Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - juhox

Pages: [1]
1
Tuli juuri toiseen ketjuun vuodatettua tuntoja mateen käyttäytymisestä pelissä ja oikeassa elämässä. Ajattelin, että tänne voisi pistää mietteitä ja vertailua kuinka hyvin on pelin kalalajit toteutettu. Kertokaa mitkä lajit ovat erityisen realistisia tai epärealistisia. Eroaako jonkin kalalajin kalastaminen pelissä omista kokemuksista? Voi myös kertoa oikeista järvistä (esim. Niemisjärvet) kuinka ne eroavat pelin versiosta omien kokemusten pohjalta.

Mikko voi sitten halutessaan käyttää tämän ketjun tietoa hyväkseen jos haluaa.

Esimerkiksi Kuha on toteutettu mielestäni erittäin hyvin. Sen löytää juuri sieltä mistä sen odottaisikin löytyvän ja löytyy usein harvoissa parvissa eli kannattaa kairata toinen reikä ihan viereen jos saa kalan.

Myös kirjolohen pilkintä on hyvin samankaltaista kuin oikeasti. Kalan perässä ei tarvitse juosta kun on oikeat vehkeet  vaan se tulee usein pilkkijän luokse. Jos kirjolohen perässä juoksee jää helposti ilman saalista. Vaikka kalaa tulee paljon realismi säilyy koska peli vastaa usein tilannetta, jossa lammeen on juuri kipattu uusi erä kirrejä.

Rohkeasti vain omia kokemuksia!

2
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Pelimuodot
« on: January 15, 2011, 16:51:09  »
Kertokaapa mitkä ovat teidän mielestänne paras/mielenkiintoisin/omaperäisin/vaikein jne pelimuoto ja järviyhdistelmä.(+ vuoden aika / pelin pituus) ja tietysti kokemuksia ja perusteluja olisi kiva kuulla.

Esimerkki.
Pelimuoto: Vain pasuri
Järvi: Koivusaaren matalikko, Kevät.
Harvemmin tulee nimittäin pilkittyä tarkoituksella pasuria juuri tuolta.

Lisäksi voitte keksiä omia pelimuototoiveita, jotka olisi mielestänne hyvä saada peliin.
Ainakin itse toivoisin, että saisi valita kaikista lajeista juuri se , mitä täytyy pilkkiä esim " Vain hauki", vaikka tämänkaltaisia kilpailuja ei tosielämässä olisikaan.

3
Järvikohtainen keskustelu / Vuontele
« on: April 16, 2010, 20:15:59  »
Kertokaahan kokemuksenne Vuonteleesta. Syvyyskartasta päätellen aika erikoinen paikka, mutten ole vielä ehtinyt pilkkiä.

4
Perhokalastus / Koukuton haukiperho
« on: June 11, 2007, 11:53:14  »
Onko kellään kokemuksia tämmösestä perhosta joka takertuu hauen hampaisiin,eikä näin vahingoita sitä?Perhon eteen voi lisätä painon jolloin sitä voi heittää virvelilläkin.
Tässä pieni juttu ja kuva siitä perhosta:
http://www.eralehti.fi/kaikkea-kalastuksesta/kalastusjutut/koukuton-haukiviehe.aspx
Isompi juttu ja teko ohjeet ovat erälehen numerossa 13-2006
ite rakentelin tommosen , mutten ole  ehtiny testata sitä.

Kertokaa kokemuksistanne.esim.tarttuvatko hauet hyvin tuohon tai onko tullut sillä millaisia saaliita?

Pages: [1]


center>