Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - vastarannankiiski

Pages: [1]
1
Onginta / Tahnaonginta välineet
« on: July 07, 2008, 12:41:41  »
Elikkäs haulla en ainakaan näin äkkiseltään löytänyt noista aikaisemmista tahnaonginta keskusteluista, millaisia välineitä porukka käyttää tuossa ootto-/tahnaonginnassa. Lähinnä kiinnostaa nuo siimat, käytättekö monofiili vai kuitu siimoja, minkälaisia siiman paksuuksia jne. Lisäksi kiinnostaa minkä koko luokan välineitä yleensä käytätte, riittääkö light luokan välineet (esim. siimatilavuus kelassa 0.18mm, 127m) vai tarvitaanko järeämpiä välineitä? Olen jonkin verran harrastanut tuota tahnaongintaa haukivehkeillä, mutta tarkoituksena olisi hankkia kevyempiä välineitä, joiden soisi soveltuvan myös tahnaongintaan. Niin ja puhe on siis kesällä tapahtuvasta ootto-onginnasta.

2
Rakentelu / Veneen tervaus
« on: April 05, 2007, 18:12:44  »
Eli tarkoituksena olisi lähiaikoina tervata vanha puuvene.
Siksi kaipailenkin vinkkejä tuohon tervaukseen.En ole eläissäni vielä venettä tervannut, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Olen kyllä lukenut mm. netistä hyviä ohjeita mutta kaikenlaiset pienet vinkit ovat aina tervetulleita.

3
Kaikkea kalastuksesta / Pelastusliiveistä
« on: June 27, 2006, 18:46:00  »
Itselläni on pelastusliivien osto edessä ja haluaisin kuulla minkälaisia pelastusliivejä käytätte kalastaessanne? Haluaisin kuulla myös kättökokemuksia erilaisista malleista kalastuskäytössä...
Perinteiset oranssit tuntuvat ainakin kömpelöiltä olisiko ns. paukkuliivit kalastukseen paremmat?

4
Länsi-Suomi / Jigejä Vaasasta?
« on: April 19, 2006, 20:26:45  »
Avovesikauden lähestyessä itseäni on alkanut kiinnostaa jigikalastus. Olen yrittänyt etsiä Vaasasta jigejä (lähinnä jigipäitä), mutta en ole löytänyt sopivia mistään. Mieleeni tulikin kysyä mistä te ostatte jiginne?
Lisäksi kiinnostaisi tietää kuinka isoja jigejä yleensä käytätte ahvenen kalastuksessa järvellä?

Pages: [1]


center>