiemmin hoitanut tuota neuvottelua, mutta neuvottelun arvoisia asioita on kuitenkin niin paljon, että siirrän sen osion mielelläni jollekin muulle jotta voin keskittyä tehokkaammin palvelun kehittämiseen.

Etsimme siis seuraavanlaista henkilöä tehtävään:
-Aktiivinen ja sitkeä
-Sanavalmis puhelimessa ja kirjoittaa laadukasta äidinkieltä
-Markkinointihenkisyyttä ja pientä pelisilmää

Työtehtävät ovat:
-Pyytää muita kalastussivuja linkittämään Kalassa.nettiin
-Tarjota erilaisia palveluitamme muille kalastussivuille (esim. uutissyötettämme, tiedonjyvät-widgettiä, bannerinvaihtojärjestelmäämme ym.)
-Hankkia palkintoja kilpailuihimme (esim. Kalapedian kirjoituskilpailu, tulevat kalakilpailumme, uutistoimittajien kilpailut ym.)
-Solmia yhteistyömalleja kalastuslehtien ja järjestöjen kanssa

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta ennestään tämänhenkisestä tehtävästä, mutta motivaatio ja halu kehittyä täytyy olla.

Sivusto on vapaaehtoisvoimin ylläpidetty, joten työstä ei makseta palkkaa. Työtodistus työstä kuitenkin tulee ja aktiiviselle markkinointihenkiselle neuvottelijalle on hyvin mahdollista löytyä tulevaisuudessa töitä jossain yrityksistäni. Syhdepäällikön työ on varmasti erittäin mielenkiintoista ja siitä tuleva kokemus varmasti arvokasta tulevaisuuden varalle.

Jos tunnet itsesi sopivaksi tähän tehtävään ja olet valmis sitoutumaan siihen, niin ota minuun yhteyttä pikaviestillä ja jutellaan aiheesta tarkemmin!

Nyt etsitään siis kaveria, joka kykenee edustamaan meitä tehokkaasti ulospäin! :)

Jussi


16
Morjens,

Suuri osa kalastajista liikkuu internetissä kalastusvälineitä etsien ja halusimme kehittää niistä käytävää keskustelua. Selkeyden ja löydettävyyden vuoksi jaottelimme ne omille alueilleen. Pääkategorioissa (esim. Kesäkalastusvälineet) kirjoitusoikeus on vain moderaattoreilla ohjeistuksia varten ja alakategoria (esim. Vieheet) on itse keskusteluja varten.

Kertokaahan, jos uusi jaottelu herättää jotain parannusehdotuksia! :)

Kuumat välinekeskustelut siis käyntiin!

17
Morjens,

Olen tekemässä uutta rekisteröintilomaketta Kalassa.nettiin ja tarvitsen kuvia iloisista kalastajista.

Tarvitsen vielä:

-Kuva 15-25-vuotiaasta leveästi hymyilevästä kalamiehestä jolla on yllään jotain pro-kalastajan vaatetusta, kuten kelluntahaalarit tai perholiivit tai muuta kalastusrensseliä. Hyvänkokoinen kala olisi hyvä olla mukana kuvassa, mutta kalastaja on se tärkein tässä tarkoituksessa!

-Kuva yli 35-vuotiaasta kalamiehestä, jolla on hyvänkokoinen kala mukana kuvassa!

Saisitteko lähetettyä kuvat ihan samantein osoitteeseen: [email protected]

Lämmin kiitos niille jotka pystyvät reagoimaan nopeasti, eli heti! :)

18
Onkos kellään tallella meidän vanhoja suomenkielisiä rekisteröitymisehtoja tai ehdotuksia ehdoiksi, joita laitetaan rekisteröitymislomakkeeseen? Sielä on nykyään nuo englanninkieliset oletusehdot, mutta sinne voisi joku kehittää jotkut järkevämmätkin...

Kuka avulias aatu voisi laatia semmoiset? :)

19
Kelat & Vavat & Siimat / Paras mahdollinen haspelisetti maailmassa?
« on: February 07, 2010, 00:29:41  »
Morjens,

Tässä reissussa resutessa sain kadotettua vanhan haspelisettini ja päätin ostaa uuden. Aikakin oli, koska olen keskittynyt viime vuosina lähinnä ul-setteihin ja hyrriin. Tarkoituksenani on siis ostaa haspelisetti yleiskäyttöön, mutta toki pääosin merellä. Eli haluan löytää sellaisen setin, joka pyörii mukana taas pitkän aikaa yleisvirvelinä. Ajattelin ostaa kerralla kunnollisin, parhaan kaikista.

Mikä on mielestänne paras haspelisetti yleiskäyttöön, mitä markkinoilta löytyy?

