Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - LEIJONA

Pages: [1]
2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / ihmettelen
« on: July 30, 2021, 21:45:28  »
miten voi kadota topic foorumilta noin vain? oisin kommentoinut sitä että asiallista pohdintaa :) T. Leijona
" opettavaisen tarinan hiekkalaatikolla pointti tuli selväksi, se on vähän niin että joku ne lelut sinne on järjestänyt "
-siis ei voi leikkiä jos ei ole leluja. Muotoilin tän jutun näin ja osoitettu tarinan kertojalle että mulle meni nyt perille asia!-

3
Kirpputori / (Poistettu ilmoitus)
« on: July 07, 2018, 19:05:05  »
(Vanha ilmoitus, ei saanut koko ilmoitusta poistettua)

4
Faktaa, asiaa mikko happo ei edes vastaa ja kyseessä törkein ikinä tehty sääntöjen välinpitämättyys ja ylimielisyys niin en ota kantaa mistä kyse, mikkoa ei kiinnosta niin asiasta tulee poliisille tutkinta pyyntö. mutta nyt tarvitsen apua ja toimia kiusaamiseni, jatkuva saada loppumaan ja rangaistuksia tultava, mikolta lausunto jo että jos jatkuu rangaistusta tulee... Kuka admineista siis game tai o suurin tai selvinpäin  edes. KÖRMY & KHARON? vastatkaa joku en kato enäää tätä, keneen otan yht.????

5
   Onko tämä ihan yleinen ongelma? Kun laittaa adminina /chat reg komennon ja rekisteröimätön pelaaja liittyy peliin tulee chat ruutuun pitkät rivit sekavaa kirjain sotkua ?  Parhaita uuven päivityksen ominaisuuksia mutta kun käytössä alkaa häiritsemään ne kirjain/merkki sotkut ja kysymykset mitä ne tarkoittaa :D On kuvia näyttää jos tarvis..

Pages: [1]


center>