Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - jcuster

Pages: [1]
1
Etelä-Suomi / kymijoen lasku
« on: May 17, 2019, 22:06:40  »
Olis tarkotus tehdä tollanen vauhdikas kymijoen läpiajo korialta kotkaan, jos joku viittis vinkata inksan ja siikakosken kohdalta veneen nosto ja laskupaikat, tai no siikakosken alta laskupaikan tiedänkin. mitä lyhyempi matka maalla sen parempi, ei oo kanoottikeikka vaan ihan soutupaattia kokeilee sopiiko se tohon yritykseen.
 

2
Kelat & Vavat & Siimat / 2018 vavat
« on: June 01, 2018, 20:15:14  »
Jotain sellasta hyvää heittovapaa taas haeskelen kun edelliset alkaa olemaan hengettömiä, hornet ace oli aikanaan pirun hyvä, ugly stik on kyl kestävä eikä huono mut ihan sellasta hyvää nyt hakis.

Kevyttä kamaa heittelen, ul- 30g suunnilleen, rautakankiakin löytyy jos raskaampaan menee. katoin jo että carrot stick on kai jo hävinny markkinoilta.

Heittäkää ideoita, parinkympin settivapoja lahoaa nurkissa jo tarpeeksi.

3
Pilkintä / kausi 2018
« on: December 20, 2017, 21:45:31  »
pilkkikauden avausta odottaessa... https://www.youtube.com/watch?v=kC_yw0fMPrA

4
Uutiset ja pelin kehitys / vanhojen versioiden ladattavuus?
« on: April 18, 2017, 19:52:55  »
tota, tällästä harvempi varmaan kyselee mutta onko mistään ladattavissa pp2:n vanhoja versioita? jotain 0.6 0.8 väliltä haeskelen. Kun penskoille ei viiti uusia läppäreitä antaa niin pitäis kuulemma löytää versio mikä noissa vanhoissa toimis?

5
Etelä-Suomi / Apumiestä kaivataan
« on: October 03, 2014, 16:51:06  »
Kävi näin jotta vanhemman polven verkkokaveri tippu kyydistä terveydellisistä syistä ja narunvetäjää olis vailla. Emäntä ei pysty koska muksu mahassa:)

Jos noita verkkoja pystyis pitämään seuraavanakin talvena, apumies auttais vallan paljon asiassa. Saalis menee puoliksi jos sitä tulee. Kysyn jo pari kuukautta etukäteen, jotta ei tule kiire kun jäät tulee.

6
Kaikkea kalastuksesta / Miten EI hankita kalavehkeitä
« on: April 18, 2013, 22:42:40  »
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/varas-vei-mokkivarastoista-kalastustarvikkeita/1317881

Porukkaa vituttaa kun harrastusmahdollisuus kusee heti kauden aluksi.

Ei mulla muuta.

7
Kirpputori / Lehtiä tarjolla
« on: April 19, 2012, 11:04:02  »
Elikkä tuli tarve hankkiutua eroon vanhoista m&k-sekä erä-lehdistä. Noita on parikin pahvilaatikollista, olisko 93-vuodesta eteenpäin mklehtiä ja erää jokunen hajanainen vuosikerta.
Yhtenäisiä vuosikertoja on seassa, osa lehdistä huonokuntoisia ts. sivuja voi puuttua ja kansia irronnut, mutta hyviäkin on seassa. parisen viikkoa noita vielä säilytän ja sitten joutavat paperinkeräykseen.

Rahaa noista en tarvi, mutta hakemaan ne joutuu sillä painoa kasalla on niin ettei postimaksuja kannata maksaa.

Sijainti on kouvolassa.

Lisätietoja saa yksityisviestillä.

8
Kaikkea kalastuksesta / kalakirjanpidon vaikutus saaliisiinne?
« on: July 10, 2008, 00:17:10  »
eli suomeksi: jos pidätte kirjaa saaliistanne ja kalastuksestanne, miten se on vaikuttanut kalastukseenne ja miten käytätte sitä hyödyksi?

omakohtaiset ovat pari yksittäistä tapausta, joissa vilkaisin siihen asti kalattoman reissun aikana vihkoa... ja kalaa tuli.
ei vaan osannut normaaleiden merkkien perusteella ottiväriä tai paikkaa hakea. eikä siitä venelaiturin kupeestakaan aina arvaa uistella.

toinen oli kevään kuhankalastukseen liittyvä "keksintö", koska kuhaa ei uistelemalla tullut, sitä täytyi saada heittämällä.
mökkirannasta löytyi ensimmäinen paikka, on tuottanut jo useita kiloluokan kuhia, suurimpina 4kg, sekä 3.25kg.
tämän huomion jälkeen on ollut helppo hakea kuhaa alkukesästä tuolta järveltä. 
ei aina tarvita sorapohjaa, mutta pohjanmuodoilla saattaa olla ratkaiseva merkitys. tänä vuonna ei mennyt kahta kiloa rikki, mutta ensimmäinen heitto kuhapaikoilla otti kiloisen.

suurempilaatuiset vaihteluthan menevät ilman kirjanpitoakin, mutta pienimuotoiset tuntuvat olevan usein kirjoissa, jos ne on aiemmin koettu.
jollei ole, kannattaa kirjata. saattaa pelastaa jonkin kalareissun myöhemmin.

Pages: [1]


center>