Nyt haetaan siis kelaa ja vapaa, jonka ihan oikeasti ottaisitte mukaan autiolle saarelle! :)

Tämähän on mielipidekysymys, mutta koetan muodostaa mielipiteidenne ja perustelujenne perusteella ostopäätöksen. Laittakaa toki mukaan myös linkkejä, mikäli löydätte!

20
Länsi-Suomi / Vaasan seudun parhaat paikat madepilkintään
« on: January 24, 2010, 17:31:50  »
Morjens,

Ajateltiin lähteä kokeilemaan matikkaa, kun aikakin alkaa pian olla parhaimmillaan. En ole täälä Vaasan seudulla erityisemmin mateita pilkkinytkään, joten paikat täytyy ensin selvittää...

Mikä on mielestänne paras paikka mateen pilkintään Vaasan lähistöllä? Riittää, jos paikka on 50km säteellä Vaasasta.

Millaisia saaliita olette ehtineet jo tänä talvena nostella Vaasan seudulta?

21
Morjens,

Olemme nyt hetken aikaa käyneet keskustelua yhteistyökumppanimme Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusliiton kanssa ( http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/ ) ja he ovat ilmaisseet mielenkiintonsa lähteä mukaan perustamaan Kalassa.netille omaa valtakunnallista kalastusseuraa. Seuraan saisivat liittyä kaikki kalastajat ympäri Suomessa ja toiminnan keskus olisi Kalassa.net, jossa toiminnasta tiedoitetaan ja sitä kehitetään. Seuran toiminnassa voisi olla kilpailutoimintaa, miittejä ja mitä me ikinä keksimmekään. Seuraan perustettaisiin myös jaosto virtuaalipilkkijöille, joka tarjoaisi Propilkin pelaajillekin hienon tavan järjestäytyä. Kalapedia saisi myös oman jaostonsa, joka keskittyisi Kalapedian kehittämiseen ja sitäkautta kalastustiedon levittämiseen suomalaisille kalastajille.

Kalassa.netin ympärille on vuosien varrella kehittynyt hyvin tiivis ja aktiivinen yhteisö, josta olemme saaneet valtavan määrän uusia tuttuja ja kalakavereita. Oranssi portaali on tullut monelle keskeiseksi paikaksi viettää iltoja ja lukea uusia nikseja rakkaasta harrastuksestamme. Kalastusseuran perustaminen toisi yhteisön aivan uudelle tasolle ja valtakunnallisuutensa ansiosta siitä voisi sen lisäksi hyvinkin nopeasti tulla Suomen suurin kalastusseura.

Se toisi jälleen toimintamme uudelle hienolle tasolle! Seurasta voisi tulla hyvinkin tunnettu ja mielenkiintoinen, kun sen edustajia löytyisi tulosluetteloista ympäri Suomen kalastuskilpailuja... :)

Arvoisat jäsenemme, millaiselta seuran perustaminen kuulostaa ja millaisia ideoita seuran toiminnaksi Teillä olisi?

SVKKL:n edustaja Juha Ojaharju liittyy lähipäivinä keskusteluun mukaan ja hän antaa meille lisää informaatiota seuraan liittyen.

22
Morjens,

Avasimme Kalassa.netille fanisivun Facebookissa. Olemassa olevaa ryhmäämme ei saanut iskettyä myös Kalassa.netin etusivulle, joten fanisivu oli ratkaisu.

Vaikka olisittekin jo ryhmässämme mukana, niin liittykää myös fanisivulle osoitteessa:
http://www.facebook.com/pages/Kalassanet/307782170789

Kiitoksia! :D

23
Morjens,

Löysin foorumista semmoisen toiminnallisuuden, jolla keskustelut saa näkymään kännykässä...

Kännykkäversio löytyy osoitteesta: http://www.kalassa.net/keskustelut/?wap2

Jussi

24
Vetouistelu / Millainen vetoauto uisteluveneelle?
« on: December 28, 2009, 10:34:28  »
Kaverini on ostamassa vetoautoa yleiskäyttöön nykyiselle ja tuleville uisteluveneilleen kisamatkoja varten. Vetoauton tulisi olla riittävän vahva, mutta tietenkin bensankulutukseltaan kohtuullinen. Vetoauto pitäisi olla hyvä ajaa niin maantiellä, kuin myöskin maastossa.

Millaista kokemusta teillä on eri vetoautoista? Mikä olisi paras malli mielestänne uisteluveneen vetoautoksi?

25
Kalapedian on kunnianhimoinen hanke, jonka potentiaali ja tarve suomalaisten kalastajien keskuudessa on suuri. Sen kehittyminen vaatii kuitenkin ympärilleen tiiviin ja aktiivisen yhteisön, joka kehittää siitä uskottavan, kattavan ja vakavasti otettavan tiedonlähteen. Kalapedian tulee kattaa tiedot kaikista kalastukseen liittyvistä termeistä, kuin oppaatkin ja artikkelit. Kalapedian avaamisesta on kulunut nyt reilu vuorokausi, mutta sen tulevaisuus tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen ja hieno! Kehitetään yhdessä!

