Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Kalatyttö19v

Pages: [1]
1
Jatkuvasti kuulen juttuja että Orimattilaan kalastamaan koskeen kirjolohta bla bla. Itse käynyt siellä pellon nurkista pari kertaa heittämässä virveliä isoin ahven saalein (todella villiä ja kovaa ahventa mutta kaikki alle 100 grammaa - silti ajon arvoinen paikka) mutta olen myös kuullut että siinä samalla Porvoonjoella Orimattilan kohdalla olisi semmonen kunnon koski raunioiden keskellä josta pystyy kirjolohta perholla ja myös virvelillä saada. Ja samaa kirjolohta kyllä siitä pellon nurkiltakin varmaan voisi saada mutta raunioilta mukavampi varmaan mutta onko siellä  sitä kirjolohta? Tarua vai totta?

Kuullut kyllä että 90% ajasta sieltäkin sitä ahventa tulee tietty. 90% ahventa, 10% kirjolohta.

2
Onnistuin nappaamaan elämäni isoimman ahvenen noin kello 18.00 ja kalapunnitsin onkin paskana. Auto ei tänään käytössä. Uskallanko jättää yön yli kokonaisena jotta voin aamulla käydä kaupassa ostamassa punnitsijan ja sitten fileerata huomenna ja syödä?

Tein näin 85g ahvenelle pari viikkoa sitten mutta se on vain suupala. Tämä on viikon ruoka. Uskallanko riskeeraa vai pitäisikö lähteä naapureilta punnitsijaa kysymään :D?

3
Ostamassa uutta virveliä alle 75€, saa olla oikeesti reilusti sen alle :D. Mieluiten Hong Kong tai Motonet. Tarkoitus olisi saada semmoi virveli jolla oikeesti pystyy jotain pikkupikku 2cm vaappuja saamaan hieman pidemmälle kuin 2,5 metriä :DD mitä tämänhetkinen 15€ varastossa lojunut lasten virveli minulle takaa.

Isot lentävät tuolla  silti pitkälle, jonkun 15g lipan saan kyllä aivan tajuttoman pitkälle. Olen amatööri näissä mutta onko mahdollista saada virveli jolla KAIKKI syötit, pikkuset ultra-light syötit sekä isot syötit lentävät todella pitkälle? Semmoista haluaisin.

Kestävyys ok tärkeää mutta rehellisesti ainoa asia mistä välitän on heittopituus. Bonusta jos on pinkin värinen tai muuten hienon värinen.

Edit: Avokela siis.

Pages: [1]


center>