Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Tomppa1990

Pages: [1]
1
Vieheet / Rapalan magnumi
« on: May 22, 2009, 14:36:57  »
mullon itellä kaks kappaletta magnumia, toinen on oranssinvärinen 11 cm, ja toine on 14 cm vaaleanvihreä mustilla raidoilla.. oisko kukaa saanu kyseisillä vieheillä isompia haukia? (yli 3 kg) ;) oon huomannu että ne ui tosiaan hyvin, erittäin pienellä kelausnopeudellakin ne vielä potkivat pontevasti, mutta en oo kerinny kovin paljo kyseisiä vieheitä kokeilla.. millaisia kokemuksia löytyy? ;)

2
Täällä ranuala etelä lapissa lumet ja jäät on lähteny... oon koitellu rannoilta kalastella mut en oo saanu mittää... pari haukia on kyllä käyny kiinni mut ne on karannu. :wink: eli kysymyksenä ois: onko paras kalastaa (siis ahventa ja haukia) näin keväällä rannoilta vai veneellä?

3
Pyydyskalastus / Kalan kiinnitys iskukoukkuun??
« on: March 29, 2006, 18:48:27  »
Joo... ollaan liian usein kokeiltu iskukoukkupyyntiä ja yleensä saadaan vaan tyhjä koukku ilman saalista ja syöttikalaa...
tietenkin joskus hyvällä tuurilla saadaan kalakin, mutta emme tiedä oikein että miten kala tulis kiinnittää koukkuun... voisko joku vähän valaista tässä? :wink:

Pages: [1]


center>