Kalapedia projektina vaatii kuitenkin aktiivisen, idearikkaan ja Wikipedian tekniikkaa tuntevan päätoimittajan. Wikipedian kehittäjäyhteisöstä tunnettu jäsenemme Cpt Miller lupautui ottamaan vetovastuun hankkeesta ja tulee toimimaan Kalapedian päätoimittajana vastaten sen sisällöstä ja suuntaviivoista.

Cpt Miller tulee keräämään ympärilleen Kalapedian kehittäjäyhteisön kirjoitustaitoisista kalastuksen harrastajista ja avaamme täten haun, jossa etsimme osaavia toimittajia Kalapediaan. Jos siis sinuakin kiinnostaa tehdä kehitystyötä mukavassa porukassa, niin ota yhteyttä käyttäjään Cpt Miller!

Kiitos siis Kapteeni Miller liittymisestä Tiimiimme! Luotsaahan Kalapedia tiedon syville vesille! :)

26
Kalassa.net - Kalapedia / YouTube-videot Kalapediassa
« on: December 26, 2009, 15:01:08  »
Nyt artikkeleihin voi lisätä myös Youtube-videoita!

Lisäsimme toiminnon, jolla artikkeleihin saa lisättyä elävyyttä YouTube-videoilla.
Videon lisääminen onnistuu esimerkiksi seuraavalla komennolla:

{{#ev:youtube|UMJiqTHl45k}}

Lopputuloksen näette Hauki-artikkelistamme: http://www.kalapedia.fi/index.php?title=Hauki

Videon kokoa pystyy säätämään seuraavanlaisella komennolla:

{{#ev:youtube|dMH0bHeiRNg|100}}

Aloittakaa lisäilemään videoita artikkeleihin ja muistakaa samalla tehdä asettelu hyvän näköiseksi! :)

27
Tämän kolumniosion tarkoituksena oli toimia väliaikaisena paikkana artikkeleille ja kolumneille. Nyt artikkelit on tarkoitus koota ja jatkossakin tuottaa Kalapediaan, jossa niiden muotoilu ja esittäminen onnistuu paremmin.

Voisitteko siis siirtää artikkelinne Kalapediaan ja jättää sen aiheeseen linkin, jonka kautta sen pääsee lukemaan? Muistakaahan myös, että Kalapediassa on avajaiskilpailu, joten nyt siirto kannattaakin tehdä! :)

Kun jatkossa kirjoitatte artikkeleita Kalapediaan, voitte kuitenkin julkaista linkit tällä alueella!

28
Kalassa.net - Kalapedia / KYSYMYKSIÄ JA OHJEITA KALAPEDIAN KÄYTTÖÖN!
« on: December 25, 2009, 01:56:16  »
Tänne siis kysymyksiä ja viisaita vastauksia liittyen Kalapedian käyttöön!

TARKAT OHJEET LÖYDÄTTE TÄSTÄ LINKISTÄ: http://www.kalapedia.fi/index.php?title=Ohje:Sis%C3%A4llys

Kokeilkaa jokainen muokata jotain Kalapedian artikkelia, niin huomaatte miten helppoa ja nopeaa se on! :)

29
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Shoutbox
« on: October 11, 2009, 22:40:36  »
Morjens,

Perhana ei pitäisi korjata sellaista mikä toimii. Asentelin Shoutboxia, jolloin meni juntturaan koko systeemi ja siksi ei foorumille hetkeen päässyt. :P

Oletteko sitä mieltä, että foorumin etusivulle olisi hyvä tulla Shoutbox?

Jussi

30
Morjens,

Tuo kalastuskuva-threadi venyy niin suunnattoman pitkäksi, että siitä voisi jo päätellä jonkinlaisen kalastuskuva/-saalis-palvelun olevan vähintäänkin tarpeellinen kehitysprojekti seuraavaksi? Oletteko samaa mieltä?

Kertokaahan sitten seuraavaksi, että:

-Millaisen kuvapalvelun haluaisitte?
-Tulisiko se liittyä jotenkin julkaistaviin kalareissuihin tai saaliisiin?
-Pitäisikö saaliissa olla jonkinlaisia TOP-listoja?
-Tulisiko jonkinlaisia jäsenkohtaisia profiilisivuja olla mahdollista rakentaa samaan yhteyteen?
-Mitä muuta tulisi ottaa huomioon?

Kertokaa nyt kerralla kaikki ajatukset, koska niiden mukaan lähden tätä suunnittelemaan ja lopputulokseen on helpoin vaikuttaa nyt! :)

Jussi

Pages: [1] 2


center>