Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Tiikeri2

Pages: [1]
1
Uutiset ja pelin kehitys / PP2 1.41 version ongelmat, julkaistu 2019
« on: February 22, 2019, 12:25:05  »
Laitan tämän siksi, että usein tapahtuvat ongelmat tulisi myös kehittäjien tietoon. Vielä tänään 22.2.19 oli useilla kännykällä pilkkijöillä ongelmia. Edelleenkään ei kairaa reikiä. mikko sanoi ongelman korjatun, mutta edelleen esiintyy useilla.
Jokaista hetkellistä hidastumista ei kannata tänne laittaa, vaan katsoa onko esim liitymässä/yhteydessä ongelmia ja kysellä muilta pilkkijöiltä. Vanhemmilla Windows pohjilla ei toimi vielä ja itse en versiota vielä ole saanut eli muiden pilkkijöiden ongelmaa viestitän. Ei haukuta hyvää työtä , vaan autetaan korjauksissa. Kiitos Janne ja Mikko, hienosta pelistä ja siitä että jaksatte sitä kehittää.

2
Olisiko tämä toimiva, kun moni ei löydä turnauksiin. Jaksaisko järjestäjät laittaa tiedot tänne Kaikki ei osaa etsiä. Jossain teamin aiheessa 50 sivua. Jotkut sanoneet, että aloittivat eka sivusta..ja ei jaksanut kaikkia lukea.
Ihan pelkistetysti tänne. Teamit ilmoittavat edelleen omillasivuilla normaalisti (ei liiga ilmoituksia tänne)
1. päivä määrä Servun nimi jos julkisella. Ip-jos, jos löytyy  sen takaa.
Esimerkki:  1.1 klo 00.00    pilkkiveikkojen iltaturnaus  IP  12.1222.1234.5678  salasana tiikerikakku.
(lisäys jos tarpeellinen alle) Ilmoittautumiset: karhulle yv:nä.
-Ei pelimuotoja, välttämättä

Tiedot voi laittaa  muotoon niin kuin se parhaiten itselle sopii ja on selkeää
(tämän saa ylläpito poistaa jos ei mielestänne toimiva)

3
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Aloittajien opastus ja treenipäivät
« on: October 02, 2018, 17:43:26  »
Tänne tulee tiedot päivistä.  Yksi treenipäivä joka viikko.   Jokainen teami/ohjaajaryhmä ilmoittaa päivän ja ajan  tänne. Ei mielelllän muita kommentteja.
treenipäivä on tarkoitettu kaikille aloittajillle tai alkusuoralla oleville pilkkijöille. Opastusta alkeista..ohjataan ja neuvotaan.
Hostilla käyttäydytään asiallisesti. Ei kirota, eikä nimitellä ketään. pelaaja nickin on myös oltava asiallinen. Ohjaajat päättävät siitä. Tarvittaessa poistetaan tapahtumasta ja menettää mahdollisuuden osallistua jatkoon. Pidetään yhdessä hauskaa ja opitaan. Aihe vaan teamien ja ohjaajien  ilmoituksille.

viikko 41  Team Hurrikaani ja Tiikeri  . Team hurrikaani aloittaa treenien vedon. 9.10 Tiistai klo.18   Jägermeisterin servu(team hurrikaani)
Pikaohjeet tulijoille:
Ketkä voivat osallistua:Voit tulla mukaan jos olet pro.pilkin  pelaamista aloittelemassa/opettelemassa tai pilkkinyt muutamia kertoja.
Säännöt: -ei kiroilua. Ketään ei sorreta, nimitellä eikä loukata. Kaikkia pilkkijöitä kunnioitetaan, oli hän heikko tai jo vähän taitavampi.
Asiattomasta käytöksestä seuraa chat mahdollisuuden poisto joksikin aikaa(mute). jos Chatin taas auetessa  pelaaja jatkaa asiatonta kielenkäyttöä, kiroilee, haistattelee seuraa poisto kyseiseltä treeni kerralta. Voi tulla takaisin seuraavaan(toive), jos vetäjä ei toisin päätä. Jos seuraavalla treeni kerralla häiriköinti jatkuu, kielletään osallistuminen kokonaan. Voi seurata bannaaminen kokonaan pro.pilkistä päätetyksi ajaksi.
Kukin opastaja ryhmä itse päättää, mikä asiatonta ja kuinka toimivat. Ollaan kuitenkin kärsivällisiä ja pyritään ensi sijaisesti opastamaan käyttäytyyn ja rohkaisemaan siihen.   
Ryhmän vetäjä vastaaa aina kaikesta järjestyksestä ja toimii parhaan ymmärryksen mukaan.
Jos ns. konkareita tulee leikkimään ja pelleilemään..ne poistetaan. Vaan uskon, ettei sellaista kiusantekoa kukaan lajista välittävä tee. Kaikki positiivinen apu kyllä otetaan vastaan, mutta annetaan ryhmälle rauha tehdä hetkestä toimiva ja antoisa aloittelijoille
 

4
Aloitampa tästä aiheen.  Minusta on ikävä asia, että teamit joutuu lopettamaan pro.pilkin parissa jäsenien puutteen vuoksi.
syitä?
-Ehkäpä teamit liian pitkään selvinneet suppealla rungolla, jossa kaikki tosi kovii tekijöitä. ei uusii oo tarvittu
- värväämistä tapahtunut vaan teamien kesken ja ns. juniori työ jäänyt tekemättä.
-teameihin pääsyyn tarvitaan niin paljon meriittejä, ettei niihin aloittelijoilla tilaa. Näin moni innokas lupaava pilkkijä tylsistyy ja muut pelit vetää puoleensa.
- teamit ei mainosta itseään yleisellä ja pyydä pilkkijöitä treeneihin? Yleisellä kovia tekijöitä, jotka päivästä toiseen on mukana. heille ei välity tietoa, että on  joku sm-liiga, sm-kisat..viikkoturnauksii.
Monet pilkkijät ei osaa etsiä tietoo netistä tai edes käyttää sitä.
Mielestäni teamit voisi saada pilkkijöitä, kun kaput liikkuisi yleisellä servulla ja yhteisesti kerrottais teami toiminnasta.   järjestettäisiin joskus iltakisoja ym..joihin liigapelaajat ei saa osallistua, mutta vetäisivät kisan?
Olisi servu, jonka otsikko aloittelijan servu..annetaan neuvoja ja siellä aina joku joka ehtisi.
Juuri yleisellä kerroin asiasta: Heti tuli kysymyksii..pelataanko tässä liigaa. Kelpaakohan teameihin. Paljonko liiga vie aikaa ym. Tämä ei ole arvostelua varten vaan tahtoisin herättää kaikkia pohtimaan lajin tulevaisuutta..ei tyytyä toteamaan..ei oo pilkkijöitä.  katsottais tässä mitä voitais tehdä..ja alettais tekemään myös

Pages: [1]


center>