Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Kilohauli

Pages: [1]
1
Elikkästä, neljä järveä kello 19.00 alkaen (ilmoitan järvet viikolla)

Muutos sääntöihin mitä normaalisti. Tiimin yhteispaino ratkaisee sijan järvellä. Jokainen TRIO joka ilmoittautuu myös täytyy käyttää pelissä samaa tiimitägiä. Esimerkkinä minä, Pauhu ja Jalmari pelaa varmaan tiimillä Apinakapina. Näin voidaan käyttää pelissä olevaa kokonaispaino ominaisuuttaa. Eli Jos on samasta tiimistä kaksikin joukkuetta, toisen joukkueen täytyy keksiä itselleen uusi tagi tai kummallekin uusi tagi.

Max joukkueita 10kpl, valenimiä saa käyttää jne...
Pisteytys sm-kisa pisteytys per tiimi. Ei pelaajakohtaisiapisteitä paitti isoin kala

Järvet
Haukilahti 313 Kaikki lajit
Räväjärvi 113 Kaikki lajit lp2
Jormuanlahti 243 Vain made lp2
Siika-Valkeinen 213 Kaikki lajit

[1] Kilohauli, Pauhu ja (Jalmari) [Apinakapina] *Jalmari ei vielä varma (tiimikin vielä varmaan vaihtuu)
[2] Matikka Koira, Käppis ja Sohjokauka [Sokkelin Korjaajat]
[3] aku ankka, Pauli.J.E ja Tiikeri2 [Team Hurrikaani] (alustavasti)
[4] kalaämmä, yks pehmeimmist ikin ja Björnis [sokkelin kivittäjät]
[5] T.Näsä, Otso Kontio ja T. Silakka [Porkkanapöksyt]
[6] Simppu Sinikka, Sepe Vaari, ja Jäppinen [Tontut jäällä]
[7] Sanna=), Marja ja Juku6.1 [Rämäpäät]
[8] ED, Anakonda ja Quu-ukko [TOK]
[9] Eikka, Tuke Nukem ja ipe [SK]

Järvet ilmoitan viimeistään Torstaina ja hostin IP:n portteineen viimeistään 18.00 Lauantaina 27.7 eli tuntia aiemmin. Myös ilmoittautuminen päättyy klo 18.00 lauantaina

Ilmoittautumiset YV:llä ja mielellään kokonaisia joukkueita.

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / SM-Kisa Treenihosti [hosti suljettu]
« on: January 30, 2019, 17:02:09  »
Moi,

Kautta rantain kuului kyselyjä joskos olisi treenihostia, se ken uskaltaa julkisesti paikkansa paljastaa niin julkiselta listalta löytyy Kilon SM-Treenit. Järvet järjestyksessä lahna, meri, surri ja pohja. Hostilla tietenkin verkkoennätykset päällä ja salanimien käyttö ei ole kiellettyä  :evil:

Admineita voi miulta pyydellä tarvittaessa.

3
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Linux hostit ja autohost off
« on: November 25, 2018, 10:29:28  »
Moi,

Linux hostilla pienenmuotoisia ongelmia, tai näen ne ongelmina
#1 Kun autohost ei ole päällä ei myöskään hosti saavu lobbyyn kierroksen jälkeen jolloin et voi tehdä mitään oikeastaan. En löytänyt komentoa millä sen sinne saisin nostettua. Haluan pitää saman järven päiväyksineen paikallaan.
#2 /game ja /game? ei toimi kun /autohost off vaikka hosti olisikin lobbyssa. Samoin /lake ja /lake?

Myöskään web-adminin kautta hostiksi kirjautuneena ei onnistu samat. /autoselect on päällä ja yritin saanko hostin /in komennolla mutta se on jo sisässä. Tosin en tarkalleen muista mitäpä se tekeepi. Windows hostilla ei ole samoja ongelmia tietääkseni.

4
Propilkki in english / Finnish Team League Website
« on: November 04, 2018, 23:12:01  »
Hi,

We published website for Finnish team league few weeks ago and got it translated to English this week. We update the site always after round has finished around 8.30PM-10PM after we got all of the playlogs from team captains. If all goes well the site has new results within few minutes from this moment due to automated core that reads the playlogs and updates the database.

So if interested in what happens at our league, please visit http://teamkn.net/liiga_laskuri/index.php?lang=en

We will be adding new statistics, pages with time. Everything from playlog is stored so most likely there will be lot of lake and fish species related statistics coming.

Best Regards,
Kilohauli

5
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / SM-Liiga pistelaskuri [Oma Ketju]
« on: November 28, 2017, 07:37:48  »
Elikkä tarjolla olisi työkalua SM-Liiga pistelaskuun, voi käyttää myös omiin turnauksiin jossa pisteytyksenä SM-Liigan pisteytys. Työkalu löytyy osoitteesta: http://teamkn.net/index.php/pro-pilkki-2/sm-liiga-pistelaskuri kiitos tästä -heikki-:lle joka ylläpitää hyvää sivustoa jossa myös muita hyviä työkaluja ylläpitäjille ja pelaajille.

