Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - viell

Pages: [1]
1
Kaikkea kalastuksesta / Mikä uistin?
« on: July 22, 2006, 13:46:16  »
Tunnistaako joku kyseises uistimen merkin/mallin? Uistin on löydetty, joten itselläni ei ole mitään hajua valmistajasta. Kuva on noin 12cm.. paras tuntomerkki varmasti tuo teksti kyljessä. Siitä vaan ei valitettavasti saa selvää, että mitä siinä lukee. Mutta jos joku on kyseisen uistimen kanssa ollut tekemisissä niin tunnistaa varmasti. Sen takis kiinnostaa kun velipojat sai tuolla uistimella vajaan 5kg kuhan  :-)

2
Heittokalastus / Hong Kongin kelat
« on: June 07, 2006, 19:52:37  »
Elikäs kelaa olisin hommaamassa ja tuossa uutta hong kongin kuvastoo vilkuilin. Halvin vaihtoehto Daiwan Sweepfire avokela (17,95). Sitten olis pari Shimanoo.. Alivio (21,50) ja Slade (34,95). Kysymykseni kuuluu, että onko teillä kokemuksia näistä keloista? Todennäköisesti johonkin noista 3 päädyn niin olisi kiva kuulla mielipiteitä, miten on toiminut jne.

3
Kelat & Vavat & Siimat / Spider wire
« on: May 23, 2006, 23:21:15  »
Ok eli spider wiren kuitusiimasta kysyisin, että mitenkä toimii jigi-hommissa? Ja muutenki heittelyssä. Tästä en löytänyt aihetta, kun kaikilla tuntuu olevan fire linee tai power prota  8-) Mutta jos jollain on kokemuksia, niin olisi kiva kuulla. Erän foorumissa joku kehui spideriä 100 kertaa paremmaksi kuin fire line  :wink:

Pages: [1]


center>