Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Eci

Pages: [1]
1
Itä-Suomi / Kuhaa Joensuusta
« on: May 03, 2012, 22:52:50  »
Pitäsköhän näille kuhahommille olla oma ketjunsa täällä?

Nyt on.  :mrgreen:

2
Itä-Suomi / Onkisyötit kaupungissa?
« on: June 09, 2008, 23:59:50  »
Ei oo tässä kaupunkialueella aina mahollista kaivella matoja niin kysynkin että mitä kaikkea kalastustarvikeliikkeet myyvät kesällä? Saako jostain esim. kärpäsen toukkia vai rajottuuko niiden myynti pelkästään pilkkikauteen?

3
Itä-Suomi / Joensuun kosket
« on: April 07, 2007, 17:42:11  »
Tänne tietoo jos kalaa on tullu ja millä sitä on tullu. Otin vuosien tauon jälkeen luvan koskelle kun on tuntunu viime vuosina saaliit parantuneen. Pentuna joskus en saanu ku alamittasia lohia ja pari haukee. Eikä oo vielä tänä keväänäkään mitään tullu, istutuksia ei kai oo vielä tehty, mutta niistäkin voi vihjailla jos joku sattuu tietämään.

4
Pilkintä / Ns. Perskärpäset eli viereen kairaajat!
« on: February 28, 2007, 23:48:07  »
"Hevosissa perskärpäset ennen on ollu" sanoi jo Risto Salmi Korpelan roolissa Tuntemattoman sotilaan uusintafilmauksessa!

Mutta asiasta kolmanteen! Luuleeko ihmiset että jossain Pyhäselän tai Höytiäisen kokoisessa järvessä ainut mahdollinen ottipaikka on meikäläisen reiästä kolmen metrin päässä. Jos kerrankin haluan olla rauhassa jäällä ja jos satun saamaan muutaman kalan niin heti on kauhee kyttäys ja koko järven pilkkijät pyörii ympärillä. Kisoissa tämän vielä ymmärtää ja varsinki jos on joku 5 metrin sääntö voimassa....

Miten on muualla päin Suomee? Ite ootan vaan sitä päivää kun joku tulee pudottamaan pilkin samaan reikään!

5
Itä-Suomi / Pyhäselän siikojen tauti?
« on: February 25, 2005, 09:47:19  »
Olen saanut useana talvena joitakin siikoja mm. sortavalansaarien  ympäristöstä ja Reijolan lahdelta, mutta fileoidessa kalaa on kaikkien kalojen lihasta löytynyt valkeita n. 1 cm pitkiä matoja joten kalat on täytynyt jättää syömättä.
Onko muilla vastaavia kokemuksia? Olisko esim. verkkomiehillä tietoo vaivaako tämä myös isompia kaloja kun saamani kalat ovat olleet n. 100-300 gramman painoisia.
Asia on jäänyt vaivaamaan koska kyse ei ole yhdestä tapauksesta vaan "matoja" on löytynyt kaikista siioista. Muista järvistä pilkkimäni siiat on kyllä olleet ihan terveitä ja ne on uskaltanut laittaa ruuaksi, mutta Pyhäselällä ei enää edes kiinnosta jos saa siian kun tietää että niitä ei voi syödä.

6
Itä-Suomi / Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 16, 2004, 21:37:36  »
On tullut jo muutamia kertoja käytyä pilkillä Joensuun ympäristössä noin 40 kilometrin säteellä, mutta ei ole löytynyty kuin pientä ahventa.

Jos joku osaisi neuvoa mistä päin esim. Viinijärveä (ja muualtakin)löytyisi vähän isompaa ahventa??

7
Heittokalastus / Predator-perukemateriaali
« on: June 19, 2003, 11:20:57  »
Ostinpa tuota Predator-perukesiimaa kun alkaa jigien menekki olla niin suuri että pitää repullinen varata jigejä mukaan.

Mikä olisi suositeltavin solmu predatoriin? Toimiiko ihan tavallinen viehesolmu?

8
Heittokalastus / Perukkeiden lukot
« on: May 26, 2003, 21:11:31  »
Kertokaapa kokemuksianne perukkeiden lukoista....ainakin Abun perukkeiden viehelukot aukeavat todella helposti ja olen menettänyt useita uistimia ja haukia kun lukko on auennut.....
Suositelkaa jos tiedätte joitain parempia perukkeita, vai pitäisikö ruveta rakentamaan haukiuistimiin kiinteät perukkeet ilman lukkoja? >:(

9
Heittokalastus / Avokelojen kestävyys
« on: May 26, 2003, 13:13:03  »
Kertokaapa kokemuksia eri avokelojen kestävyydestä ja kuinka monta vuotta yleensä teillä kestää avokela käytössä?

Itse olen käyttänyt kohtalaisen laadukkaita Shimanon keloja mutta parin kesän ahkeran kalastuksen jälkeen niissä on alkanut olla jo kaikenlaista pikkuvikaa ja kahdesta edellisestä on sanka napsahtanut poikki siimanohjaimen vierestä....

viimeksi lauantaina hajosi entinen....tänään hankin jo uuden Daiwan, mutta saa nähdä kestääkö yhtään pidempään.

10
Kelat & Vavat & Siimat / Punotun siiman solmut?
« on: May 19, 2003, 17:03:39  »
Hankin ensimmäistä kertaa punottua siimaa, 0,12 mm firelineä ja haluaisin tietää mikä olisi paras solmu kyseiseen siimaan....olen kuullut että tavallinen kaksinkertainen viehesolmu ei ole punotuissa hyvä?

11
Pilkit & Pilkkivavat & Pilkkisiimat / Haarukkavavat?
« on: October 10, 2002, 14:43:39  »
Käytätkö haarukkavapaa?


Tämä aihe kiinnostaa koska itse opettelin muutama vuosi sitten enkä enää haarukkavavasta luovu kuin erikoistilanteissa...


edit: otsikko tälle puolelle galluppi-moderoinnin yhteydessä...

Pages: [1]


center>