Työkalun käyttö:
  • Ensiksi avaa playlog.txt, helpoin tapa tähän on pelissä mene asetuksiin. Ja siellä klikkaa "Kirjoita pelilogia (playlog.txt...". Tämä avaa notepadiin tai vastaavaan login
  • Avattuasi login, etsi pohjalta ensimmäinen kierros josta haluat aloittaa pistelaskun. Rivi alkaa tekstillä "New LAN SERVER competition started:"
  • Maalaa rivinalusta (Pitämällä hiiren nappia pohjassa esimerkiksi) aina viimeisen kierroksen isoimman kalan saajaan, kalaan ja sen painoon saakka. Myös tarkempi pelaajakohtainen listaus kannattaa olla mukana, vaikka testieni perusteella ilman sitäkin pitäisi toimia.
  • Kopioi teksti työpöydälle joko painamalla oikeata hiirennappia ja valitsemalla valikosta 'Kopioi' (Englannin kielisissä 'Copy'), tai käyttämällä näppäinyhdistelmää ctrl + c
  • Avaan yllämainittu sivusto jos et ole jo avannut. Liitä teksti "Tulokset" kenttään joko klikkaamalla kentässä oikealla hiirennapilla ja valitsemalla 'Liitä' (På Engelska 'Paste') tai klikkaamalla vasemmalla hiirennapilla kentässä ja käyttämällä näppäinyhdistelmää ctrl + v
  • Paina 'Lähetä'-nappia kentän oikeassa alakulmassa, listan läpikäynnissä voi mennä hetki. Sivu päivittyy ajallaan jonka jälkeen tulokset tulevat näkyviin kentän alapuolelle

Kaikissa tulostaulukoissa on kaksi tilaa, visuaalisesti selkeä 'Taulukko' ja 'Taulukko Foorumille' jonka voi kopioida tänne jos käyttää phpbb tekstinäkymää. Normi taulukko taitaa kopioitua suoraan vain maalamalla yli ja liittämällä tänne. Jos sinulla tänne kirjoittaessa päällä visuaalisesti nätimpi tila, elä kopioi taulukkoa suoraan. Lopputulos on katastrofaalinen.

Tulen tekemään parannuksia ja lisäilemään informaatiota kuten järven tiedot aina kisamuodosta lähtien. Myös suurimman kalan saajan yritän selkeämmin saada näkyviin. En ajatellut sitä alussa ja koodia joutuu vähän takomaan 10kg hienosäätölekalla että sen sinne saan.

Muuta huomioitavaa, ohjelman saa varmasti rikki. Suosittelen aina kopioimaan alusta isoimpaan kalaan saakka ja jokaisessa kisassa täytyy olla 12 pelaajaa. Oletan että kierroksilla tämän verran aina olisi, jos ei täyty tämä 12 pelaajaa tulee tuloksiin mitä mielenkiintoisempia pelaajia aina "Omat kalat:" pelaajasta lähtien. Muita "ominaisuuksia" mitä jäänyt ohjelmoinnin jäljeltä. Kaikilla pelaajilla täytyy olla Tiimitagi päällä, yllättäin vaikea saada tuloksiin pelaajaa joka ei ole joukkueessa. Myös jopa hyödyllinen jos pelaa omaa cuppia, en ole ohjelmoinut siihen 3 kierroksen rajaa. Eli käytännössä voit kopioida yhdestä kierroksesta useampaan tuloksiin, juuri kokeilin kuudella ja näppärästi meni paikalleen.

Virhetilanteissa lähetä minulle yksityisviesti tai jatka ketjua. Tarvitsen täyden tekstipätkän jonka kopioit kenttään, on todennäköistä että jotkin erikoismerkit voivat nimimerkissä laittaa ohjelman sekaisin. Kiitos tässä myös -heiki-:lle kun lähetti hostiltaan erilaisia pätkiä ja sainkin korjattua pari ongelmaa heti alkumetreillä.

- Viesti sisältää kielioppi- ja yhdyssanavirheitä -

6
Moi,

Myönnän laiskuuteni etten kelaillut foorumihistoriikkia läpi asian suhteen että onkohan tästä ollut keskustelua.

Olisiko mahdollista saada peliin ominaisuus tuonne ennen järvelle menoa että voisi säätää yllämainituista vavoista tuon kärjen pituuden valmiiksi. Tai sitten avannolla ennenkä laskee vieheen veteen.

Itse tykkään kiristää kärkeä aika usein minimoidakseni ärsyttävää pomppimista, tietenkin järvestä riippuen. Jos järvi jossa kalan tulo alkaa heti ja tulee solkenaan, on vaikea siinä ruveta uhraamaan mahdollista syöttiään sillä että räpeltelee tuota kärkeä oikealle pituudelle. Voi olla korvienväli asia niin kuin moni muukin uskomus pelissä, mutta kärjen diskoaminen rauhoittuu kun kiristää ja saa kalat sitten helpommin ylös, varsinkin noiden hopeisten rasitevammojen kanssa jotka pohjassa nypläävät syöttiä.

[Edit] Ja tietenkin moottorikelkka ois pop ;) jos liian tekninen niin koira- tai porovaljakko vaikkapa [/Edit]

Pages: [1]


center>